Vrijkaarten voor LEGO Brandweertentoonstelling in Veiligheidsmuseum PIT, Almere

WINACTIE LEGO TENTOONSTELLING – Van 23 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018 is de Brandweer LEGO tentoonstelling te zien bij Veiligheidsmuseum PIT in Almere. Met de tentoonstelling geeft het museum een bijzonder, interactief kijkje in de keuken van de brandweer. Zin om erheen te gaan? Ik mag vrijkaarten weggeven aan de liefhebber! 

LEGO bij Veiligheidsmuseum PIT, Almere

Veiligheidsmuseum PIT in Almere opent deze kerstvakantie zijn deuren ook voor LEGO-liefhebbers! Er is namelijk net als vorig jaar een brandweertentoonstelling van LEGO te zien én een puzzeltocht voor de kinderen. Het doel van de tentoonstelling, waarin meer dan 100.000 steentjes zijn verwerkt, is om te laten zien wat er allemaal komt kijken bij het werk van de brandweer, maar dan op een heel interactieve manier. Je kan daarnaast je bezoek combineren met schaatsen, erwtensoep en een kopje chocolademelk. Heerlijk winters toch?

Veiligheidsmuseum PIT

Vorig jaar bezochten we met het gezin het museum in Almere voor de Paw Patrol tentoonstelling. We hebben toen enorm genoten van de historische wagens, de interactieve spellen en het skelterplein achterin. Heel bijzonder vond ik ook hoe mooi alles eruit ziet. Van politiewagens uit de vorige eeuw tot een kijkje in de ambulance – een plek waar je normaalgesproken (hopelijk) niet zo snel komt. Dus naast de LEGO tentoonstelling is er meer dan genoeg om je lekker mee te vermaken.

Openingstijden

Elke dag is het museum open van 11.00-17.00 uur, met uitzondering van Kerstavond en Oudejaarsdag. Dan sluit het om 16.00 uur. Verder zijn de deuren gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de website.

WINACTIE!

Heb je zin en tijd om de komende vakantie lekker op bezoek te gaan bij de LEGO tentoonstelling in PIT? Dan heb ik heel goed nieuws voor je: ik mag namelijk vrijkaarten weggeven! Wat moet je hiervoor doen?

  1. Laat in een reactie onder de blog en/of op Facebook achter dat je meedoet aan de winactie.
  2. Voor een extra winkans: tag vrienden/bekenden onder het bericht die ook wel zin hebben in een dagje Almere
  3. Like mijn Facebookpagina en die van veiligheidsmuseum PIT als je op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws

Uiterlijk maandag 18 december maak ik de winnaar bekend!

Zijn jouw kinderen ook helemaal gek op LEGO?

Author: Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

3 Replies to “Vrijkaarten voor LEGO Brandweertentoonstelling in Veiligheidsmuseum PIT, Almere

  1. Wat tof! Ik doe graag mee voor onze brandweerfan. Als je Puck vraagt, wat wil je later worden zegt hij: brandweerman. En zijn favoriete speelgoed is op dit moment Lego, dus dit is een win-win kans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge