lisette schrijft

De zomer van… Lisette (Lisette Schrijft), over meeuwen en ontspannen op Lanzarote

In ‘de zomer van…’ vertelt een blogger hoe hij of zij deze zomer gaat invullen. Vandaag vertelt Lisette van Lisette Schrijft (bekend van de Lieve Syl imitaties) over heerlijk ontspannen in Monster, haar afkeer van meeuwen op het strand en Lanzarote. 

De zomer van… Lisette

1. Wie ben je en waar ben je online te vinden? 

Ik ben Lisette van Lisetteschrijft.nl. Als je dat niet kent, ken je me misschien nog als Lieve Syl, de dame die Sylvie Meis imiteerde. Op social media kun je me volgen als Lisette Schrijft, Lieve Syl is momenteel even in ruste.

Lisette Schrijft online

Blog
Facebook
Instagram

2. Hoe breng jij deze zomer door?

Inmiddels is de zomer praktisch voorbij. Dit jaar zijn wij, net als vorig jaar, vooral dagjes weggeweest. En wij hebben een grote achtertuin dus bij mooi weer spelen de kinderen lekker thuis in het badje of met de buikglijbaan. Ook proberen we altijd wel een weekje weg te gaan, al is dat lastig met het werk van mijn man. Dit jaar zijn we een weekje wezen kamperen in Duitsland.

3. Beschrijf je favoriete zomerdag

Eerst lekker uitslapen natuurlijk, dan rustig ontbijten en een krantje lezen, en dan naar het strand! Ik ben gek op de zee. Meestal vertrek ik als er veel meeuwen komen, eten doe ik dan weer het liefst thuis in onze achtertuin. En lekkere barbecue en een biertje erbij… top.

4. Wat is volgens jou de beste vakantiebestemming?

Sowieso iets met strand. Nee, Duitsland was dus geen succes. Ik vind Lanzarote een erg mooi eiland. Klein, allemaal laagbouw… en altijd lekker weer. Heerlijk.

5. Welke zonnebrandcrème gebruik je?

Nivea voor kinderen factor 50. Gewoon omdat we die met het hele gezin gebruiken. Nooit nagedacht over een ander merk ofzo

6. Waar zit het beste strand?

Monster, in het Westland! Er zijn weinig meeuwen omdat het niet bij een haven ligt (ik heb een vogelfobie. Rampzalig in de zomer) en het is er heerlijk rustig. Goed overzichtelijk ook met kinderen.

7. Wat is volgens jou de beste manier om af te koelen?

Gewoon even binnen gaan zitten werkt het beste, met een glas (niet te koud) water. Of anders even dippen in de zee, die is in Nederland altijd ijskoud.

8. Hou je vakantie van het bloggen of loopt dat de hele zomer door?

Nee, juist niet! Bloggen is mijn lust en mijn leven. Als ik het een paar dagen niet doe word ik chagrijnig en zenuwachtig, het lijkt wel een verslaving.

9. Waar moeten we deze zomer zeker naartoe? 

Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad in Avifauna. Zou je niet verwachten met die vogelfobie van mij, maar de kinderen hebben zich geweldig gemaakt in de speeltuin. Het is er betaalbaar, parkeren is gratis… echt een aanrader.

10. Wat is je allerbeste herinnering aan de zomer?

Toch wel de lange dagen aan het strand, deze zomer waren het er niet veel, maar vroeger brachten we er uren door. Een goedkoop en leuk dagje weg! Gelukkig wonen we dichtbij het strand

11. Als ik zeg zomer, zeg jij?

Bier, strand en bbq

Wat vond jij het allerleukste moment van afgelopen zomer?

Lees ook

De zomer van Amy

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

10 Replies to “De zomer van… Lisette (Lisette Schrijft), over meeuwen en ontspannen op Lanzarote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge