mijlpaalkaarten

Shoptip | Mijlpaalkaarten van Sophie de Giraf

Een tijdje geleden mocht ik van Kleine Giraf Baby’s Eerste Dagboek van Sophie de Giraf weggeven. Inmiddels is de gelukkige winnaar bevallen van een gezonde zoon – altijd goed nieuws! Nog meer goed nieuws is dat ik vandaag een set mijlpaalkaarten van deze geweldige giraffe mag weggeven. Doe je mee?

Ontstaan van de mijlpaalkaarten

Ik heb geprobeerd te ontdekken wie de mijlpaalkaarten wanneer heeft verzonnen of waar ze vandaan komen, maar helaas kan ik je daar geen antwoord op geven. De behoefte om de ontwikkelingen van je kroost vast te leggen, is echter al jaren gebruikelijk. Al generaties lang vullen moeders (de helft van) een babyalbum in en zetten daarbij wanneer welke mijlpaal bereikt werd. Ik vermoed dat de komst van digitale fotografie en de toegenomen mogelijkheden om je kinderen digitaal vast te leggen, zorgden voor de behoefte aan mijlpaalkaarten.

Waar het op neer komt is dat voor elke mijlpaal een kaart is. Je kan bijvoorbeeld kaarten aanschaffen voor je zwangerschap, je trouwerij, maar natuurlijk ook voor de periode na de geboorte – waar ik ze vooral van ken. In het begin heb je kaarten per week, daarna per maand en uiteindelijk het eerste jaar, maar ook om vast te leggen wanneer het eerste tandje doorkwam of wanneer je zoon of dochter de eerste stapjes zette. En ook binnen de mijlpaalkaarten is er inmiddels voor ieder wat wils: van monochroom, strak ontwerp tot deze geweldige kaarten van Sophie de Giraf (en ja, ik ben fan!)

Milestone™ Baby Photo Cards van Sophie de Giraf

De dertig verschillende mijlpaalkaarten zitten in een mooie geschenkdoos. Hiermee kan je de mooiste mijlpalen op camera vastleggen, zoals het eerste lachje, de eerste verjaardag of de eerste nacht doorslapen. Niet alleen hartstikke leuk om te krijgen, maar ook om weg te geven als kraamcadeau.

Sophie de Giraf

Op 25 mei 1961 (op de naamdag van de heilige Madeleine-Sophie Barat) werd Sophie de Giraf ‘geboren’. De heer Rampeau bedacht voor producent Delacoste een manier om rubber te vervaardigen tot speelgoed. Daarmee bracht het bedrijf een revolutionair stuk speelgoed op de markt dat nog altijd zeer populair is. Kinderen met doorkomende tandjes kunnen lekker knauwen op de giraf en het stimuleert op meerdere vlakken hun ontwikkeling. Op dit filmpje kan je zien hoe Sophie de Giraf wordt gemaakt, dat op dezelfde manier wordt gemaakt als ze in 1961 al deden.

Bron

Kleine Giraf

Webwinkel Kleine Giraf is exclusief distributeur van Sophie de Giraf. Alle aankopen die je bij deze winkel doet, zijn gegarandeerd vrij zijn van PVC, BPA en ftalaten. Bovendien controleert het bedrijf ze of de producten wel worden gemaakt onder eerlijke omstandigheden en de productieprocessen duurzaam zijn. Behalve Sophie de Giraf vind je hier ook Lulujo, Zoocchini, Je porte mon Bébé, Miniroom, Pacapod, Natursutten, Pura en Squiz.

Tip: vergeet niet te kijken bij de sale

En kan je niet wachten of heb je helaas niet gewonnen? Ga dan naar de website van Kleine Giraf en bestel je eigen set kaarten!

Hoe doe je mee met de winactie?

Voorwaarden

  1. Laat in een reactie onder dit bericht achter voor wie je meedoet
  2. Like mijn pagina op Facebook én die van Kleine Giraf (als je dit nog niet deed)
  3. Optioneel: tag aanstaande ouders of vrienden die je deze fantastische prijs ook gunt en deel het bericht op je eigen pagina
Veel succes!

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

17 Replies to “Shoptip | Mijlpaalkaarten van Sophie de Giraf

  1. Super leuke winactie en ik zou het heel tof vinden om dit te winnen voor ons wondertje welke wij elk moment verwachten…..

  2. Jaaaaaaa!!! Ik doe mee voor mijn nichtje. Ze is nu met verlof en bevalt over een paar weekjes. Zou superleuk voor haar zijn!

  3. Ik vind alle mijlpaalkaarten super tof maar heb er nog steeds geen in huis… Met nog een kleine 3 maand te gaan begint de komst van de baby te korten en hoop ik op deze manier misschien toch nog zo’n leuke kaarten te kunnen bemachtigen! 😀

  4. Voor mijn meisje van 9 maanden komen ze helaas wat te laat, maar een zwangere vriendin kan ik hier zeker wel mee verrassen!

  5. Ja leuk! Bij mijn eerste niet gebruikt, gekregen of gekocht. Maar met nr 2 op komst binnen nu en twee weken verdiend hij/zij ook wel wat speciaals gezien de rest al eerder gebruikt is door grote broer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge