afslankbuddy

De zomer van… Shirin: over wisselende bestemmingen en bijkomen in een strandtent

In ‘de zomer van…’ vertelt een blogger hoe hij of zij deze zomer gaat invullen. Vandaag vertelt Shirin van Afslankbuddy.com over haar voorkeur voor wisselende vakantiebestemmingen en waarom ze liever in een strandtent zit dan op het strand zelf. 

De zomer van… Shirin

1. Wie ben je en waar ben je online te vinden?

Ik ben Shirin Molijn een jonge gezonde moeder van 2 lieve boys. Ik heb mijn eigen bedrijf als Voedingsdeskundige en blog voor mijn eigen site Afslankbuddy.com Je vindt hier artikelen over gezonde voeding en afslanken en alles wat daar bijhoort.

Afslankbuddy online

Website
Facebook
Instagram

2. Hoe breng jij deze zomer door?

Lekker in de tuin met de kids, maar ook fietsend en twee keer op vakantie. Een weekje Italië met mijn kant van de familie en ook nog twee weken naar Kos met het gezin.

3. Beschrijf je favoriete zomerdag

Lekker in de tuin ‘s avonds met een wijntje en wat blokjes kaas. Gezellig kletsen met een kaarsje aan. Wat jazzmuziek op de achtergrond… Echt goddelijk vind ik dat.

4. Wat is volgens jou de beste vakantiebestemming?

Dat is erg verschillend. Dat ligt elk jaar anders. Dit jaar gaan we all-in naar Kos maar vorig jaar zaten we in een tent op een camping in Kroatië. Voor mij is, als moeder, de beste vakantiebestemming waar het hele gezin zich prettig voelt.

5. Welke zonnebrandcrème gebruik je?

Eh, nou ik smeer te weinig maar als ik smeer is het Nivea. Ik beknibbel niet op goede zonnebrand.

6. Waar zit het beste strand?

Helaas zijn we geen strandgezin. Daarom is mijn ideale strand een strandtent 😉 En dan zit je natuurlijk goed in Scheveningen.

7. Wat is volgens jou de beste manier om af te koelen?

Lekker in het zwembad plonsen of met een lekkere milkshake!!

8. Hou je vakantie van het bloggen of loopt dat de hele zomer door?

Op Kos zal ik mijn computer twee weken niet aanraken! Zalig, maar ook afkicken haha.

9. Waar moeten we deze zomer zeker naartoe?

Heerlijk naar een strandtent en daar de hele middag een beetje uitwaaien, eten en drinken. Gewoon lekker onthaasten.

10. Wat is je allerbeste herinnering aan de zomer?

De vakanties die ik als kind had en nu ook de vakanties met mijn gezin. Heerlijk zo samen.

11. Als ik zeg zomer, zeg jij?

Buiten – ik ben een buitenmens! Ik hou van natuur en vind het geweldig om in mijn zomerjurkje naar buiten te lopen en die heerlijke bloemengeuren te ruiken.

 

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

2 Replies to “De zomer van… Shirin: over wisselende bestemmingen en bijkomen in een strandtent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge