Home » Shoppen » Beauty » Windmill Shaving: scheerabonnement voor elke man *

Windmill Shaving: scheerabonnement voor elke man *

scheer-abonnement

In een huis waar over zo’n tien jaar drie pubers en een vrouw samenleven, wordt het waarschijnlijk vechten om het laatste scheermesje. Daarom lijkt het me prettig tegen die tijd een scheer-abonnement te hebben, zoals van Windmill Shaving. Ik zal dan vast genoeg strijd moeten voeren met de dames, maar laat dat dan in elk geval niet over mijn scheermesjes zijn!

Geen hipsterbaard voor mij

De hipsterbaard is weer op zijn retour. Niet dat ik persoonlijk iets aan die kennis heb, ik deed namelijk niet mee aan die hele hype. Waarom niet? Ik zou hier een heel verhaal kunnen tikken over dat ik mijn eigen koers wel vaar en niet zoveel op heb met trends. Dat ik me geen hipster voelde.

Maar Merel wil graag eerlijke verhalen vertellen op haar blog en dus ga ik ook maar met de billen bloot. Of beter gezegd: met het gezicht. Want die hele baardgroei, die nodig is voor het laten groeien van een woeste, mannelijke baard? Die heb ik niet echt. Nooit gekregen. Vond ik weleens jammer, maar zij niet. En aangezien Merel graag haar zin krijgt, heb ik de situatie maar gelaten zoals hij was en geaccepteerd.

Scheren

Dat mijn baard niet al te snel groeit, betekent natuurlijk niet dat ik van nature een volledig gladde kaaklijn heb. Ik scheer me met enige regelmaat, al is het aanzienlijk minder dan de meeste mannen om me heen die dagelijks met een flinke dot schuim op hun gezicht proberen die woeste gezichtsharen in toom te houden. Maar Merel pikt nog weleens een scheermesje van me tussendoor, omdat die van haar op zijn. En tegen de tijd dat ik dan weer aan de slag wil gaan, grijp ik mis. Dat moet toch wel anders kunnen?

Scheer-abonnement

Weet je wat hier ideaal zou zijn? Een scheerabonnement! Zo eentje waarbij je met regelmaat je eigen mesjes toegezonden krijgt en dus nooit meer hoeft mis te grijpen. Bij Windmill Shaving hebben ze die abonnementen.

Windmill Shaving: voor ieder wat wils

Verschillende abonnementsvormen

Bij Windmill Shaving kies je een scheer-abonnement dat bij je past. Heb je bijvoorbeeld net als ik baardgroei die heel rustig de tijd neemt om zich te laten zien? Dan kan je het best voor Light gaan (4 mesjes per kwartaal). Maar groeien je gezichtsharen heel snel dan is Heavy perfect voor jou (4 mesjes per maand). Alle abonnementsvormen kosten € 12,50. Je kan deze trouwens altijd naar behoefte aanpassen of zelfs tijdelijk stopzetten.

Exclusieve mesjes

Windmill Shaving verkoopt Duitse mesjes van hoogstaande kwaliteit die je niet in een Nederlandse winkel vindt. Met vijf mesjes en een precisietrimmer aan de achterkant bereik je het best mogelijke scheerresultaat. Geen invloed op je scheerprestaties, maar wel mooi om te zien is de luxe houder met verchroomd handvat.

Meer aanbod

Behalve de abonnementen op scheermesjes haal je bij Windmill Shaving ook je scheercrème voor € 5,00 per tube van 50 ml. en daarnaast cadeausets. Dit schuim is zuinig in gebruik én zacht voor je huid, dus je hebt geen verzorgingsproducten meer nodig na het scheren.

Overtuigd? Kijk dan vooral eens bij Windmill Shaving naar een scheer-abonnement dat bij je past!

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

Dit is een betaalde blog
Afbeelding – Shutterstock

Redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

Een gedachte over “Windmill Shaving: scheerabonnement voor elke man *”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten