Shoptip | Tastea Groentethee Package Deal t.w.v. € 59,95!

Vorige week vertelde ik het al: omdat Lotus Writings de 1000 blogs heeft gehaald, ben ik meerdere samenwerkingen aangegaan om jullie te kunnen trakteren tijdens deze winweek. Vandaag mag ik van Tastea een pakket weggeven met hun vier groenten blends.  

Misschien heb je het al gelezen: afgelopen twee maanden viel ik zes kilo af met grote dank aan Tastea Skintight. Ik ben dus fan van dit theemerk dat naast de afslankthee nog veel meer 100% natuurlijke blends verkoopt. Wat dacht je van Bun in the Oven voor zwangere vrouwen, Hocus Pocus, Focus wanneer je je concentratie hard kan gebruiken of Bloody Hell voor tijdens de menstruatie? En sinds kort verkoopt Tastea ook vier verschillende groente blends, zowel los als in een package deal (waarbij je alle vier in één pakket krijgt).

De groentethee package deal (t.w.v. € 59,95)

Het aanbod groentetheeën bestaat uit vier soorten: Carrot Eyes, Tomato Fight, Broccoli Bouquet en Pumpkin Patch.

Carrot Eyes

‘Zin in een hartig wortelsoepje met een vleugje Indisch?’ Tastea had het niet beter kunnen omschrijven. Met ingrediënten als stukjes wortel, gember, kurkuma en koriander ruikt deze blend natuurlijk heerlijk. Van deze thee mag je zoveel drinken als je zelf wil!

Ingrediënten en gebruik

Wortelstukjes, gember, curry, kurkuma, koriander, gember grond
Elke bus Carrot Eyes bevat 200 gram thee. Per kopje (200 ml.) gebruik je 4 gram.

Tomato Fight

Dit lijkt me persoonlijk de lekkerste van de vier, omdat ik dol ben op Italiaans eten. En dan kom je met Tomato Fight wel aan je trekken: tomaten, tijm en basilicum zijn goed vertegenwoordigd in deze bijzondere tomatenblend. Net als de wortelthee mag je ook deze variant zo vaak drinken als je zelf wil. En, wat ik persoonlijk erg leuk vind: je kan er ook mee koken.

Ingrediënten en gebruik

Gedroogde tomaat (tomaat, zee zout), tijm, buckhorn, zwarte peper, basilicum, tulsi, korenbloemblaadjes rood, korenbloem blauw, tarwegras.
Elke bus Tomato Fight bevat 125 gram thee. Per kopje (200 ml) gebruik je 4 gram.

Broccoli Bouquet

Ik heb nog maar niet aan June verteld dat de Broccoli Bouquet nog het meest weg heeft van een goede groentesoep. Daar is ze namelijk dol op! En dan zou het me niet verbazen als ze enorm baalt wanneer het pakket met groente blends naar de gelukkige winnaar gaat. Positieve effecten op je lichaam: helpt ontgiften en kan daarnaast helpen bij een goede stoelgang. Ook met deze thee kan je weer prima koken.

Ingrediënten en gebruik

Broccoli, kool, wortel, pepers, peterselie, bonenkruid, spirulina, nootmuskaat.
Elke bus Broccoli Bouquet bevat 125 gram thee. Per kopje (200 ml.) gebruik je 4 gram.

Pumpkin Patch

Perfect met de herfst voor de deur (al lijkt het bijna alsof we die al achter de rug hebben, afgelopen zomervakantie). Pumpkin Patch lijkt me de perfecte thee voor de dagen dat je weggekropen onder je dekentje zit te kijken naar een goede serie, terwijl de regen tegen de ruiten aan slaat. Heerlijk! En als je geen trek hebt in pompoenthee, maar je de smaak wel wil gebruiken in je gerecht dan gebruik je hem gewoon om mee te koken!

Ingrediënten en gebruik

Pompoen, Appel, Kweepeer, Wortel, Appel, Curcuma, Chili Poeder.
Elke bus Pumpkin Patch bevat 125 gram thee. Per kopje (200 ml.) gebruik je 4 gram.

Let op!

Voor alle vier de theesoorten geldt, dat ze sporen kunnen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.

Voorwaarden winactie

 1. Laat me weten via een reactie onder mijn blog en/of op Facebook welke smaak jou het lekkerst lijkt.
 2. Like mijn Facebookpagina én die van Tastea
 3. Optioneel: tag vrienden of vriendinnen met wie je wel een kopje groentethee zou willen drinken op Facebook en/of deel het bericht
Veel succes!

De foto’s zijn eigendom van Tastea en mogen in geen geval gekopieerd worden. 

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

38 thoughts on “Shoptip | Tastea Groentethee Package Deal t.w.v. € 59,95!

 1. drink zelf geen thee maar wil het pakketje schenken aan mijn vrouwtje die graag thee drinkt maar denk niet dat ze het merk kent en zeker de smaken niet maar wil ze wel eens uitproberen

 2. doe graag mee voor mijn dochter die graag alle thee’s uitprobeert , denk dat ze het merk nog niet kent maar zal het wel lusten

 3. Wooww! Ik doe graag mee. Ik de bun in the oven thee van tastea al geprobeerd en drink nu mommy milkshake. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar de pumpkin thee!

 4. Yaaaay! Allereerst Hartelijk Gefeliciteerd met je mijlpaal van 1000 blogs! Ik had al wel eens van Tastea gehoord, maar de groentethee kende ik nog niet. Lijkt me erg verrassend en lekker anders. Top ook dat je ze kunt gebruiken om te koken. De Pumpkin Patch lijkt me echt overheerlijk, ik ben een echte pompoen- en thee fan en ben dan ook Razend Nieuwsgierig naar deze combi! Onwijs Bedankt voor de Super Lieve Kans Merel & Good Luck met je Blog!

 5. Wat een heerlijkheid allemaal. Omdat ik sinds de overgang,maar blijf tobben met mijn gewicht,zou ik heel graag de broccoli thee,willen proberen,omdat je schreef,deze doet ontgiften! Top.

 6. Broccoli Bouquet lijkt mij het lekkerst. nog nooit een thee met groentesmaak geproefd!
  Heb wel de engerythee van tastea juist aangeschaft en is wel lekker van smaak.!!

 7. Pumpkin zou wat de blikvanger kunnen zijn! Test graag ! Als echte Theeleutdame!!♡ 1e klasse! Rest zou ook niet GEK zijn!!
  Op naar de proeverij misschien ben ik er wel bij!!!♡
  Dat zal lekker zijn!

 8. Pumpkin Patch klinkt het lekkerste. Ik hou wel van herfstthee smaken. Sowieso ben ik een echte thee leut en sta altijd open voor nieuwe smaakjes. Ook leuk om naar thee huizen te gaan om nieuwe smaken te ontdekken!

 9. Wat een leuk theemerk, die met tomaat ben ik heel nieuwsgierig naar! Dat vind ik toch het leuke met thee, dat je elke dag wat anders kunt drinken, in tegenstelling tot koffie. 🙂

 10. Ik hoor steeds vaker over Tastea en begin toch wel echt nieuwsgierig te worden. Het klinkt goed, dus ik zou het graag eens proberen. De Tomato Fight spreekt mij het meest aan, laat me graag verrassen.

 11. Ik zou de pumpkin patch weleens willen proberen! Het klinkt erg lekker en ziet er aantrekkelijk uit..

  Lijkt me een mooi / lekker hulpmiddel om wat kilo’s af te vallen, wat ik erg graag zou willen! Dus ik probeer het graag eens uit!!

 12. Mij lijkt de Pumpkin Patch erg lekker en ziet er ook aantrekkelijk uit! Mijn voornemen is om wat kilo’s af te gaan vallen en dit lijkt mij een erg fijn en vooral lekker hulpmiddel!! Ik hou ontzettend veel van thee namelijk 🙂 dus in zou deze graag willen uitproberen.

  Ik heb aan de deelnemerseisen voldaan 🙂

  Groetjes,
  Roos

 13. Tomaten fight dat lijkt mij wel wat! Tomaten eet ik graag en thee drink ik het liefst dus heerlijk! De overige smaken trouwens ook 😉

 14. Oooooh deze winactie kan ik niet laten gaan! Vanaf vorige week ben ik de Road to size 38 challenge weer met mezelf aan gegaan en dit, dit past daar precies bij. Bewuste keuzes, gezonder leven. Dus ik waag graag de kansje. Maar je vroeg alleen maar om een smaak en dat is: Tomato Fight want inderdaad gek op Italiaans <3

 15. Ik ben erg benieuwd naar de thee met pompoen! Ik houd van de zomer en deze kan me niet lang genoeg duren, maar als dan toch de herfst moet starten, dan het liefst met pompoen.

 16. Als we echte theeleut ben ik ontzettend benieuwd naar deze theeën en de ‘Tomato Fight’ lijkt mij het lekkerst.

 17. Ik zou heel graagde Pumpkin willen proberen. Echt een heerlijke thee voor als je koud van de fiets komt en lekker in een hoekje van de bank kruipt met een kop thee. Ik loot heel graag mee

 18. Ik heb nog nooit thee met een groente smaakje geproefd, dus ik kan er niet over oordelen welke het lekkerst is. Ik zou het toch graag een keertje proberen en ik doe graag mee aan deze winactie.

  Ik volg jou en tastea op facebook (lieke van veen) en heb het bericht gedeeld.

  1. Nu heb ik echt al veel gehoord en gezien, maar groentethee toch echt nog niet. Wat de pompoen betreft denk ik hooguit nog aan pumpkin spices, maar thee van tomaat, broccoli en wortel? Welke smaak mij het lekkerst lijkt? Ik heb werkelijk waar geen idee. Ik kan me wel iets voorstellen bij de Pumpkin Patch en die zal ik vast heel lekker vinden. Wortel is ook zo gek nog niet. Dus ik ben nog het meest benieuwd naar tomaat en broccoli. Maar dan met name ook of ze niet eerder aan soep doen denken dan aan thee. Jeetje, ben echt reuze benieuwd, dus ik zeg: ik doe mee! Ik volg je al op FB, nu nog Tastea 😉

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten