De zomer van… Judith (Onlinelifestylemagazine.com) over Kaapstad en sushi

In ‘de zomer van…’ vertelt een blogger hoe hij of zij deze zomer gaat invullen. Vandaag vertelt Judith van Onlinelifestylemagazine.com over de liefde en Kaapstad.

De zomer van… Judith

1. Wie ben je en waar ben je online te vinden?

Hallo allemaal! Mijn naam is Judith en ben 11 maanden geleden mijn mamablog Onlinelifestylemagazine.com gestart. Een blog waar je terecht kunt voor je dagelijkse dosis inspiratie op gebied van momlife.

Onlinelifestylemagazine online

Blog
Facebook
Instagram

Leuk als je hier een kijkje neemt!

2. Hoe breng jij deze zomer door?

Regan heeft hoogseizoen op zijn werk gedurende de zomermaanden dus wij hopen een lastminute te gaan boeken in september. Met Olivia zal ik deze zomer veel tijd doorbrengen in de Lineaushof, het Amsterdamse bos en het strand bij Zandvoort en Bloemendaal. Ook Toolenburgse plas in Hoofddorp zullen wij regelmatig bezoeken.

3. Beschrijf je favoriete zomerdag

Dan drink ik het liefst een lekker koud glas water met munt en lees een goed boek. Lezen doe ik heel graag en veel te weinig.

4. Wat is volgens jou de beste vakantiebestemming?

Met stip is dit Kaapstad in Zuid Afrika. Hier komt mijn partner vandaan en ben ik ook al met Olivia 3 keer geweest. Omdat ik er zelf al zo’n 11 keer ben geweest en heel veel familie en vrienden hebben wonen voelt dit als thuiskomen. De mensen die in Kaapstad zijn geweest zullen het met mij eens zijn. Het is de meest veelzijdige bestemming die kan bedenken. Een ander groot voordeel vind ik dat er geen tijdsverschil is of een uurtje. Dit hangt af van de tijd van het jaar.

5. Welke zonnebrandcrème gebruik je?

Naif! Een heerlijke geur en hoge factor. Kortom wat hebben we nog meer nodig;)

6. Waar zit het beste strand?

Campsbay in Kaapstad.

7. Wat is volgens jou de beste manier om af te koelen?

Niet tussen 12 en 2 uur in de zon zitten en voldoende te drinken. Daarnaast neem ik graag een duik in het zwembad of zee.

8. Hou je vakantie van het bloggen of loopt dat de hele zomer door?

In mijn vakantie gaat het bloggen gewoon door. Wel probeer ik vooruit te plannen dat ik ook nog een soort van vakantie heb. Afgelopen december zijn wij voor 6,5 week naar Kaapstad geweest en daar heb ik elke dag de blog bijgehouden. Ik merkte dat wanneer ik niet structureel alles bij hield dat er veel volgers afhaakten. En heel eerlijk geniet ik zo van het bloggen dat het helemaal niet als werk voelt. En het voordeel is dat je hiermee zelf je tijd in kunt delen dus kan best een keer vroeg op staan of een keer s ‘avonds laat de laptop open slaan.

9. Waar moeten we deze zomer zeker naartoe?

Deze zomer zullen wij veel terug te vinden zijn bij de Linneaushof. Dit is een mega speeltuin met zwembad en zelfs binnen activiteiten. Wij hebben een seizoenspas genomen dus kunnen ernaar toe wanneer wij willen. En wat betreft eten ga ik het liefst naar een strandtent. Bij ons in Bloemendaal kan je heerlijke sushi eten bijvoorbeeld. Daarnaast vind ik strandtenten waar je kan aanschuiven voor een barbecue ook altijd beregezellig.

10. Wat is je allerbeste herinnering aan de zomer?

Dat was in 2015. In juli hoorden wij dat Regan eindelijk bij ons in Nederland mocht komen wonen en in augustus was ons gezin compleet.

11. Als ik zeg zomer, zeg jij?

Lekker warm en met volle teugen genieten van en met de lieve mensen om je heen!

Wat is jouw beste herinnering aan de zomer?

Lees ook

De zomer van… Krystle

De zomer van… Linda

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

One thought on “De zomer van… Judith (Onlinelifestylemagazine.com) over Kaapstad en sushi

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten