WINDRIEDAAGSE | Puzzelen met je kleuter

WINDRIEDAAGSE LOTUS WRITINGS – Deze drie dagen trakteer ik op persoonlijke prijzen. Cadeautjes die allemaal iets over mij zeggen. En vandaag is dat een Denksport puzzelboek voor je kleuter. 

Hersengymnastiek

Als iemand me in mijn jongere jaren vroeg of ik van sporten hield, zei ik vaak lachend: ‘Ja, denksport!’ Ik was namelijk aartslui. Misschien ben ik dat nog steeds wel een beetje, vermoed ik diep van binnen. Maar het is wel waar wat ik toen zei: ik hou van denken en jezelf uitdagen met raadsels. Goed voor je hersenen – en aangezien die behoorlijk verweekt zijn door afgelopen zwangerschappen, is dat voor mij geen overbodige luxe.

Denksport puzzels

Daarom heb ik mezelf getrakteerd op een jaarabonnement Denksport Logikwis. Dat zijn mijn favoriete puzzels: aan de hand van 4-5 aanwijzingen moet je ontdekken wie wat wanneer deed. Of waar. En het is echt goed voor je, merk ik. Die liefde probeer ik ook over te brengen op de kinderen: door ze nu al te laten oefenen met puzzels voor kleintjes, trainen ze hun hersenen.

Denksport Junior (4-6 jaar)

De nieuwste Denksport Junior draait om puzzels ‘van punt naar punt’. Goed voor Rose om te oefenen met cijfers, concentratie, motoriek en tekenen – waar ze echt dol op is. Bovendien is ze dan even bezig met iets anders dan een beeldscherm en dat juichen we alleen maar toe. Ze vindt het fantastisch trouwens. En bovendien leert ze nu nog beter de cijfers herkennen. Ik merk aan haar dat ze nu ook iets vaker vraagt hoe bepaalde cijfers ook alweer heten en dat ze zelfstandig aan de slag gaat met het schrijven.

Ook leuk voor papa en mama

Weliswaar kun je deze boekjes niet winnen vandaag, maar wel een leuke tip voor jou (of misschien je oudste kind). Vanaf nu is er namelijk een nieuw lid aan de Denksport Kriskras familie toegevoegd: Rebus Raden. Leuk toch?

WINNEN!

Wat kan je winnen?

Ik mag van Denksport een Denksport Junior boek weggeven waarmee ook jouw kleuter kan oefenen met tekenen van punt naar punt.

Het resultaat 😉

Hoe maak je kans?

  1. Laat in een reactie (liefst op Facebook) achter dat je meedoet
  2. Like Lotus Writings op Facebook
  3. Tag andere puzzelfanaten
Maak jij weleens een puzzeltje ter ontspanning?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

3 thoughts on “WINDRIEDAAGSE | Puzzelen met je kleuter

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten