De zomer van… Amy (thepinkperfectionist.be): over foodtrucks, Miami en ijsjes!

In ‘de zomer van…’ vertelt een blogger hoe hij of zij deze zomer gaat invullen. Vandaag vertelt Amy van Thepinkperfectionist waarom ze geen zomervakantieplannen heeft en wat haar beste herinnering is aan de zomer. 

De zomer van… Amy

1. Wie ben je en waar ben je online te vinden?

Ik ben Amy, 24 jaar en ik blog op www.thepinkperfectionist.be.

ThePinkPerfectionist online

Blog
Facebook
Instagram

2. Hoe breng jij deze zomer door?

Ik ben in mei/juni al op vakantie geweest dus naar het buitenland ga ik niet meer tijdens de zomer. Wel vind je mij veel op de lokale markten en rondom alle food truck festivals!

3. Beschrijf je favoriete zomerdag

Een heerlijke dag buiten met familie en vrienden. Veel lekker eten (vers fruit, yumm!), een lekker wijntje erbij en vooral veel zonneschijn.

4. Wat is volgens jou de beste vakantiebestemming?

Orlando, Florida! Het is er altijd lekker warm, je kunt er heerlijk ontspannen en met alle pretparken in de buurt is het een leuke vakantie voor jong en oud.

5. Welke zonnebrandcrème gebruik je?

Door mijn gevoelige huid heb ik snel last eczeem en rode vlekjes. Daarom zweer ik bij de zonnebrandcrèmes van La Roche-Posay, verkrijgbaar bij de apotheek.

6. Waar zit het beste strand?

In België ga ik het liefst naar Oostende, in buitenland zou ik eerder voor Miami kiezen.

7. Wat is volgens jou de beste manier om af te koelen?

Voldoende blijven drinken! Het lijkt cliché maar als je lichaam van binnenuit afkoelt koelt het buiten mee af.

8. Hou je vakantie van het bloggen of loopt dat door?

Ik blijf gewoon altijd doorgaan met bloggen! Er zijn genoeg mensen die niet op vakantie gaan en die wel graag wat te lezen hebben. Mijn blog blijft dus doorlopen!

9.    Waar moeten we deze zomer zeker naartoe?

Bezoek zeker eens een food truck festival en kies wat gerechten uit die je anders nooit zou kiezen. Je ontdekt zoveel nieuwe ingrediënten en recepten, heerlijk!

10. Wat is je allerbeste herinnering aan de zomer?

Mijn eerste keer in Kopenhagen. Het was heerlijk warm en het uitwaaien aan de haven was een zalig geluksmomentje.

11. Als ik zeg zomer, zeg jij?

IJSJES!

Wat is jouw beste zomerherinnering?

Lees ook: 

De zomer van… MC Kleuver

De zomer van… Shirin

De zomer van… Haydée

De zomer van… Emmy

De zomer van… Judith

De zomer van… Krystle

De zomer van… Francisca

De zomer van… Fleur

De zomer van… Linda

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

10 thoughts on “De zomer van… Amy (thepinkperfectionist.be): over foodtrucks, Miami en ijsjes!

  1. Ik heb gelukkkg veel mooie vakantieherinneringen, maar de mooiste zijn toch wel de dagen waarop we met het hele gezin op avontuur gaan en genieten van elkaars aanwezigheid. Dit jaar was dat op roadtrip naar Denemarken en Zweden

  2. Hele leuke zomerrubriek. Ik ben zo blij dat ik deze zomer twee keer op vakantie ben geweest. Eerst naar Italië en toen naar Griekenland. Dat zijn voor nu mijn grootste zomerherinneringen.

  3. Superleuke rubriek. Mijn leukste zomerherinnering? Ik weet niet of ik dat heb, de leukste herinnering. Ieder jaar is er iets bijzonder leuks dat ik mij altijd zal blijven herinneren.

  4. Wat leuk om de versie van amy te lezen ik kom vaak op haar blog ! Mijn afgelopen vakantie was toch wel echt super toen zijn wij op cruise geweest

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten