De 6 beste YouTube filmpjes aller tijden

Youtube filmpjes

In de maand september verschijnt dagelijks een blog, omdat ik meedoe aan de #30dayblogchallengeNL. Deze veelzijdige lijst is bedacht door Maris van HareMaristeit.nl. Vandaag: zes leuke YouTube filmpjes (officieel vijf, maar kon niet kiezen). 

Favoriete filmpjes

Lekker luchtig! Ik zal niemand plagen met De Witte Chocoladesong, Kleiner Hai of De Achtbaan, want die liedjes heb je na een uur wel gehad (ze blijven nogal hangen). Bovendien ben ik inmiddels in de fase dat ik dit soort leedvermaak eigenlijk ook een beetje zielig vind voor de betrokkenen. Zelfs als ze die filmpjes uit eigen beweging op YouTube hebben gezet. Daarom vandaag vijf verschillende filmpjes waar ik blij van word.

Bob Ross

Dit is waarschijnlijk een generatie-dingetje, wie kent niet Van Dyke Brown of ‘up here a tiny little tree’. Echt dé aanrader voor wanneer je niet lekker in je vel zit, melancholisch verlangt naar toen je 18 was of gewoon geen zin hebt in nadenken. Je vervalt van schrik (‘Oh nee, nu verpest hij alles’) in verwondering (‘hoe doet ‘ie het toch?’) en tegelijkertijd geeft hij je het idee dat jij dit ook prima kunt. Dit alles begeleid door een rustgevende stem, maakt een ideaal voortkabbelend filmpje.

Debiteuren, crediteuren

Nog eentje uit de oude doos. Persoonlijk vind ik het geniale humor, helemaal omdat het zo herkenbaar is. De flauwe grappen, het zuidelijk accent en de wat suffe kleding… Kijk zelf maar!

James Corden & Justin Bieber

Wat mij betreft een onderschatte artiest en verrassend grappig, die Justin Bieber. Ik vind alle carpool karaokes leuk, maar dit is wel mijn favoriet:

Lip sync battle

Dit was volgens mij de beste aflevering ooit. Even van een heel ander kaliber trouwens, het gaat er op het podium verrassend aan toe. Ik moest kiezen tussen Channings vertolking van Frozen (die sneeuwvlokjes zijn hilarisch, echt een aanrader!) en deze. Wat mij betreft is het zijn vrouw gelukt een fantastische vertolking te geven van de bekendste scène uit Magic Mike. Kijk zelf maar:

Dansjes uitbeelden

Niet iedereen weet het, maar ik ben een kei in het uitbeelden van songteksten met vriendinnen. Toch blijkt hier ook weer baas boven baas te zijn:

Speciale entree

Maar goed, ik kon niet kiezen dus ik heb er nog twee voor jullie. Onder andere dit filmpje met Will Smith die maar niet tevreden is over zijn opkomst in de Tonight Show van Jimmy Fallon.

Kom maar door, wat zijn jouw favoriete Youtube filmpjes?

Volg Lotus Writings ook op Facebook, Instagram en Pinterest en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

About Merel

Merel (35) is moeder van drie temperamentvolle dochters en zes jaar samen met Ro, haar grote liefde. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

4 thoughts on “De 6 beste YouTube filmpjes aller tijden

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten