Winactie | Boerderijleven voor Nintendo Switch

Interactieve boerderijspelletjes

Stiekem heb ik een zwak voor boerderijspellen. Tijden geleden raakte ik bijvoorbeeld verslingerd aan een spelletje via Facebook. Ja, ik was dus zo’n irritant figuur dat maar bleef vragen om hulp via haar pagina πŸ˜‰ In die tijd was mijn smartphone ook nog niet geschikt voor de app en dus bleef ik afhankelijk van computers. Stond ik de file? Dan kon het zomaar zijn dat mijn aardappelen verpieterden en ik daar – serieus! – een beetje chagrijnig van werd. 

Misschien is het ook de omgeving waarin ik opgroeide? Open velden, authentieke boerderijen en sprookjesachtige luchten die op bepaalde momenten onmiskenbaar roken naar gier? Het gaf me bovendien het gevoel eindelijk in staat te zijn gewassen te verbouwen Γ©n in leven te houden – mits ik dus niet per ongeluk te laat was. 

Boerderijleven – Nintendo Switch

Nintendo Switch komt nu met een fantastisch nieuw spel: Boerderijleven. Daarmee kan je je op geheel eigentijdse wijze uitleven op je eigen boerderij, gewassen verbouwen, dieren voeren en hun producten verkopen. En met dat geld zorg je weer voor een uitbouw van de boerderij of nieuwe dieren. Ben je goed op weg? Dan kan je bonussen wegspelen en bepaalde verbeteringen aan de boerderij zelf. Genoeg te beleven dus!

Wat kan je allemaal doen in Boerderijleven? 

 • Je maakt eerst een eigen personage (naam, outfit, geslacht)
 • Zorg voor je dieren
 • Onderhoud je gewassen, teel fruit en honing
 • Ga op spannende missies
 • Maak winst met je eigen producten 
 • Knap de boerderij op 
 • Houd contact met andere mensen op de boerderij of markt

Wil je samen spelen? Ook dat kan, dankzij de Joy Con controllers! 

Let op: de game is geschikt vanaf 7 jaar, Nederlands ondertiteld.

Adviesprijs: € 34,99

Winactie! 

Wat kan je winnen? 

Zijn jouw kinderen ook dol op Nintendo Switch? Dan is dit spel zeker een schot in de roos! En ik mag twee lezers blij maken met een spel, dus grijp je kans! 

Hoe maak je kans op Boerderijleven? 

 1. Laat in een reactie achter dat je meedoet en tag een vriend(in)
 2. Like Lotus Writings op Facebook en Instagram

Op alle winacties zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing

Zijn jullie ook dol op spelletjes?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (13), Rose (5) en May (4).

10 thoughts on “Winactie | Boerderijleven voor Nintendo Switch

 1. Dit spel vindt mijn kleinzoon gaaf en zou hij graag spelen op zijn Nintendo Switch.
  Op zijn verlanglijstje stond eerst de Switch ( Gekocht van verjaardagsgeld en zijn spaargeld) bovenaan en nu verzamelt hij spelletjes.
  Perfect cadeau voor zijn verjaardag.
  IK volg Bloglovin en waag graag een kansje.

 2. Leuk voor de kinderen.We hebben sinds een jaar een Nintendo switch.Speelde voor heen ook weleens op de tablet hay day.Soort boerderijspelletje.
  Dus dit lijkt mij wel een leuk spel voor ze.

 3. Oh dat zou gaaf zijn! Ik vrees dat ik die Switch moet delen met m’n dochter, maar dit willen wij allebei wel heel graag spelen!

 4. Ohhh dat zou m’n dochter van 10 leuk vinden!! We hebben nu meer jongensspelletjes (nou ja mario kart vindt ze ook leuk)

 5. Super leuk ze speelt dit soort spellen op haar tablet maar wat is nu leuker via haar tv op der nintendo switch

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten