De zomer van… Fleur (Labellafleur.nl): van onvergetelijk Thailand tot het Gardameer

In ‘de zomer van…’ vertelt een blogger hoe hij of zij deze zomer gaat invullen. Vandaag vertelt Fleur van Labellafleur.nl over haar ideale zomerdag, onvergetelijke reizen naar Thailand en Bologna en waarom het allerbeste strand volgens haar aan de andere kant van de wereld ligt. 

De zomer van… Fleur!

 1. Wie ben je en waar ben je online te vinden?

  Hoi, mijn naam is Fleur, ik ben 22 jaar oud en blog inmiddels alweer een paar jaar met groot plezier op labellafleur.nl. Daarnaast ben ik ook te vinden op Instagram en ben ik groot fan van Pinterest en al het moois wat daarop te vinden is. In het dagelijkse leven hoop ik binnen nu en twee weken mijn mediavormgever diploma op zak te hebben en werk ik in de videowereld wat ik ontzettend tof en leuk vind!

  Labellafleur.nl online

  Blog
  Instagram
  Pinterest

  Wat Rong Khun – beter bekend als de White Temple of Witte Tempel in Chiang Rai, Thailand
 2. Hoe breng jij deze zomer door?

  Waar ik de afgelopen paar jaren grotere reizen heb gemaakt (Thailand) en met vriendinnen op reis ben geweest, ga ik dit jaar weer met mijn ouders mee. Of tenminste, ik vlieg in, als zij al een tijdje weg zijn. En waar ik vorig jaar een rondreis met Interrail door Italie heb gedaan ga ik dit jaar met mijn ouders naar het Gardameer. Niet heel spannend maar wel gewoon even lekker weg en het is zeker iets waar ik heel erg naar uitkijk na deze drukke en spannende periode!

 3. Beschrijf je favoriete zomerdag

  Mijn favoriete zomerdag begint met een ontbijtje buiten in het zonnetje, zowel thuis als op vakantie, terwijl de vogeltjes fluiten en de wereld in een rustig tempo ontwaakt. Daarna lekker naar het strand, varen, of gewoon lekker met een goed boek en of fijne muziek in het zonnetje. Uiteraard wel onder het genot van een cocktail, een koud drankje of een lekker ijsje. Afsluitend met lekker eten of een gezellige barbecue. En dan ’s avonds nog lekker lang buiten kunnen zitten terwijl de zon langzaam maar zeker verdwijnt en de maan tevoorschijn komt. Klinkt dit niet als dé perfecte zomerdag?

 4. Wat is volgens jou de beste vakantiebestemming?

  Vier jaar geleden ben ik voor het eerst naar Thailand geweest en sinds ik die reis heb gemaakt roep ik nog steeds dat ik daar terug naar toe wil. Dit was zo’n bijzondere vakantie in een prachtig land. Een land met zoveel bijzonderheden en mooiheden. Thailand is voor mij echt de beste vakantiebestemming. Dit prachtige land en de rest van die kant staat op dit moment nog steeds aan de top van mijn bucketlist om weer naar toe te gaan!

  Zonsondergang in Thailand
 5. Welke zonnebrandcrème gebruik je?

  Als ik heel eerlijk ben let ik nooit zo op wat voor zonnebrandcrème ik op smeer. Als het er staat en het is geen 50 (want die gebruik ik alleen op mijn gezicht) dan smeer ik me er gewoon mee in. Al denk ik dat vooral HEMA-zonnebrand is omdat ik daar werk, haha. Maar dus niet omdat het per se mijn voorkeur heeft! Al werkt dit naar mijn idee prima.

  Palmboom, Italië
 6. Waar zit het beste strand?

  HAH! THAILAND. Of nog iets specifieker gezegd; Koh Samui! En dan wel aan te toeristische kant. Je hebt daar alles; van lekkere eettentjes, tot mooi uitzicht en een supergezellige boulevard. En als het dan niet per se een strand hoeft te zijn maar gewoon een hele fijne zwemplek dan is het Raja Phraba meer, want echt; die rust daar is adembenemend.

  Raja Phraba
 7. Wat is volgens jou de beste manier om af te koelen?

  Zwemmen, uiteraard als dit mogelijk is, of anders een koude douche te nemen. Als het écht te heftig is dan ben ik gewoon in staat om de tuinslang aan te zetten.

 8. Hou je vakantie van het bloggen of loopt dat de hele zomer door?

  Waar ik voorheen nog heel regelmatig postte, heb ik dit door de druk en stress van het afgelopen half jaar even op een laag pitje gezet. Voor nu post ik gewoon nog even als ik iets leuks heb en als het mij uitkomt, maar ergens in september hoop ik er wel weer regelmaat in te kunnen gooien. Voor de aankomende zomer laat ik het dus even gewoon zoals het nu is

  Thailand
 9. Waar moeten we deze zomer zeker naartoe?

  Ik heb niet specifieke tips waar je écht naar toe moet gaan. Wel ben ik groot fan van het strand en dan vooral de stranden met boulevards vol met restaurantjes. Heerlijk om daar je vakantie te vieren!

  Amalfi in Italië
 10. Wat is je allerbeste herinnering aan de zomer?

  Ik heb niet echt één beste herinnering aan de zomer maar eigenlijk wel meerdere. Om niet nog een keer terug te komen op Thailand wil ik bij deze graag de sfeer in Bologna vorig jaar noemen. Dat was toch wel een hoogtepunt van de rondreis van vorig jaar. Na sluitingstijd van de winkels werden de straten in het centrum afgesloten en gingen de restaurantjes de straat op. Dit was zo’n fijne sfeer. En letterlijk op iedere hoek van de straat zat een straatmuzikant die écht goed kon spelen. Zó fijn! Zeker een hele mooie herinnering aan vorig jaar!

 11. Als ik zeg zomer, zeg jij?

  Zon, zee, cocktail en strand!

Wat betekent zomer voor jou?

De zomer van… Linda

Vorige week kon je lezen wat Linda van Mamaliefde vertelde over de watervallen bij Plitvice, Castlefest en hun plannen voor de komende zomer.

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

3 thoughts on “De zomer van… Fleur (Labellafleur.nl): van onvergetelijk Thailand tot het Gardameer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten