ZOMERBLOGHOP | Mamma Mía wat een prijzen!

Zomerbloghop

Met de zomervakantie in aantocht of volle gang bedacht Tineke van Totdemaanenterug.com dat het wel een mooi moment was om weer een bloghop te organiseren en de zomervakantie voor regio Midden feestelijk te openen. Wie weet win je wel iets dat je zomer nog leuker maakt!

Kom je vanaf Blond&Bruin?

Het leuke van een bloghop is dat je allerlei nieuwe bloggers kan leren kennen. Misschien start je hier, maar het kan zomaar zijn dat Gerdi en Marianne van Blond&Bruin je hebben doorgestuurd naar mij. De twee dames schrijven samen of afwisselend over verschillende onderwerpen: van DIY en recepten tot het leven als werkende moeders en handige reviews. Zij geven een pakketje weg voor een zomers dagje uit! De moeite waard dus om nog even door te hoppen tot je ze tegenkomt.

Wie ik ben?

Volg je me al langer, dan kan je dit stukje in principe wel overslaan. Maar aan de nieuwe lezers zal ik me in een notendop voorstellen:

Voelde jij je onzeker toen je voor het eerst je kleintje in je handen hield? Heb je het idee dat al die andere moeders de ballen moeiteloos in de lucht kunnen houden, terwijl bij jou steeds de helft naar beneden valt? Dan zit je hier goed: Lotus Writings rekent namelijk af met de online pictures perfect, is eerlijk over ouderschap en onzekerheid en staat bovendien vol handige tips voor de momenten dat je het even niet meer weet en herkenbare columns.

Schrijfster van dit veel bezochte online magazine is Merel: moeder van drie dochters (June van 11, Rose van 3 en May van 2) en samen met Ro (tevens papablogger op deze site). In dit samengestelde gezin is het nooit saai, de inspiratie ligt regelmatig letterlijk voor onze voeten – al dan niet schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden Tel daar een beginnende puber bij op en je krijgt chaos met een gouden randje!

Mamma Mía!

Mamma Mia! Here we go again

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: het tweede deel van Mamma Mia komt over een paar dagen in de bioscoop en daar wordt veel aandacht aan geschonken. Terecht, als je het mij vraagt. Ik ben namelijk fan van de film en heb hem inmiddels al ontelbaar keren gekeken.

Benieuwd hoe de film is? Hou dan vooral Lotus Writings in de gaten. Morgenavond ga ik samen met vriendinnen naar de première en we kunnen eigenlijk al niet wachten. De review volgt uiteraard snel. 

Waar gaat de film over?

Liefhebbers van ABBA kunnen hun hart ophalen in deze muzikale film!

De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie.

In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Trailer

Prijzenpakket

Namens Universal Pictures mag ik drie (nieuwe?) lezeressen blij maken met een tof prijzenpakket, bestaand uit:

 1. Mamma Mia strandtas
 2. Toffe sleutelhanger van de film
 3. Een Blu-Ray dvd van het eerste deel: Mamma Mia! The Movie

Voorwaarden?

 1. Laat in een reactie achter dat je graag kans maakt. En het is niet verplicht, maar ik vind het wel leuk om te weten wat je favoriet stukje was van het eerste deel.
 2. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over ouderschap, liefde, vrouw zijn en je hart ophalen aan verhalen die verder gaan dan het perfecte plaatje? Like dan vooral mijn Facebookpagina!

Op alle winacties van Lotuswritings.nl zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

Hop hop!

Ik heb de eer je na dit hele verhaal nog te mogen doorsturen naar Tineke, organisator van deze leuke bloghop én schrijfster van Totaandemaanenterug.com. Deze nuchtere Friezin heeft een ontzettend leuke kledingstijl en is dol op jurkjes. Samen met haar vriend zorgt ze voor zoon Fedde en newborn dochter Yenthe. Op haar blog maak je kans op een zwemhulp voor peuters en kleuters! Snel gaan dus. Lijkt mij ook ideaal om te hebben! 

Kijk jij ook zo uit naar het tweede deel van Mamma Mia?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

20 thoughts on “ZOMERBLOGHOP | Mamma Mía wat een prijzen!

 1. Favoriet stukje was toen de moeder oog in oog kwam met de mogelijke vaders! Wat een verrassing was dat! Woensdag gaan we naar deel 2. Zoveel zin in in! Samen met m’n zusje ✨🙌🏼

 2. Ik doe heel erg graag mee! Mmmmm het leukste stuk. Ik denk het gedeelte dat ze allemaal denken dat zij de vader zijn!

 3. Wat heerlijk he? Dat er een nieuwe mamma mia komt! 😀 Ik kijk er enorm naar uit! De musical, de eerste film ik heb het allemaal gezien en meer dan één keer! 😉 Mijn favoriete stukje is als ze onderweg gaan naar het kerkje, de hele stoet mensen, het lied dat gezongen wordt: prachtig!

  Fijne dag!!

 4. Ik heb de film nog nooit gezien dus een favoriet stukje heb ik niet. Ik zie wel in de voorstukjes 1 en al vrolijkheid! Hier houdt ik van

 5. Here we go again!Ik ben gek op deel 1 en Does your mama know in het nieuwe jasje heb ik meerdere keren voor de tv nagedaan;)

 6. Ik heb de eerste film niet gezien, dus kan daar niets over zeggen.
  Ik ben wel heel erg benieuwd naar deze , te winnen film.
  Ben groot fan geweest van ABBA , in mijn tijd en Meryl Streep vind ik een fantastische actrice. De bekende liedjes van ABBA galmden we de hele dag.
  Graag doe ik mee en heb geliked en geloved op Bloglovin.

 7. Echt een geweldige film…er zijn zo veel leuke stukjes…de drie vaders die aankomen vind ik een vam die hilarische stukjes. En komende woensdag ga ik nog als verjaardagscadeau met mijn oudste dochter nasr de nieuwe film. Ik maak dan ook heel graag kans op deze leuke prijs

 8. Wat gaaf! Ik doe mee! Het leukste gedeelte in de eerste film is wat mij betreft de scene op het strand tussen Sky en Sophie waarin ze Lay All Your Love on Me zingen!

 9. dat de potentiele vaders aan kwamen op het eiland vond ik geweldig.
  ben ook wel heel benieuwd naar deel 2 en vindt dit een leuke blog en je verloot te leuke prijzen

 10. Ik heb het meest genoten van de liedjes in de 1e film. Natuurlijk zitten er genoeg hilarische momenten in de film, die ik ook geweldig vond. Een heerlijke feelgood movie! Ik ben ook heel benieuwd naar deel 2. Ik maak graag kans.

 11. Ik kan je niet meer vertellen wat ik nou t leukste stukje vond… weet alleen dat hij zo leuk was dat ik deze graag nog een keer wil zien en ik binnenkort naar de bios ga! Doe graag mee!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten