Home » Shoppen » Fashion » Winactie | Shoptegoed voor een mooie Bluetooth koptelefoon *

Winactie | Shoptegoed voor een mooie Bluetooth koptelefoon *

WINNEN: SHOPTEGOED – Laatst mocht June een mooie Bluetooth koptelefoon uitzoeken. Ze koos een fantastisch exemplaar, maar daar houdt het niet bij op. Ook jij maakt kans op shoptegoed. Wat je daarvoor moet doen? Lees snel verder! 

Koptelefoons

Back in the days…

Ik was een jaartje of zestien en werkte die zomer bij de Belastingdienst in Rotterdam. Zowel heen als terug leek ik vergroeid met mijn discman: hij stond eigenlijk altijd aan. Ik had een tas nodig om hem te kunnen vervoeren: te groot om in mijn jas- of broekzak te proppen. Iets anders waar ik me eigenlijk ook een beetje aan stoorde, waren de oordopjes. Ik ging natuurlijk niet voor schut lopen met een koptelefoon, maar die dingen vielen constant uit mijn oren. Zeker wanneer de draadjes ergens achter bleven haken. Kortom: verre van ideaal!

En nu?

Onze lieve oudste dochter heeft het wat dat betreft een stuk makkelijker. Je telefoon is sowieso al een stuk makkelijker op te bergen dan die discman, maar je kan tegenwoordig ook Bluetooth koptelefoons kopen. Want ja, ook dat laatste mag gewoon weer. Ze zien er een stuk beter uit dan die van vroeger. En, zo weet ik inmiddels uit ervaring, je geluid is een stuk beter dan met die oordopjes. 

On-ear headphone

Van Bluetooth Koptelefoons mochten we een headphone uitzoeken. Haar oog viel eigenlijk meteen op deze strakke witte van Remax van € 99,95. De witte, draadloze koptelefoon sluit precies over je oren en is aan te passen aan de grootte van je hoofd. Wat ik dan wel weer fijn vind, aangezien zij hele dagen op school zit en ik graag muziek luister. 

Dankzij de Bluetooth mogelijkheden sluit je hem heel makkelijk aan op je telefoon. Dat betekent dus ook dat je gewoon je Spotify account kan koppelen, maar ook YouTube of eigen bestanden die je afspeelt. Het is echt heel erg simpel – lukte mij ook in één keer. Als moeder kijk ik vooral naar het praktische deel: hij geeft een melding zodra je hem te hard zet, het geluid is uitstekend (echt heel helder, je hoort alles) en wat June betreft nog iets belangrijks. Je kan er mee aankomen. 

Hij is namelijk supermooi! Een reden te meer dus om hem lekker op te zetten tijdens het maken van haar Musical.ly’s (waarvoor hulde, ik werd namelijk gek van die repeterende muziekjes die maar niet op leken te houden). Hij staat haar goed én ik hoor er niets meer van. 

De voordelen van een Bluetooth koptelefoon

Met het risico dat ik klink als een TellSell reclame:

 1. Geen slingerende kabeltjes meer
 2. Helder geluid
 3. Makkelijk te koppelen aan je telefoon
 4. Staat mooi, dus je kan hem showen
 5. Nooit meer Musical.ly geluiden in je huiskamer

Waar haal je de mooiste Bluetooth koptelefoons?

WINACTIE!

Wat kan je winnen?

Ik mag iemand blij maken met een shoptegoed van €25.00, te besteden bij dé web-shop voor je bluetooth koptelefoon. Wat je daarvoor moet doen?

 1. Laat in een reactie onder het Facebookbericht achter dat je meedoet
 2. Tag een vriend(in) die ook gek is op muziek
 3. Like mijn Facebookpagina (als je dat nog niet deed) en die van Bluetoothkoptelefoons.nl
Veel succes!

Merel

Merel (39) is eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en zoon Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2015 startte ze een goedlopende lifestyleblog: Lotus Writings voor dertigplussers: boordevol handige tips en nuchtere ervaringsverhalen met humor.

6 gedachten over “Winactie | Shoptegoed voor een mooie Bluetooth koptelefoon *

 1. Wauw HEEEEEL GAAF WAUW^^♡♡♡
  Vind mijn oudste dochter echt amazing muziek luisteren . In style
  Doe dolgraag mee

 2. Dit wil ik wel heel erg graag! Merkte in het vliegtuig nog hoe handig zoiets zou zijn en daarnaast een uitkomst met hardlopen!

 3. Nou,toeval bestaat niet.Onze zoon Sam die 30 Juni 15 jaar wordt,vertelde gisteren,dat hij wel heel erg graag een koptelefoon wil krijgen,voor zijn verjaardag.????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten