Home » Vrije tijd » Hobby » Winactie | Squla & Denksport boekjes! *

Winactie | Squla & Denksport boekjes! *

Squla en Denksport brengen ook dit jaar samen een nieuwe serie uit, speciaal voor kinderen in groep 3-5: Spelend lezen en Rekenen en het Squla Zomerboek. Wij mochten ze vast testen én geven een pakket weg!

Rust op de blog

Het is afgelopen tijd wat stiller op Lotus Writings, zowel de blog als social media. Dat heeft alles te maken met mijn nieuwe website, waar heel veel tijd in gaat zetten. Maar dat neemt niet weg dat er niet af en toe tijd is voor iets leuks, zoals deze winactie! Onze dames zijn dol op Squla en nu Rose bijna naar groep 3 gaat, sluiten de puzzels perfect aan.

Puzzelen met Denksport & Squla

Spelend Lezen en Rekenen

De puzzels in het boekje zijn erg uiteenlopend. Je kan woordzoekers maken, maar ook Sudoku voor beginners of rekensommetjes. Het komt overeen met wat ze op school krijgen en qua design wat je in de app ziet.

Uit dit boekje kan je bovendien puzzels halen zodat je ze kan uitdelen onder vriendjes. Maakt het dus extra leuk voor op vakantie, want waarom alleen spelen als het ook samen kan? En na afgelopen periode – met alle gemiste schooluren – is het ook wel fijn als ze in de vakantie nog iets kunnen doen om het lezen en rekenen op peil te houden en te oefenen.

Squla Zomerboek

Net als het kleinere Spelend Lezen en Rekenen boekje, staat ook het Zomerboek vol puzzels. Dit boek is net iets uitgebreider, maar minstens zo leuk en geschikt vanaf 6 jaar. Voor € 6,25 haal je het Spelend Leren en Rekenen boekje in huis; het zomerboek kost € 6,95

Kortom, we zijn echt heel enthousiast – zowel Rose als ik (als ouder). En het leuke is dat jij misschien ook binnenkort in het bezit bent van dit leuke pakket. Wat je daarvoor moet doen?

Winactie

Wat kan je winnen?

We mogen één lezeres blij maken met een pakket van beide boekjes:

 • Squla Zomerboek
 • Spelend Lezen en Rekenen

Voorwaarden van deze winactie

 1. Laat me onder dit bericht weten dat je meedoet met de winactie en wat het favoriete vak van je kind is
 2. Volg De Mamagids op Instagram als je niks wil missen van de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe website
 3. Vrienden taggen is geen verplichting maar mag altijd! 🙂

Deze actie loopt tot maandag 29 juni 2020

Op alle winacties op Lotus Writings zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Welk vak vindt jouw kind het leukst?

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

Merel

Merel (39) is eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en zoon Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2015 startte ze een goedlopende lifestyleblog: Lotus Writings voor dertigplussers: boordevol handige tips en nuchtere ervaringsverhalen met humor.

48 gedachten over “Winactie | Squla & Denksport boekjes! *

 1. Wat gaag deze boekjes. Mijn dochter houdt van rekenen, vooral de tafels leren vindt zij erg leuk. Zij zoekt tafeldansjes en liedjes op internet en doet vrolijk mee. Deze boekjes zijn geweldig voor de vakantie.

 2. Heel erg leuk voor mijn dochter, ze houden erg van rekenen, doe erg graag mee voor haar 🧡💚💙💜💛🤗 Groetjes Anneliese

 3. Oh woooowww dat zou helemaal geweldig zijn voor mijn dochters !!! Het zomerboek en het puzzelboek winnen zou echt GE-WEL-DIG zijn want mijn dochters van 6 en 8 jaar oud misten school echt in deze rare corona tijd. Ik denk dan ook niet dat ze er blij van worden om nu weer 6 weken vrij te zijn. Zou dus erg leuk zijn als we wat kunnen oefenen in de vakantie 🙂 En na de vakantie Mag mijn oudste dochter alweer starten in groep 5 en kan mijn jongste dochter hard aan de bak in groep 3 #ZeKanNietWachtenOmTeStartenInGroep3 Lievelingsvak van mijn oudste dochter is natuurles en mijn jongste dochter kan geen genoeg krijgen van leren lezen !

 4. Erg leuk! Ik denk dat ik mijn dochter hiermee heel erg blij kan maken. Ze is groot fan van rekenen. En dit soort puzzelboekjes verslindt ze altijd in de vakantie dus ik maak haar graag blij hiermee!

 5. Onze dochter is een echte knutselaar en puzzelen slaat ze ook niet af . Graag waag ik voor mijn dochter een kansje .

 6. Dit is een leuke actie. De jongens zijn gek op tekenen, en niet zomaar van een blaadje overtrekken. Nee hun fantasie slaat soms op hol, en tekenen de gekste figuren. Wel heel interessant. Daarom doe ik graag mee aan deze leuke actie omdat de boekjes zoveel variatie bieden.

 7. Leuke actie. Beiden kids hebben hier al squla op hun tablet maar dat is niet handig voor buiten, dus een zomerboek is zoveel handiger en leuker nu. Bij ons vinden ze rekenen allebei het leukste en makkelijkste en begrijpend lezen het lastigste.

 8. Wat leuk zou dat zijn! Mijn kleindochter is enorm achteruit gegaan met rekenen en lezen! Ze heeft nu eenmaal een hekel aan school maar….raadsels oplossen en werkboekjes in de tent oplossen vindt ze weer wel leuk! Wat zou ik haar graag dat broodnodige zetje geven op een leuke manier! Hele graag loot ik mee.

 9. O dit gaan mijn kids echt heel erg leuk vinden. Zij zitten ook echg in die groepen 3 en 4 en gaan naar 4 en 5. Dus dit is heel leuk voor de vakantie. Bedankt dat we mee mogen doen. Het leukste vak van mijn dochter is rekenen en van mijn zoon gym.

 10. De zomervakantie staat voor de deur en op dit moment is mijn nichtje vaak in het zwembad achter in de tuin te vinden, maar ze zal ongetwijfeld wel eens uitgezwommen zijn en dan zijn deze boekjes met verschillende opdrachten ook leuk, ik denk dat ze taal het leukst vindt omdat ze nu al vol trots het abc opzegt.

 11. Wat enorm leuk en leerzaam! Onze dochter (is over naar groep 4) houdt van alle vakken, ze is dol op school en enorm leergierig. Ook tijdens de schoolvakanties is ze graag bezig meet opdrachtjes. Kortom, ik doe graag mee.

 12. Deze boekjes zou mijn zoon superleuk vinden. Het leukste op school vind hij op de computer, maar qua vak is dat dan wel rekenen

 13. Leuk voor mijn zoontje die straks naar groep 4 gaat. Kan hij net als mama puzzelen in de zomervakantie. Hij gaat de uitdaging graag aan! Bovendien is het leuk en leerzaam, en weer eens wat anders dan een schermpje.

 14. doe graag mee voor mijn kleinzoontje die deze week zeven wordt , zijn favoriete vak is rekenen maar werkt ook graag in doeboeken

 15. Lezen is verreweg het meest favoriete wat mijn zoon op school doet. Buiten het voetballen in de pauze om. Rekenen vindt hij een stuk minder en dat vinden wij ook nog lastig om leuker te maken. Wellicht dat zulke boekjes heel goed helpen om hem in de vakantie lekker bezig te houden. Probeer het graag uit!

 16. Mijn dochter van 7 vindt rekenen erg leuk. Zij vindt vooral dingen leuk die zij goed kan, omdat ze erg onzeker is. Deze boekjes zouden haar daarom goed kunnen helpen om wat meer zelfvertrouwen te krijgen. Dan kan zij oefenen op een leuke manier en krijgt zij er meer plezier in.

 17. Leuke en leerzame boekjes, ideaal voor mijn kinderen die in groep 3 en 5 zitten. Mijn dochter vindt rekenen leuk (heeft ze niet van mij….) en mijn zoon vindt alles dat met geschiedenis te maken heeft, interessant (wel van mij geërfd)

 18. Ik doe graag mee met deze winactie! Mijn zoontje vindt gym het leukst op school. Maar hij is het meest geïnteresseerd in geschiedenis, vreemde talen en anw (al zijn dat geen vakken in zijn klas).

 19. Ik doe graag mee voor mijn leergierige dochter en zoon voor hun is rekenen favoriete maar ook woordzoeker en sudoku’s doen ze super graag?

 20. Ik doe graag mee! Mijn ene dochter is gek op rekenen en mijn andere dochter vindt (nu nog ?) alles leuk op en van school.

 21. De jongste heeft als lievelingsvak gym en handwerken , de middelste rekenen en zwemmen en de oudste aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en techniek en gym!

 22. Ik doe graag mee voor een vriendin zonder insta. Haar zoontje Joey zit in groep 3 en is gek op rekenen, op school krijgt hij niet genoeg uitdaging (sommen tot 10 a 20) dat is appeltje eitje voor hem, thuis maakt hij al sommen tot 100 🙂
  Misschien geeft dit hem juist een extra boost 😉
  Met spelling kan hij nog wel wat meer hulp gebruiken 🙂

 23. Wat gek. Ik zie mijn eigen reactie niet en als ik het opnieuw wil doen geeft het systeem aan dat het een dubbele reactie is ?

 24. Jammer ik heb geen instagram …. ik kwam hem tegen op je FB 🙂

  Mijn zoontje zit in groep 3 en is gek op rekenen, op school krijgt hij niet genoeg uitdaging (sommen tot 10 a 20) dat is appeltje eitje voor hem, thuis maakt hij al sommen tot 100 🙂
  Misschien geeft dit hem juist een extra boost 😉
  Met spelling kan hij nog wel wat meer hulp gebruiken 🙂

 25. Zo leuk deze boekjes! Ga deze zeker in gedachten houden voor de zomervakantie. Het lievelingsvak van mijn dochter van 7 is rekenen!
  Ik ga zo ook reageren via IG, alleen is dat dan via ons bedrijfsprofiel, heb geen persoonlijk account.

 26. Oh dat zou gaaf zijn. Mijn dochter van 8 zit in groep 5 en is gek op rekenen en uitdagingen dus dit pakket zou super voor haar zijn….

 27. Oehhh dit is een leuke winactie! Heb een dochter in groep 3 die squla helemaal leuk vindt! Ze vindt op school alles leuk om te doen maar rekenen is wel favoriet.

  Ze had een abonnement van maan-roos-vis maar die stoppen er vanaf volgende maand mee ?. Het zou dus super zijn als ze deze boekjes zou winnen. Kan ze toch weer even vooruit ???

 28. wat een leuk gebaar verras mijn kleinzoon maar met zo’n prachtig exemplaar
  zijn favoriete vak is taal, hij kent de letters inmiddels allemaal

 29. Dit zou super zijn voor mn dochter die talen geweldig vind maar nog wel wat hulp met rekenen kan hebben.
  Lievelings van is dus dan ook Engels en dat komt goed van pas als we op vakantie gaan naar opa in Spanje ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten