Home » Huis en tuin » Interieur » Leuk voor de kinderkamer: naamslinger van je kindje *

Leuk voor de kinderkamer: naamslinger van je kindje *

Decoraties voor de kinderkamer

Nu de kleintjes iets minder klein worden, vind ik het eigenlijk wel tijd voor een make-over van hun kamer. Zeker nu Rose is overgestapt op haar eigen peuterbed en May over een paar maanden al twee jaar oud is. Het wordt meer een meidenkamer dan eentje voor baby’s. Omdat ze helemaal gek zijn van Hello Kitty, hebben we laatst al een paar grote knuffels neergezet. En op de muur kwamen vlinderstickers. Maar er mag nog meer bij. Een naamslinger stond bijvoorbeeld al heel lang op mijn lijstje.

3KleineDraakjes

Webwinkel 3kleinedraakjes verkoopt (gepersonaliseerd) speelgoed en decoraties, maar ook mooie (kraam)cadeautjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geboortestoel voor je kleintje, naamblokjes of een rugzak met naam erop? Maar je kan hier ook terecht voor een RockR: een schommelmeubel, die natuurlijk ook kan worden gebruikt als brug. Ideaal voor uren speelplezier. De regenboogvariant is mijn eigen favoriet, al is de ‘basic’ houten RockR ook heel mooi.

Naamslinger bij 3kleinedraakjes

Ik schrijf dit blog natuurlijk niet zomaar. De naamslinger die hoog op mijn eigen lijstje stond, is hier ook verkrijgbaar. In vier varianten:

 • enkellaags karton (ideaal voor een verjaardag) voor € 0,50 per letter
 • dubbellaags karton voor € 0,75 per letter
 • slinger van stof – € 16,95 totaal
 • luxe slinger van stof – € 22,95

De slinger van stof vond ik het allerleukst passen bij de kamer. Lekker speels met de driehoekige vlaggetjes! Past wel bij de dametjes. Ik werd ook helemaal blij toen hij binnen was: roze en wit met duidelijke zwarte letters.

Bestelwijze

Allereerst geef je op de website aan hoeveel vlaggen je wil bestellen (5-8). Daarna kan je een keus maken in de kleur stof. Onderaan de voorbeelden kan je ook klikken op een kleuroverzicht. Ga je liever voor mint met wit? Of juist knalkleuren als dieproze en lila? Behalve de effen kleuren kan je kiezen voor een kleur met kleine/grote sterren of kleine/grote stippen als achtergrond. Elke naamslinger bevat twee kleuren.

En mocht je nu liever een naamslinger bestellen met meer of minder vlaggen of juist meerdere kleuren, dan kan je altijd persoonlijk contact opnemen met eigenaresse Marcelle via bestellingen@3kleinedraakjes.nl. Ze denkt graag met je mee!

Review van onze eigen naamslinger

We kregen twee slingers, zowel voor Rose als May. De driehoekige vlaggen zijn gemaakt van een stevige stof en blijven daardoor langer mooi. De letters zijn erop gedrukt aan één zijde. Onze peuter en dreumes waren meteen verrukt: vlaggetjes betekenen immers feest! Ze waren wel een klein beetje teleurgesteld toen bleek hier geen taart bij komt kijken, maar vinden ze echt fantastisch – of, zoals Rose zei: ‘Grappig!’ De kleuren komen mooi uit in hun lichtblauwe kamertje (vind ik zelf) en geeft het net dat beetje extra waar ik naar op zoek was.

Hebben jouw kindjes een eigen naamslinger?

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

Redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

24 gedachten over “Leuk voor de kinderkamer: naamslinger van je kindje *

 1. Leuk voor de slaapkamer van Sara in ons nieuwe huis! Zij (en ik) zouden heel blij zijn met deze slinger.

 2. Wat een gave actie! Ik doe heel graag mee voor ons kleintje dat binnenkort geboren wordt. De naam kan ik hier niet zeggen natuurlijk! Maar ik hoop dat ik win!

 3. Voor onze pasgeboren Seppe natuurlijk. Omdat we gaan verhuizen, hebben we niet speciaals met zijn kamertje gedaan. Gewoon heel basic. Zo’n naamslinger geeft het dan toch extra cachet.

 4. Mijn dochtertje heeft een hele mooie naamslinger gekregen bij de geboorte. Onze zoon Bas heeft er geen een en hij zou er ook heel graag eentje willen voor op zijn nieuwe kamer.

 5. Ik doe mee voor zoontje Jarno, voor op zijn nieuwe slaapkamer (we zijn pas verhuisd) om het gezelliger te maken. ik volg beide fb-pagina’s. liefs melissa

 6. Super leuk! Ik maak graag kans op een slinger voor onze dochter Fenna!
  Kan mooi op haar kamertje hangen en dan straks met haar 1e verjaardag beneden 🙂

 7. Ik vind zulke slingers altijd heel erg leuk staan in kinderkamers. Zeker op foto’s (Instagramlife, haha). Ik heb (nog) geen kids dus laat deze winactie aan me voorbij gaan maar wens alle andere deelnemers veel succes 🙂

 8. Superleuk!!! 😀 De meiden zijn komend zomer jarig.. Zal super zijn 1 van deze leuke slingers te mogen winnen, en dan gewoon happy birthday erop!!! 😀
  alle verplichte stapjes doorlopen!
  Groetje Ilsiee

 9. Wat een leuke naamslinger! Lijkt me het ideale, betaalbare decorstuk om een kamer snel op te fleuren. Gezien ikzelf nog geen kinderen heb neem ik liever niet deel aan de wedstrijd. Good luck!

 10. Super leuk voor mijn meisje! Ik loot graag mee met de naam Lisanne. Zal echt super staan in haar nieuwe kamer

 11. Wat een geweldige winactie weer!! Ik ben al fan van je site en word het zo alleen maar meer 🙂 Ik wil heel graag mee doen voor een slinger met de naam Pim. Hij wordt over 2 maand 2 en het wordt tijd voor een ‘grote jongens kamer’.

 12. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. En dan voor mijn zoon Luca, aangezien hij er nog geen heeft en is wel gaaf voor zijn nieuwe kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten