Wist je dat…? Triviale feiten over Lotus Writings in 2017

wist je dat 2017

Triviale feitjes

Vorig jaar schreef ik een soortgelijk lijstje over het jaar. Waarom? Ik vind de meeste jaaroverzichten eigenlijk een beetje zakelijk en saai. Al dat geleuter over cijfertjes.. Hoewel ik daar zelf ook lustig aan mee doe inmiddels, maar toch heeft dit overzicht mijn voorkeur. Want hoe belangrijk ben ik nu helemaal dat anderen willen weten hoe mijn blog ervoor staat? Ik geloof echt dat ik nog lang niet zover ben. Dus daarom vandaag weer wat triviale feitjes waar je werkelijk geen bal aan hebt, maar die misschien toch grappig zijn om te weten.

Wist je dat…

…ik afgelopen jaar echt een heleboel lieve mensen leerde kennen?

een weekendje weggaan met 7 onbekenden het beste was dat ik afgelopen jaar heb gedaan?

…ik inmiddels kan invlechten dankzij een hele leuke workshop bij Zenner?

…mijn omgeving inmiddels gewend begint te raken aan mijn fototoestel dat te pas en onpas tevoorschijn komt. En dan niet omdat de kinderen net zo aandoenlijk lachen of iets geks doen, maar omdat ik mijn eten nog moet fotograferen. Ja echt.

…de wondere wereld van premières heel bizar is? Althans, ik blijf het toch apart vinden dat je zomaar naast of voor een BN’er zit en ze helemaal niet via de achteruitgang naar buiten gaan (heb ooit weleens zoiets gehoord – niet waar dus)

…ik nooit wat begreep van weekoverzichten? En inmiddels ben ik zelf al bij nummer 27. Eigenlijk heel opportunistisch begonnen omdat het je lezers zou opleveren (erg he?) Nou, die beloofde lezersstroom kreeg ik dus niet (waarschijnlijk iets met karma), maar ik vind het eigenlijk wel heel fijn om een overzicht te hebben voor mezelf. Zie ik toch dat we best een druk en gezellig leven hebben en zo weet ik weer een beetje wat we hebben gedaan!

…mijn snack tag onverwachts heel goed loopt. Echt zo grappig, ik wist op dat moment even niks te schrijven en dacht toen aan mijn voorliefde voor zoet en ongezond eten. In een wereld die lijkt te draaien om het tellen van suikerklontjes en het liefst zo vegan mogelijk eten, had ik dus niet verwacht dat meerdere mensen hem zouden overnemen. Maar wel dus. En ik vind het heel leuk om alle antwoorden te lezen (al krijg ik er ook meestal meteen trek van).

…ik van mijn hobby mijn werk maak per 1-1-2018? En daar ben ik zo ontzettend blij mee. Ik hoop dan ook zo dat ik de stijgende lijn weet voort te zetten.

…ik afgelopen jaar heel veel mooie prijzen mocht weggeven. Maar de mooiste reactie kreeg ik toch wel van Karin op haar kaarten voor Kreadoe. Niet alleen won ze bij mij tickets, op de beurs volgde ook de ene na de andere prijs. En hoewel we elkaar niet in levende lijve konden ontmoeten, weet ik wel zeker dat ze dit dik verdiend had!

…komende maand weer heel veel mooie samenwerkingen op de planning staan én een fantastische winactie – alleen voor mijn vaste lezers, waarover ik jullie hopelijk snel meer kan vertellen.

…ik enorm dankbaar ben voor alles dat we meemaken dankzij het bloggen, alle lieve mensen die ik/we ontmoet(en), de prijzen die ik mag weggeven, de kansen die we krijgen… Ja, ik kan met recht zeggen dat ik vind dat dit de leukste baan ter wereld is en dat het alle investeringen meer waard is.

…mijn laatste boodschap voor jullie is: ik wens iedereen die dit leest een onvergetelijk gezellige, liefdevolle jaarwisseling toe. En natuurlijk een fantastisch nieuw jaar waarin jij en je dierbaren gezond, gelukkig en succesvol worden of blijven!

Wat is jouw meest random weetje over jezelf van afgelopen jaar?

Volg je Lotus Writings al op Facebook, Instagram en Pinterest? Like en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

Afbeelding Shutterstock 

About Merel

Merel (35) is moeder van drie temperamentvolle dochters en zes jaar samen met Ro, haar grote liefde. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten