Winactie | L.O.L. Surprise Bigger Surprise!

GIVEAWAY!

Vandaag weer een nieuwe winactie, gewoon omdat het kan. En omdat Sinterklaas eraan komt. Dan is het wel zo fijn als je de zak kan vullen met een extra mooi cadeau, toch? 

We all love L.O.L.!

De populariteit van L.O.L. is ongekend. De ballen, Under Wraps, Biggie Pets… Heel veel meisjes willen ze unwrappen (is dat werkwoord al opgenomen in de Van Dale?) en die van ons zijn geen uitzondering. Dus toen hoorde dat er een nieuwe variant op de markt kwam, was ik meteen enthousiast. Het gaat natuurlijk om de Bigger Surprise. Daarover zo meteen meer. Ik neem aan dat je hier niet zonder reden bent, dus ik wil je eerst graag nog even wijzen op de Sintwinacties van afgelopen week. 

L.O.L. Bigger Surprise 

De L.O.L. Bigger Surprise dus. Deze geeft je vier lagen om uit te pakken én maar liefst zestig verschillende verrassingen in Eye Spy thema. Je krijgt een koffertje met daarin o.a. een Surprise Doll, Pet en Lil Sister. Het koffertje kan je natuurlijk gebruiken om al je spulletjes in te bewaren en met het poppetje, dier en het zusje hele verhalen spelen. 

Exclusief

Leuk om te weten voor de echte verzamelaars: in de Bigger Surprise van L.O.L. zitten ook exclusieve accessoires (ook pruiken en allerlei outfits!), dus het is een echte must-have. 

Unwrap! 

Binnenkort verschijnt hier onze eigen unwrapping van de L.O.L. Surprise koffer, maar voor nu hou ik het nog even spannend. Ik mag er namelijk eentje weggeven en het leek me leuker om het een verrassing te houden voor jullie! 

Winactie 

Wat kan je winnen? 

Het is dan geen officieel onderdeel meer van de Sintwinweek, maar natuurlijk wel het ultieme cadeautje om in de zak te stoppen: 

L.O.L. Surprise Bigger Surprise t.w.v. € 84,95!

Hoe maak je kans op de Bigger Surprise? 

 1. Laat in een geldige reactie op Facebook achter dat je meedoet en tag een vriend(in)
 2. Like Lotus Writings op Facebook

Op deze winactie zijn mijn voorwaarden van toepassing

Nog meer kans maken? 

Bij andere bloggers maak je ook kans op de L.O.L. Bigger Surprise: 

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

44 thoughts on “Winactie | L.O.L. Surprise Bigger Surprise!

 1. onze kleindochter liet gisteren zien wat de sint uit spanje voor haar mee heeft gebracht. Ik ben alleen bang dat haar wens niet uit gaat komen. Dus waag een kans om de sint een handje te helpen

 2. Dit is hey ultieme kado voor mijn dochter! Ze is helemaal fan van LOL! Een grotere verrassing zou er dan ook niet voor haar zijn! Wij gaan duimen 🍀🍀🍀🍀🍀

 3. Hoi hoi,

  Dess is echt GE-WEL-DIG! Je zou maar winnen. Wow! Ik doe dan ook met liefde mee! Weet een prachtige actie Merel!

  Groetjes Claudia!

 4. Wow wat een super actie!!! Dit zou fantastisch zijn voor mijn LOL meisje!!
  Zij verdient dit omdat zij zo een mega doorzetster is ondanks vele tegenslagen! Al jaren minimaal 4x per jaar naar het ziekenhuis onder andere ondergaat zij telkens maar weer!
  Ik doe dus mee voor mijn dappere, stoere meissie waar ik heel trots op ben.
  L(ove) O(ur) L(ady)!!
  Milicia dit zou het cadeau zijn!

 5. de allerallergrootste wens van ons kleine meisje 😍😍😍 😍😍😍 ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat die dit jaar wel heel lief is geweest😍😍😍🍀🍀🍀

 6. Nou super graag voor mijn dochters😍 Wauw wat zullen ze dit geweldig vinden🍀🍀 Spannende tijd voor mijn meisjes dus dit zou een super afleiding voor hen zijn🙂

 7. Wow wat een te gekke actie en een knaller van een prijs 😍 mijn dochter is helemaal weg van de L.o.L en staat herstel erg hoog op haar lijstje voor sinterklaas🤗
  Zou dan ook dolgraag kansje voor haar maken en helemaal omdat dit het laatste jaar is dat we sinterklaas vieren🤗 mocht ik deze voor haar winnen dan weet ik zeker dat ze helemaal hyper gaat worden tijdens uitpakken van haar favorite cadeau

 8. De LOL surprise hype is hier nog lang niet voorbij. Deze wilt mijn dochter echt heel graag voor haar verjaardag, kerst of sinterklaas (valt allemaal in 1 maand). Ik heb al uitgelegd dat dit cadeau niet helemaal haalbaar is dus het zou een super verrassing zijn als deze suprice er wel bij zou zitten.

 9. Wat toevallig dit! Ik ben net aan het appen hierover. Mijn nichtje wilde deze voor Sinterklaas, haar moeder had haar voorzichtig uitgelegd dat dit niet de bedoeling was omdat andere kinderen ook nog cadeautjes wilden en dit een beetje te duur zou zijn. Zou leuk zijn om haar alsnog hiermee te kunnen verrassen.

 10. Hoi!! Ik doe mee voor mijn nichtje Lola!! Dit zou ze echt helemaal geweldig vinden 🙂 En ik maak de blits op haar verjaardag hahahhaha 🙂

 11. Een wauw actie, en deze trotse papa wil hier graag zijn dochtertje mee verrassen die gek is van de LOL surprises

 12. Daar zal mijn 6 jarige dochter superblij mee zijn. Ze heeft er nog niets van maar ze heeft er wel iets van op haar verlanglijstje geplakt. Als ze deze L.O.L bigger surprise mocht winnen, dan heeft ze in een keer heel veel leuke dingen.
  En dat het veel tijd kost is geen probleem, ze heeft de dag na pakjesavond vrij van school (leraren hebben studiedag….)
  Ik zal nog even op FB reageren.

 13. LOL Is het zeker voor dagelijk speel en LOL Plezier ons meisje.
  Staan al zolang op het verlanglijstje.
  Elke speelgoed winkel waar ze voorbij loopt mama kommmmmm!! Even kijken naar die LOL SUPRISE BALLS!!!♡ NOU dit zou echt zo gelukkig zijn als ik haar mag blij maken met sinterklaas.

 14. Zou geweldig zijn om te winnen voor mijn dochter Cate-lynn van 10 of voor mijn kleindochter van 8!!!!

 15. Ooh dit is dus dat geweldig pakket waar mijn kleindochter met veel lof en liefde over verteld, en wat ze aan de Sint besteld , vake waagt zijn kans alvast

 16. Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt zooooooooooo GAAF Lotus Writings <3 <3 Wat een WAANZINNIGE LOL Bigger Surprise gaan jullie verloten, OMG! je zou 'm maar mogen winnen *zucht* Wat bovenaan dochterlief haar verlanglijstje staat voor pakjesavond is dit!! Heb 'm vorige week in de speelgoedwinkel zien liggen maar jeeeeeeetje wat een prijs… pffff… dan zou ze gelijk klaar zijn!! Maar wat wil ze 'm zo ontzettend graag zeg <3 🙂 Ze heeft het er dagelijks over of ze 'm met pakjesavond gaat krijgen.. wil haar totaal niet teleurstellen, dus winnen zou echt FANTASTISCH zijn zodat ik zelf nog wat dingen erbij kan kopen 😀 !! Jullie zouden haar echt "het" gelukkigste meisje maken 5 december 🎁 Dus ik waag graag een kansje natuurlijk…. 😍 ohhhh ik zou dat blije koppie weleens willen zien hihi… super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍 FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀🍀 #duimen #hopen

 17. Ik zelf ken er niet veel van, maar daar helpt mijn kleindochter me wel mee , LOL ballen, 🤔, ik wist niet wat ze bedoelde , tot ze deze leuke verrassing ballen en popjes en diertjes liet zien , deze big surprise staat op haar lijstje, dus hoopt deze alleenstaande oma haar ermee te kunnen verrassen , 👍❤👵 ideaal voor december maand , sinterklaas, kerst en ze is dan ook nog eens jarig

 18. OmG 🤗😁❤
  Wat een geweldige kans is dat😀, ik heb hier een dame 🙋‍♀️die dol is op de LOL popjes😋 en diertjes❤, en van verrassingen🎁 houd, dit is dan een een droom om cadeau🎁 te krijgen, en deze fiere mama👨‍👩‍👧‍👧 waagt haar kansje en duimt mee 👍👍👍 Top kansje

 19. JAaaaaaa LOL bigger surprise, DE droom van mijn meisje Faye 😍😍 ze vind lol geweldig, gezellig een unboxing video maken met het uitpakken, iedere keer weer een verrassing wat er in zit en hier kan ze dan uren mee spelen! De kleinere lols spaart ze inmiddels en speelt ze dagelijks mee. De bigger suprise wil ze dolgraag en daar is ze hard voor aan het sparen. “Hij heeft zelfs meer dan 60 suprises mam!” Roept ze steeds in de speelgoedzaak! Ohh wat zou ze blij zijn als ik haar hiermee zou mogen verrassen 😍😍🍀

 20. OMG, dit is dus echt HET ultieme kado ja !! Beide dochters zouden dit dus echt HE-LE-MAAL geweldig vinden . Ook hier wagen we weer dolgraag een kansje voor 🙂

 21. Woehoeoe dit is inderdaad het ultieme cadeau! Wow zeg wat een grote koffer. Ik denk dat onze dochter Lynn dit super zal vinden. Maak ons blij zou ik zeggen!!

 22. Super gaaf onze dochter heeft het er continu over, dus ik zeg een te gek kado voor in de zak van sinterklaas! Wij wagen een kansje🍀👍

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten