zomervakantie

Waarom ik ook als hobbyblogger weinig zomervakantie kan houden

Toe aan zomervakantie!

Afgelopen weken heb ik gewerkt als een paard. Niet alleen voor en met de kinderen (geloof me, op je 32e staan trampoline springen en zandkastelen bouwen met chronisch gebrek aan slaap gelijk aan noeste arbeid), maar ook als freelancer en aan mijn blog. Ik zit soms knikkebollend op de bank om 17.00 uur ‘s middags, maar mΓ©t een enorme lach. Want ik geniet! Over een paar dagen misschien nog wel meer, want dan begint de zomervakantie.

De plannen voor komende weken

Vakantie betekent ook tijdelijk een stapje terug, maar wat kun je wel van me verwachten?

  • In het zonnetje gaat de hele vakantie door. Aanstaande maandag kom je meer te weten over Bregje van Breg Blogt (een aanrader als je houdt van droge humor en een nuchtere, maar liefdevolle kijk op ouderschap)
  • Ik doe mee aan de Mama Challenge 2016, die je mogelijk ook bij andere blogs voorbij zult zien komen. Hiervoor ga ik met het gezin tien uitdagingen aan en daarover schrijf ik evenveel blogs. We hebben er zin in! Deze zullen verschijnen op dinsdag en soms ook op vrijdag
  • De overgebleven dagen verschijnen normale blogs, maar vrijwel allemaal vakantiegerelateerd.
  • Als gastblogger verschijn ik vanaf heden ook op Website4mama, mijn eerste stuk vind je hier (ga hier ook na de vakantie mee door, maar vond het leuk genoeg om te vermelden!)

Omdat mama ook vakantie verdient!

De eerste weken ga ik mijn rust proberen te nemen. Ik duim voor zwoele zomeravonden in de achtertuin met een ijskoud wijntje, lekker de barbecue (bij anderen, zelf hebben we er geen) aanzetten en eten wat de mannen ons voorschotelen, gestolen minuten (uurtjes!) waarin ik achterover kan leunen met een goed boek en heerlijk koken samen met Ro… En de kinderen mogen van mij hutten bouwen wat ze willen, zich uitleven in de achtertuin of modeshows lopen in mijn kleding, als ze zich maar zoveel mogelijk vermaken. Want per slot van rekening moeten we over zes weken alweer aan de bak πŸ˜‰

Wat zijn jouw plannen voor de zomervakantie?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

10 Replies to “Waarom ik ook als hobbyblogger weinig zomervakantie kan houden

  1. Ook wij zullen dit jaar niet op vakantie gaan de komende 6 weken, maar toch gaan we heerlijk genieten, van het niet-moeten! Lekker luieren, beetje strand (want Den Haag), beetje zwembad, lekker en makkelijk eten en een beetje minder huis. Klinkt als een vakantie, toch? Nu al zin in!
    Barbara onlangs geplaatst…Shoppen voor kids TagMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge