Wist je dat…? Triviale feiten over Lotus Writings in 2016!

wist je dat

Even wat anders

Ik besloot dit jaar geen gebruikelijke update te geven maar een lijst te schrijven vol wist-je-datjes. Die opsomming vond ik zelf vroeger altijd het leukst om te lezen in schoolkranten, blaadje van de sportvereniging of het personeelsblad. (Toen had ik dus al een hang naar luchtig nieuws en trivia in plaats van drama). Wist je dat…? Lees je mee?

Wist je dat…?

…oktober de meest productieve maand ooit was op Lotus Writings? Ik publiceerde toen namelijk 57 artikelen.

…meer dan 5.300 mensen mijn artikel lazen over de effecten die twee zwangerschappen achtereen op je lichaam kunnen hebben?

…ik de magische grens van 200 volgers haalde op Facebook? En die van 300! Help jij me de 400 te halen?

…June en ik dankzij het bloggen buiten sliepen om de sterrenregen op 12 augustus aan ons te zien voorbij trekken? Beetje jammer dat ik halverwege de nacht rechtop in bed zat (en nee, dat had niets te maken met enige vallende ster)!

…www.lotuswritings.nl in de tweede helft van 2016 maar liefst tien keer zoveel unieke bezoekers trok dan de periode daarvoor?

…ik nog steeds enorm geniet! Van andere leuke blogs, contact met bloggers en lezers, het schrijven natuurlijk en de evenementen die ik mag bezoeken. Bedankt dus 🙂

…ruim 14.000 bezoekers dit jaar uit Nederland afkomstig waren? Verrassend genoeg staan meer lezers geregistreerd in Amsterdam dan regio Rotterdam Rijnmond.

…mijn lezersgroep zeer internationaal (georiënteerd) is? Zo lazen mensen mijn blogs vanuit Colombia, Ethiopië, Namibië, Cambodja en bijvoorbeeld Noorwegen. Verrassende landen toch? Of zouden ze verdwaald zijn geweest op de digitale snelweg?

Hiermee heb ik meteen een aantal doelen voor 2016 gehaald, zoals meer structuur en blogs voor meisjespapa’s! 

Lees ook: Wist je dat..? 2017

Vooral kennis waar je dus helemaal niets aan hebt

Maar die ik wel leuk vond om uit te zoeken. En dat maakt me meteen nieuwsgierig:

Wat was voor jou het meest onverwachte land waarvandaan iemand toch de weg naar je blog wist te vinden?

Volg Lotus Writings ook op Facebook, Instagram en Pinterest en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

De foto bij dit blog is afkomstig van Shutterstock

About Merel

Merel (35) is moeder van drie temperamentvolle dochters en zes jaar samen met Ro, haar grote liefde. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

18 thoughts on “Wist je dat…? Triviale feiten over Lotus Writings in 2016!

 1. Tussen al die verre landen zit er hier ook een lezertje vanuit het Belgische dat graag meeleest op jouw blog 😉
  Hier was het eens één of ander Afrikaans land dat mij vreemd deed opkijken. 😀

 2. Eindelijk eens een ander format dan de tien best gelezen artikelen. Een verademing! Qua landen is TwijfelMoeder volgens mij over heel de wereld inmiddels wel al een keertje aangeklikt. Bezoekjes uit Australië en Nieuw-Zeeland vind ik dan altijd heel bijzonder: de landen waar wij zo genoten en ik voor het eerst goed na kon denken over mijn twijfels.

  1. Haha dank je, ik wilde het inderdaad even anders aanpakken dan anderen.
   Grappig! Ja lijken me fantastische landen, staan op mijn lijst met reizen die ooit zou willen maken.

 3. Soms is het echt leuk waarvandaan lezers komen. Echt de wereld rond… Gefeliciteerd met de magische grens op fb! Je gaat er binnenkort weer een halen zie ik. Ik heb vandaag de 200 gehaald. Voelt toch leuk ?
  Geniet nog altijd van je logs, al heb ik de laatste tijd niet veel kans gehad om alles de aandacht te geven die het verdient. Komt in 2017 wel weer. Dank voor je mooie woorden, logs, je eerlijkheid en support. En voor jou en je lieve, mooie gezin wens ik je een heel mooi, warm en liefdevol 2017 toe. Knuffel! ?

  1. Ja he?
   Dank je wel! Goed bezig, je hebt een mooi blog en voegt echt iets toe in je eigen genre. Maakt de wereld een stukje beter 🙂

   Jij ook bedankt voor alles. We wensen jou ook een onvergetelijk, liefdevol en mooi 2017. Liefs en een knuffel

  1. Haha ja idd, die zag ik er hier ook tussen staan. Zijn ook maar een paar landen die ik logisch vond bij het bekijken. Wel grappig om eens te zien!

 4. 57 artikelen in oktober? Wow! Respect! De evenementen waar je bent geweest, wat vond je het allerleukst? En wat is je favoriete artikel? Respect dame! Ik volg je blog graag. Zal eens kijken waar mijn bezoekers allemaal vandaan komen 🙂 Een creatief 2017 gewenst Merel! Knallen maar!

  1. Ja ik stond er zelf van te kijken haha.
   Ik heb niet zo heel veel bezocht, maar het Yoga evenement vond ik echt heel erg leuk. Favoriete artikel weet ik eigenlijk niet. Misschien die over vaccinatie, vond het erg interessant om eens overal in te duiken. Ben benieuwd naar die van jou! En is geheel wederzijds, ik kom ook graag op jouw website. Jij ook 🙂 We gaan ervoor!

 5. Wist je dat… je sinds dit jaar 3 enorm leuke gastbloggers erbij hebt! (Ik wacht nog op de blog van June, aangezien het de laatste vrijdag vd maand is)

  … je dit jaar begonnen bent met een kort verhaal, dat steeds terugkeert en ook in het nieuwe jaar verder zal gaan!

  … je zusje en kleine neefje super trots op jou zijn! ❤ en jou daarnaast een goed schrijfjaar in 2017 wensen en natuurlijk nog veel meer! ?

  1. Je hebt helemaal gelijk wat die gastbloggers betreft! Ik zal die laatste eens even vragen om bij me te komen zitten zo meteen 🙂

   En dank je wel lief zusje en neefje <3 Ik ben ook supertrots op jullie.

 6. Helaas zijn dat vaak spambezoekjes en geen echte lezers 🙁 Kwam ik ooit achter omdat ik er in een blogupdate over schreef. Erg leuk om je wist je datjes te lezen. Originele invulling van een eindejaarsoverzicht.

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten