Winactie | Dikke pret met Tante Jet Theeset!

VTech komt dit najaar weer met fantastisch nieuw speelgoed op de markt: Tante Jet Theeset en Mijn Eerste 100 Woordjes – beide bedacht om je kindje te stimuleren in zijn woordenschat én natuurlijk lekker te laten spelen. In deze blog vertel ik je er alles over. 

Tante Jet Theeset

Kinderen vinden het vaak heerlijk om te doen alsof ze thee inschenken en spelen graag met theepotten en kopjes. Soms zelfs omringd door een kring van alle knuffeldieren die ze maar in huis konden vinden. Tante Jet Theeset speelt daar slim op in. 

De wijze theepot doet namelijk niet alleen dienst als prachtige pot om thee uit te schenken, ook praat ze en kent talloze liedjes. Zo prikkel je niet alleen zijn of haar fantasie, maar leert je kindje spelenderwijs ook talloze nieuwe woordjes. Ook leuk: zodra je de ‘thee’ uitschenkt, lijkt de vloeistof in het potje daadwerkelijk uit de pot te komen en hoor je schenkgeluiden. Net echt dus, maar dan zonder dat je hele huiskamer vol water ligt! 

De prachtige theeset kost in de winkel (adviesprijs) € 26,95.

Mijn Eerste 100 Woordjes

Daarnaast speelt Mijn Eerste 100 Woordjes heel tof in op tweetalig opvoeden. Want natuurlijk kunnen ze naar hartenlust oefenen met hun Nederlandse woordjes en beter leren praten in hun moedertaal. Maar zodra je de schakelaar omzet naar Engels, kunnen ze diezelfde woordjes ook nog eens in een andere taal leren. 

Zo blijft dit speelgoed ook veel langer leuk: ook kindjes van 3 of 4 kunnen er nog van leren. Dit interactieve speelgoed kost (adviesprijs) € 22,95

Speelgoed van het jaar 2018

Het Bla Bla Blocks Speelhuis van VTech is één van de genomineerden in de wedstrijd ‘Speelgoed van het Jaar 2018’, categorie 0-3 jaar. Geen wonder: met deze interactieve blokken wordt bouwen namelijk nog leuker. De poppetjes en bouwblokken maken geluid, kletsen en zingen zelfs liedjes. Zoals je eigenlijk van VTech gewend bent dus: het stimuleert je kindje om beter en meer te leren praten, leert hem liedjes en is tegelijkertijd ook gewoon leuk om mee te spelen.

Van 5 september tot 4 november 2018 kan je stemmen op jouw favoriet via deze link!  

Winactie

Wat mogen we weggeven? 

We mogen één van jullie, namens VTech, heel blij maken met een exemplaar van Tante Jet Theeset. Misschien het perfecte cadeau voor de feestdagen? Of juist zomaar tussendoor, omdat je kindje het zo geweldig doet? 

Hoe maak je kans op Tante Jet Theeset? 

 1. Laat in een geldige reactie onder het Facebookbericht achter dat je meedoet
 2. Vertel ons voor wie je wil meedoen en tag iemand wiens zoon of dochter dol is op zogenaamd thee inschenken! 

Op deze winactie zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. 

About Commerciële redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

29 thoughts on “Winactie | Dikke pret met Tante Jet Theeset!

 1. Leuk! Maak heel graag kans. Met twee kleindochters, die maar wat graag bij oma langs komen om te spelen, zou dit een heel leuk kado zijn!

 2. Ik heb geen Facebook, mag ik ook hier meedoen? Mijn dochter wordt bijna twee jaar en zou dit echt heel erg leuk vinden

 3. Onze tweeling kijkt kijkt jaloers naar grote zus die al een theesetje heeft, daar mogen zij niet aankomen,
  Het zou heel mooi zijn als zij zelf ook een theesetje krijgen,
  Vooral zo’n mooie als tante Jets theesetje.

 4. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze geweldig vinden. Echt heel erg leuk………Groetjes van, Anneliese de Waal

 5. Wauw wat zal onze kleindochter Cailey dit geweldig vinden. Ik waag dan ook graag voor haar een kansje!

 6. Dit brengt me gelijk terug naar mijn eigen kindertijd. Alleen heeft dit natuurlijk wel een hele leuke upgrade gekregen. Ik waag dan ook heel graag een kansje voor mijn kleine meisje van 2,5. Al sinds ze 1,5 was waren de theepotjes uit het keukentje van haar grote broer niet veilig en was ze er altijd mee in de weer. Ze zou het geweldig vinden om er eentje te hebben die er niet alleen super leuk uitziet maar ook veel meer kan en geluidjes maakt. Ik zie grote broer al helemaal theekransjes houden met zijn kleine zusje.

 7. Mijn dochtertje zal hier heel blij mee zijn. Ze doet alles na en alles wat met eten/drinken en wat bij aan tafel hoort vindt ze erg interessant. Ik kijk al uit naar de lekkere thee met taartje wat ik van haar ga krijgen!

 8. M’n meisje is gek op spelen met servies. Het liefst met mijn collectie waar ze natuurlijk niet aan mag komen. Hoe leuk dat ze dan lekker met dit servies mag spelen net als mama!

 9. Ik heb geen facebook, maar volg Bloglovin en heb geliked en geloved.
  Als ik mee mag doen, dan doe ik dat voor mijn kleindochter die haar zusje graag zogenaamd een kopje thee in schenkt. Ze kunnen samen leuk spelen, ook al schelen ze vier jaar.

 10. Ooh mijn kleine meisje is gek op thee drinken met haar pinquin en konijn!
  En over 3 weekjes word ze 2 jaar! Dit thee setje gaat ze geweldig vinden!!

 11. Superleukkkkkk😍😍😍 we worden hier altijd heel vrolijk van de leuke speelgoed van vtech echt supertof 🍀😍 hier zou mn meisje superblij mee zijn❤️❤️

 12. Oeh heerlijk Teatime met mijn kindjes, lekker buiten op een kleed of voor de kachel. Heerlijk in onze prinsessenjurk, koekje er bij en qualitytime, heetlijk samen spelen

 13. Wat leuk zeg! Hier zijn we echt dol op vtech, mn kleine meisje is bijna jarig en zou dit echt GEWELDIG vinden 🍀🍀🤗

 14. Hi hi! Ik doe graag mee voor mijn kindjes Lennon & Lily, ik denk dat ze allebei graag voor zichzelf thee inschenken, ze zijn een beetje in ‘alles is voor ikke-fase’, dus dat wordt vechten 😉

 15. Natuurlijk doe ik mee. 2 kleindochyers die graag op hun eigen keukentje koken en serviesjes erbij voir de kopjes thee en koffie. Oma wat wil je drinken. Leuk

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten