oodle doodles

Shoptip | 3 meter lange kleurplaat met zeedieren en Oodle Doodles

Vorige week vertelde ik het al: omdat Lotus Writings de 1000 blogs heeft gehaald, ben ik meerdere samenwerkingen aangegaan om jullie te kunnen trakteren tijdens deze winweek. Vanaf vandaag maak je kans op May’s favorites: een 3 meter lange kleurplaat met zeedieren van Mudpuppy en Oodle Doodles van Tiger Tribe.

Regenachtige vakantie

Tekenen en kleuren blijft toch wel favoriet als het buiten regent. En daarom ben ik heel blij met deze twee mogelijkheden: een lange kleurplaat die je over de grond uitrolt én tekeningen van Tiger Tribe om de vormen te leren. May ook, want die vindt het heerlijk om lekker te tekenen en ik merkte dat ze met de Oodle Doodles langer bezig is. Waarschijnlijk omdat het voor haar makkelijker is die kleurtjes te gebruiken.

Zeedierenkleurplaat van 3 meter lang

We hebben hier echt een paar keer plezier van gehad tijdens de zomervakantie. Ideaal voor regenachtige dagen: je rolt de kleurplaat uit en gaat met het hele gezin zitten kleuren. Nog gezellig ook! Behalve een kleurplaat zitten er zes kleurkrijtjes in de doos in de kleuren van de regenboog.

Ons oordeel

Net als het andere speelgoed van Mudpuppy is ook dit een groot succes. Je bent dan ook niet zomaar klaar, omdat het een flinke kleurplaat is. Fijne manier om lekker samen bezig te zijn en een goede afleiding als het buiten regent.

Rose vindt het ook geweldig!

Oodle Doodles van Tiger Tribe

In het doosje zitten acht verschillende kleuren en 48 tekeningen om vormen te oefenen. Je kindje kan proberen over te trekken en zelf te tekenen. En hier vinden ze het ook geweldig om lekker te kleuren.

Ons oordeel

De kleurtjes zijn robuust en voor kinderen makkelijk te hanteren. Als volwassene moet je iets meer moeite doen, ontdekte ik toen ik wilde voordoen hoe je ze kan gebruiken. Heel precies kan je er niet mee werken, maar dat hoeft op deze leeftijd ook niet. Het is een handige manier om de kleuren en vormen te leren aan je peuter en May vindt het fantastisch. Rose trouwens ook, zoals je op de foto ziet.

Voorwaarden winactie

  1. Laat in een reactie achter dat je meedoet. Welk speelgoed zou jouw kindje het leukst vinden?
  2. Like mijn Facebookpagina
  3. Optioneel: tag (aanstaande) papa’s en mama’s, tantes of ooms die gek zijn op kleuren en deel het bericht

Deze winactie is mogelijk gemaakt door Bertoy, dé leverancier van prachtig speelgoed in heel Europa. Tik hier je postcode in en vind dealers bij jou in de buurt!

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

15 Replies to “Shoptip | 3 meter lange kleurplaat met zeedieren en Oodle Doodles

  1. De Oodle Doodles zouden mijn kinderen het leukst vinden denk ik. Hebben een leuke vorm en handig om vast te houden. Ik doe graag mee voor hen.

  2. Pssst … *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n dochtertje mee verrassen, dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb 😀

  3. handig een grote kleurprent kunnen mijn kleinzoontjes samen kleuren wat ze heel graag doen, ze spelen ook graag met de autootjes

  4. Oodle Doodles van Tiger Tribe zouden hier denk ik favoriet zijn! Ze zijn beiden bij ons gek op kleuren en knutselen! liefs melissa

  5. Wat een leuke dingen! Zelf ben ik erg nieuwsgierig naar de Oodle Doodles van Tiger Tribe voor mijn jongste. De oudste zou de lange kleurplaat helemaal geweldig vinden. Het is dus altijd goed ;-), doe daarom graag mee.

  6. Die kleurtjes lijken me idd superhandig om vast te houden volg kleine kinder handjes! Ik doe dan ook heel erg graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge