Lotus Writings gaat door in de zomervakantie 2016!

door in de zomervakantie

Toe aan zomervakantie!

Afgelopen weken heb ik gewerkt als een paard. Niet alleen voor en met de kinderen (geloof me, op je 32e staan trampoline springen en zandkastelen bouwen met chronisch gebrek aan slaap gelijk aan noeste arbeid), maar ook als freelancer en aan mijn blog. Ik zit soms knikkebollend op de bank om 17.00 uur ‘s middags, maar mΓ©t een enorme lach. Want ik geniet! Over een paar dagen misschien nog wel meer, want dan begint de zomervakantie.

De plannen voor komende weken

Vakantie betekent ook tijdelijk een stapje terug, maar wat kun je wel van me verwachten?

  • In het zonnetje gaat de hele vakantie door. Aanstaande maandag kom je meer te weten over Bregje van Breg Blogt (een aanrader als je houdt van droge humor en een nuchtere, maar liefdevolle kijk op ouderschap)
  • Ik doe mee aan de Mama Challenge 2016, die je mogelijk ook bij andere blogs voorbij zult zien komen. Hiervoor ga ik met het gezin tien uitdagingen aan en daarover schrijf ik evenveel blogs. We hebben er zin in! Deze zullen verschijnen op dinsdag en soms ook op vrijdag
  • De overgebleven dagen verschijnen normale blogs, maar vrijwel allemaal vakantiegerelateerd.
  • Als gastblogger verschijn ik vanaf heden ook op Website4mama, mijn eerste stuk vind je hier (ga hier ook na de vakantie mee door, maar vond het leuk genoeg om te vermelden!)

Omdat mama ook vakantie verdient!

De eerste weken ga ik mijn rust proberen te nemen. Ik duim voor zwoele zomeravonden in de achtertuin met een ijskoud wijntje, lekker de barbecue (bij anderen, zelf hebben we er geen) aanzetten en eten wat de mannen ons voorschotelen, gestolen minuten (uurtjes!) waarin ik achterover kan leunen met een goed boek en heerlijk koken samen met Ro… En de kinderen mogen van mij hutten bouwen wat ze willen, zich uitleven in de achtertuin of modeshows lopen in mijn kleding, als ze zich maar zoveel mogelijk vermaken. Want per slot van rekening moeten we over zes weken alweer aan de bak πŸ˜‰

Wat zijn jouw plannen voor de zomervakantie?

Volg Lotus Writings ook op Facebook, Instagram en Pinterest en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

About Merel

Merel (35) is moeder van drie temperamentvolle dochters en zes jaar samen met Ro, haar grote liefde. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

10 thoughts on “Lotus Writings gaat door in de zomervakantie 2016!

  1. Ook wij zullen dit jaar niet op vakantie gaan de komende 6 weken, maar toch gaan we heerlijk genieten, van het niet-moeten! Lekker luieren, beetje strand (want Den Haag), beetje zwembad, lekker en makkelijk eten en een beetje minder huis. Klinkt als een vakantie, toch? Nu al zin in!

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten