De zomer van… MC Kleuver, over kamperen in Rockanje en Spaanse stranden

In ‘de zomer van…’ vertelt een blogger hoe hij of zij deze zomer gaat invullen. Vandaag vertelt MC Kleuver van de gelijknamige blog over de camping in Rockanje en slenteren langs de Spaanse stranden van Sant Pere Pescador.

1. Wie ben je en waar ben je online te vinden?

Mijn naam is MC Kleuver en blogger van MC Kleuver Blog. De naam zegt het al. Ik ben 21 jaar met de volgende hobby’s: scouting, wandelen, chatten en schrijven. Dat laatste het liefste de hele dag. Net als bakken in de zon. Je kunt mij volgen op:

MC Kleuver online

Blog
Facebook
Instagram

2. Hoe breng jij deze zomer door?

Samen met mijn vriendin en haar dochter gaan wij naar het Zuid-Hollandse Rockanje. Hier gaan wij vertoeven op de camping.

3. Beschrijf je favoriete zomerdag

’s Ochtends opstaan, bedenken dat je niks hoeft te doen en de rest van de dag doorbrengen op het strand of voor de tent met een boek of werken aan mijn boek. Haha. Boodschappen doen vind ik tevens wel leuk 🙂

4. Wat is volgens jou de beste vakantiebestemming?

Spanje. Ik houd van dat land!

5. Welke zonnebrandcrème gebruik je?

Zonnebrand? Die gebruik ik alleen sporadisch, wanneer anderen zeggen dat het nodig is. Ik word gewoon bruin, haha.

6. Waar zit het beste strand?

Sant Pere Pescador. Een heerlijk strand. Erg breed, waardoor je pijnlijke voeten hebt van het lopen in het warme zand. Maar dat is het waard.

7. Wat is volgens jou de beste manier om af te koelen?

Drink iets kouds! Het is beter om je van binnenuit te koelen. Genoeg drinken dus.

8. Hou je vakantie van het bloggen of loopt dat de hele zomer door?

Daar ben ik nog over aan het twijfelen. Er komt sowieso elke maandag een nieuw deel van De Jongen en op de woensdag een column. De zaterdag zijn onzekere tijden, haha.

9. Waar moeten we deze zomer zeker naartoe?

Ik heb echt serieus geen idee. Meestal bezoek festivals, pretparken e.d. toch niet. Hier gaat mijn interesse niet naar uit 🙂

10. Wat is je allerbeste herinnering aan de zomer?

Allerbeste herinnering is moeilijk. Dat wil zeggen dat de rest allemaal slechter is. Maar ik verheugde me elk jaar weer op het moment dat we de borden España zagen staan. Dit vond ik altijd zo’n mooi moment. Ik heb het een keer gefilmd vanuit de auto. Prachtig.

11. Als ik zeg zomer, zeg jij?

Zon, zee, strand, vrolijkheid en barbecue!

Waar ben jij afgelopen zomer naartoe geweest?

leven met ASS

Wil je meer lezen over MC Kleuver? Voor Lotus Writings schreef hij openhartig over zijn leven met ASS. In deze blog vertelt hij onder andere over zijn toekomst en geeft hij tips aan mensen die te maken hebben met ASS (zelf of in hun omgeving).

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

15 thoughts on “De zomer van… MC Kleuver, over kamperen in Rockanje en Spaanse stranden

  1. Leuk om te lezen en een gezicht bij de blog te plaatsen!

    Wij waren in Frankrijk , weer viel wat tegen maar daardoor ook veel gezien ! Heerlijk genoten

  2. Leuk om te lezen! Spanje is een mooi land en ik hou er ook van. Echter zijn we dit jaar op cruise geweest naar italie, kroatie, malta en montenegro

  3. Ik ben naar Zuid-Frankrijk geweest. Ondanks dat het er bloedheet was was het toch een heerlijke vakantie. Alles beter dan het weer in Nederland, haha.

  4. MC Kleuver vol ik nu al een aantal maanden. Wat een kanjer is het. Hij barst van talent. En ik sluit erbij aan: Zomer is zon, zee, strand, vrolijkheid, ontspanning en barbecue.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten