De zomer van… Shirin: over wisselende bestemmingen en bijkomen in een strandtent

In ‘de zomer van…’ vertelt een blogger hoe hij of zij deze zomer gaat invullen. Vandaag vertelt Shirin van Afslankbuddy.com over haar voorkeur voor wisselende vakantiebestemmingen en waarom ze liever in een strandtent zit dan op het strand zelf. 

De zomer van… Shirin

1. Wie ben je en waar ben je online te vinden?

Ik ben Shirin Molijn een jonge gezonde moeder van 2 lieve boys. Ik heb mijn eigen bedrijf als Voedingsdeskundige en blog voor mijn eigen site Afslankbuddy.com Je vindt hier artikelen over gezonde voeding en afslanken en alles wat daar bijhoort.

Afslankbuddy online

Website
Facebook
Instagram

2. Hoe breng jij deze zomer door?

Lekker in de tuin met de kids, maar ook fietsend en twee keer op vakantie. Een weekje Italië met mijn kant van de familie en ook nog twee weken naar Kos met het gezin.

3. Beschrijf je favoriete zomerdag

Lekker in de tuin ‘s avonds met een wijntje en wat blokjes kaas. Gezellig kletsen met een kaarsje aan. Wat jazzmuziek op de achtergrond… Echt goddelijk vind ik dat.

4. Wat is volgens jou de beste vakantiebestemming?

Dat is erg verschillend. Dat ligt elk jaar anders. Dit jaar gaan we all-in naar Kos maar vorig jaar zaten we in een tent op een camping in Kroatië. Voor mij is, als moeder, de beste vakantiebestemming waar het hele gezin zich prettig voelt.

5. Welke zonnebrandcrème gebruik je?

Eh, nou ik smeer te weinig maar als ik smeer is het Nivea. Ik beknibbel niet op goede zonnebrand.

6. Waar zit het beste strand?

Helaas zijn we geen strandgezin. Daarom is mijn ideale strand een strandtent 😉 En dan zit je natuurlijk goed in Scheveningen.

7. Wat is volgens jou de beste manier om af te koelen?

Lekker in het zwembad plonsen of met een lekkere milkshake!!

8. Hou je vakantie van het bloggen of loopt dat de hele zomer door?

Op Kos zal ik mijn computer twee weken niet aanraken! Zalig, maar ook afkicken haha.

9. Waar moeten we deze zomer zeker naartoe?

Heerlijk naar een strandtent en daar de hele middag een beetje uitwaaien, eten en drinken. Gewoon lekker onthaasten.

10. Wat is je allerbeste herinnering aan de zomer?

De vakanties die ik als kind had en nu ook de vakanties met mijn gezin. Heerlijk zo samen.

11. Als ik zeg zomer, zeg jij?

Buiten – ik ben een buitenmens! Ik hou van natuur en vind het geweldig om in mijn zomerjurkje naar buiten te lopen en die heerlijke bloemengeuren te ruiken.

 

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

2 thoughts on “De zomer van… Shirin: over wisselende bestemmingen en bijkomen in een strandtent

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten