Shoptip | Mudpuppy pakket met dierenmaskers, lettermagneten én memory

Vorige week vertelde ik het al: omdat Lotus Writings de 1000 blogs heeft gehaald, ben ik meerdere samenwerkingen aangegaan om jullie te kunnen trakteren tijdens deze winweek. Vanaf vandaag maak je kans op Rose’ favorites in één pakket: maskers maken, lettermagneten en memory van Mudpuppy!

Een tijdje geleden kregen we van Bertoy een mooi pakket met speelgoed voor de kleintjes. Rose’ favorieten waren al snel duidelijk: ze kan geen genoeg krijgen van de maskers en kleurt regelmatig een nieuwe zebra of giraffe voor ons. Ik vertel je vandaag eerst wat er te winnen valt, daarna hoe je kan meedoen!

Make-a-masks Jungledieren

In het pakket zitten veertig maskers van herkenbare dieren: tijger, aap, zebra en giraffe. Daarnaast krijg je ook voldoende touwtjes die je eraan kan knopen om het masker op maat te maken. Kind kan de was doen dus. De maskers kwamen hier in eerste instantie goed van pas tijdens onze vakantie. Niet dat het nu veel regende, maar heel zonnig was het ook weer niet. Rose maakte als eerst een mooie, kleurrijke giraffe voor opa. Als gezegd worden de maskers regelmatig uit de kast getrokken om weer een nieuwe creatie te maken.

Ons oordeel

Zowel Ro als ik vinden het echt fantastisch speelgoed. De maskers zijn gemakkelijk om in elkaar te zetten en op maat te maken, met één masker zijn ze best een tijdje zoet en ze zijn van stevig karton.

Lettermagneten

Sinds Rose de P van papa kan schrijven en de O van opa en oma is ze niet te houden. Ze wil letters schrijven en is gericht aan het krabbelen. Op zich heeft ze die interesse in lezen en schrijven niet van een vreemde, want ik kon ook een aantal losse woordjes lezen voor ik naar de basisschool ging. Maar het vraagt dus wel om ander soort speelgoed. En daarom komt dit magneetbord met lettermagneten goed van pas.

Ons oordeel

De sticker van het magneetbord is gemakkelijk op de muur te plakken en de gekleurde magneetjes zien er mooi uit. Ik zou alleen wel aanraden om ze bij elkaar te houden in een doosje of zakje, want anders raken ze gemakkelijk kwijt. Ook moet je je niet verkijken op de grootte, al is de maat prima voor kinderen. Ideaal om korte woordjes op te oefenen, maar ook voor kinderen om gewoon lekker bezig te zijn met het plakken van de lettertjes. Rose maakt er bijvoorbeeld soms ook een fantasieauto van 😉

Memory

Rose kan geen genoeg krijgen van memory. In eerste instantie omdat ze regelmatig van ons won, maar nu ook door de plaatjes. Onze nieuwe prinsessenmemory van Mudpuppy is namelijk vrolijk gekleurd. De ronde vorm maakt winnen iets lastiger, omdat je minder makkelijk onthoudt waar je welk plaatje hebt teruggelegd.

Ons oordeel

We hadden al een heel toffe memory met dinosaurussen van dit merk gekregen tijdens Market van Kleine Fabriek. Alleen vinden de meisjes die plaatjes een beetje eng (of beter gezegd: ze vinden het geweldig om te gillen zodra ze een dino omdraaien). Deze prinsessen vallen beter in de smaak. Leuk spel om te spelen en dankzij de kleine verpakking neem je hem gemakkelijk mee.

Voorwaarden winactie

  1. Laat in een reactie achter dat je meedoet. Welk speelgoed zou jouw kindje het leukst vinden?
  2. Like mijn Facebookpagina
  3. Optioneel: tag andere ouders onder het bericht die deze prijzen ook fantastisch zouden vinden voor hun peuter/neefje/nichtje/… en/of deel het bericht. Vast bedankt!

Deze winactie is mogelijk gemaakt door Bertoy, dé leverancier van prachtig speelgoed in heel Europa. Tik hier je postcode in en vind dealers bij jou in de buurt!

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

7 Replies to “Shoptip | Mudpuppy pakket met dierenmaskers, lettermagneten én memory

  1. De lettermagneetjes! Mijn zoontje is erg bezig met cijfers en letters, en magneten vindt hij sowieso al leuk om mee te spelen. De combinatie van beide lijkt me erg leuk voor hem. Wij doen dus graag mee!

  2. Make-a-masks Jungledieren zouden het leukst zijn. Zoontje jarno is gek op dieren, vooral giraffe en aapjes en zijn volgende kinderfeestje zou dan ook in dat thema zijn. hoe leuk dus!

  3. Met stip de lettermagneten! Mijn zoontje begint zich erg te interesseren voor letters en is dol op alles wat magnetisch is. Een mooie combi dus. Zelf vind ik spelletjes zoals memory ook altijd leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge