Shoptip | € 20,00 shoptegoed bij Hoesjes-Outlet én inspiratie voor je Huawei

Vorige week vertelde ik het al: omdat Lotus Writings de 1000 blogs heeft gehaald, ben ik meerdere samenwerkingen aangegaan om jullie te kunnen trakteren tijdens deze winweek. Vanaf vandaag stelt Hoesjes-Outlet € 20,00 shoptegoed beschikbaar voor de gelukkige winnaar! Zodat die net als onze oudste dochter op zoek kan gaan naar mooie nieuwe hoesjes. 

June’s favorite: smartphonehoesjes

Sinds June een smartphone heeft, fantaseert ze al over haar toekomstige mobieltje. Zal ze gaan voor een Samsung, iPhone of Huawei? En wat voor hoesje moet daarbij? Soms kijkt ze weleens op internet hoe duur dat allemaal is, zodat ze een beetje een beeld heeft voor welk bedrag ze moet sparen met haar heitjes voor karweitjes. Zo’n hoesje kan ze eventueel van ons krijgen, zeker omdat ik al eerder zag bij Hoesjes-Outlet wat je tegenwoordig allemaal kan kopen.

Inspiratie voor je Huawei

Dit Chinese merk doet inmiddels qua populariteit niet meer onder voor de Samsungs en iPhones. Daar speelt Hoesjes-Outlet heel handig op in met hun ruime aanbod.

Telefoonhoesjes voor de nieuwste Huaweis

Cases voor de Huawei P10

Mijn oog viel meteen op deze booklets, die je bovendien horizontaal kan neerzetten. Ideaal, toch? Extra handig voor pubers die eindeloos YouTube filmpjes willen kijken 😉

Cases voor de Huawei P10 Lite

Mijn favorieten zijn deze twee bookcases en één softcase met veren. Zoals ik vorige keer ook al schreef hou ik gewoon van die veertjes en Ibiza-achtige stijl. Beetje dromerig en helemaal van nu!

Waar ik persoonlijk ook heel erg van hou, is de Aziatische/mandalastijl. Sowieso in dit geval omdat er veel blauw en roze in zit (mijn lievelingskleuren), maar ook door de vormen. Heel fijn is dat je in de bookcases ook je pasjes kwijt kan. Zo hoef je niets meer thuis te vergeten (handig, aangezien June ietwat van mijn slordige genen heeft meegekregen).

Hoesjes-Outlet

De Rotterdamse Hoesjes Outlet is een succesvolle online web-shop waar je een onderscheidende smartphonehoesjes kunt kopen. Service en snelle levering staan hoog in het vaandel. Ik heb al meerdere keren contact gehad per e-mail met de klantenservice en zonder uitzondering verliep dat heel soepel. Ik ben dan ook heel blij dat ze deze samenwerking met me aangingen en ik één van jullie heel blij mag maken.

Voorwaarden winactie

 1. Laat in een reactie achter dat je meedoet
 2. Like mijn Facebookpagina en die van Hoesjes-Outlet natuurlijk ook, zodat je altijd op de hoogte blijft van de leukste nieuwe telefoonhoesjes
 3. Optioneel: tag anderen die ook wel toe zijn aan een nieuw hoesje en dit shoptegoed dus kunnen gebruiken en/of deel het bericht 🙂
Wat is jouw favoriete hoesje?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

12 thoughts on “Shoptip | € 20,00 shoptegoed bij Hoesjes-Outlet én inspiratie voor je Huawei

 1. mijn vrouwtje kan wel een nieuw hoesje gebruiken en denk dat ze kiest voor de mandelastijl omdat ze daar ook haar kaartjes in kwijt kan

 2. doe graag mee voor mijn dochter die een nieuw hoesje kan gebruiken, hoesje mandelastijl is ook handig omdat je er je kaartjes in kwijt kan

 3. Ik doe graag mee
  Voor een hoesje met leuke tekst mijn mobiel heeft nog steeds geen hoesje en is ondanks dat hij af en toe valt nog steeds heel maar eens zal de eerste keer zijn dat hij stuk gaat

 4. Dat zou leuk zijn voor mijn dochter en.mij! We hebben nog geen leuk hoesje voor onze nieuwe telefoons. Dus dat zou leuk zijn om shoptegoed te winnen!

 5. Mijn telefoon geeft bijna de geest, dus ik moet binnenkort een nieuwe… Dan komt zo’n gaaf nieuw hoesje wel van pas!

 6. Zelf heb ik net een nieuw hoesje maar mijn vriend en moeder zouden er ook wel eentje willen, daarom probeer ik het een voor hen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten