Shoptip | 3 meter lange kleurplaat met zeedieren en Oodle Doodles

Vorige week vertelde ik het al: omdat Lotus Writings de 1000 blogs heeft gehaald, ben ik meerdere samenwerkingen aangegaan om jullie te kunnen trakteren tijdens deze winweek. Vanaf vandaag maak je kans op May’s favorites: een 3 meter lange kleurplaat met zeedieren van Mudpuppy en Oodle Doodles van Tiger Tribe.

Regenachtige vakantie

Tekenen en kleuren blijft toch wel favoriet als het buiten regent. En daarom ben ik heel blij met deze twee mogelijkheden: een lange kleurplaat die je over de grond uitrolt Γ©n tekeningen van Tiger Tribe om de vormen te leren. May ook, want die vindt het heerlijk om lekker te tekenen en ik merkte dat ze met de Oodle Doodles langer bezig is. Waarschijnlijk omdat het voor haar makkelijker is die kleurtjes te gebruiken.

Zeedierenkleurplaat van 3 meter lang

We hebben hier echt een paar keer plezier van gehad tijdens de zomervakantie. Ideaal voor regenachtige dagen: je rolt de kleurplaat uit en gaat met het hele gezin zitten kleuren. Nog gezellig ook! Behalve een kleurplaat zitten er zes kleurkrijtjes in de doos in de kleuren van de regenboog.

Ons oordeel

Net als het andere speelgoed van Mudpuppy is ook dit een groot succes. Je bent dan ook niet zomaar klaar, omdat het een flinke kleurplaat is. Fijne manier om lekker samen bezig te zijn en een goede afleiding als het buiten regent.

Rose vindt het ook geweldig!

Oodle Doodles van Tiger Tribe

In het doosje zitten acht verschillende kleuren en 48 tekeningen om vormen te oefenen. Je kindje kan proberen over te trekken en zelf te tekenen. En hier vinden ze het ook geweldig om lekker te kleuren.

Ons oordeel

De kleurtjes zijn robuust en voor kinderen makkelijk te hanteren. Als volwassene moet je iets meer moeite doen, ontdekte ik toen ik wilde voordoen hoe je ze kan gebruiken. Heel precies kan je er niet mee werken, maar dat hoeft op deze leeftijd ook niet. Het is een handige manier om de kleuren en vormen te leren aan je peuter en May vindt het fantastisch. Rose trouwens ook, zoals je op de foto ziet.

Voorwaarden winactie

  1. Laat in een reactie achter dat je meedoet. Welk speelgoed zou jouw kindje het leukst vinden?
  2. Like mijn Facebookpagina
  3. Optioneel: tag (aanstaande) papa’s en mama’s, tantes of ooms die gek zijn op kleuren en deel het bericht

Deze winactie is mogelijk gemaakt door Bertoy, dΓ© leverancier van prachtig speelgoed in heel Europa. Tik hier je postcode in en vind dealers bij jou in de buurt!

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

15 thoughts on “Shoptip | 3 meter lange kleurplaat met zeedieren en Oodle Doodles

  1. De Oodle Doodles zouden mijn kinderen het leukst vinden denk ik. Hebben een leuke vorm en handig om vast te houden. Ik doe graag mee voor hen.

  2. Pssst … *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n dochtertje mee verrassen, dus mondje dicht hΓ¨ als ik gewonnen heb πŸ˜€

  3. handig een grote kleurprent kunnen mijn kleinzoontjes samen kleuren wat ze heel graag doen, ze spelen ook graag met de autootjes

  4. Oodle Doodles van Tiger Tribe zouden hier denk ik favoriet zijn! Ze zijn beiden bij ons gek op kleuren en knutselen! liefs melissa

  5. Wat een leuke dingen! Zelf ben ik erg nieuwsgierig naar de Oodle Doodles van Tiger Tribe voor mijn jongste. De oudste zou de lange kleurplaat helemaal geweldig vinden. Het is dus altijd goed ;-), doe daarom graag mee.

  6. Die kleurtjes lijken me idd superhandig om vast te houden volg kleine kinder handjes! Ik doe dan ook heel erg graag mee!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten