Gesloten | 4 tickets voor Monster Jam in De Kuip, Rotterdam

MONSTER JAM – Soms komen er mails voorbij waarvan ik direct heel blij word. Dat gevoel had ik bij Monster Jam. Niet voor onze eigen dochters hoor – hoewel Rose waarschijnlijk best gelukkig zou worden van al dat autogeweld, vinden we haar nog een beetje klein. Maar onze neefjes de dag van hun leven bezorgen? Die kans laten we niet liggen! En het leukste is dat ik één van mijn lezers ook heel erg blij mag maken! Hoe? Lees snel verder!

Wat is Monster Jam?

Inmiddels brengt Monster Jam al meer dan 25 jaar fantastische shows voor iedereen die gek is op auto’s en motoren. Van spannende stunts die je op het puntje van je stoel laten zitten tot knappe sprongen die bijna onmogelijk lijken; het kan allemaal. En wil je de racers ontmoeten of op de foto met de trucks? Om je ervaring compleet te maken, is er de Monster Jam Pit Party, voorafgaand aan de show.

Monster Jam in De Kuip

In navolging op het succes van 2016 kan je eind juni naar de tweede show van Monster Jam in De Kuip, Rotterdam. Het voetbalstadion wordt daarvoor omgetoverd tot een grote, modderige racebaan waar monstertrucks en motoren hun beste kunsten laten zien.

Welke monstertrucks krijg je te zien?

 • El Toro Loco (driver: Marc McDonald)
 • Grave Digger (driver: Charlie Pauken)
 • Max-D (driver: Neil Elliot)
 • Monster Energy (driver: Coty Saucier)
 • Scooby-Doo (driver: Bailey Shea)
 • Zombie (driver nog niet bekend)

Genderneutraal

Wist je dat mannen en vrouwen gelijk zijn in deze tak van sport? Dat vond ik wel een leuk weetje. Zeker omdat ze die enorme wagens moeten besturen en adembenemende stunts uit voeren. En dat maakt het natuurlijk ook des te leuk om hier ook met je dochter naartoe te gaan!

Tips

 • Kinderen tot 2 jaar mogen mee, maar moeten dan wel op schoot zitten
 • Koop goede gehoorbescherming voor je kinderen
 • Voor wie niet bekend is in Rotterdam: in de parkeergarage bij Pathé De Kuip kan je tegen redelijk tarief je auto neerzetten. Ook is De Kuip natuurlijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  

Geen geduld om te wachten of je wint? Koop dan hier je eigen tickets!

Hoe ziet Monster Jam er eigenlijk uit?

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, een sfeerimpressie:

Winactie Monster Jam

Wat kan je winnen?

Start je motor! Ik mag namens Feld Entertainment namelijk vier toegangstickets weggeven aan een lezer(es), t.w.v. €42,90 per ticket. Je mag dan op 30 juni 2018 aanwezig zijn bij Monster Jam in De Kuip, Rotterdam. Zie jij jezelf al zitten? Lees hieronder snel verder hoe je kans maakt op deze fantastische prijs.

Hoe maak je kans? 

 1. Reageer onder het Facebookbericht dat je meedoet en tag iemand die je wil meenemen (of die ook graag kans maakt); heb je geen Facebook? Dan volstaat een reactie onder deze blog met geldig e-mailadres.
 2. Volg Lotus Writings op Facebook
 3. Delen is optioneel, maar zou ik heel erg waarderen

Voorwaarden

Op deze winactie zijn mijn voorwaarden van toepassing. Daarnaast geldt voor deze specifieke actie dat medewerkers van Monster Jam en mijn directe familieleden helaas zijn uitgesloten van deelname.

Veel succes!
Wil jij ook graag naar Monster Jam?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

44 Replies to “Gesloten | 4 tickets voor Monster Jam in De Kuip, Rotterdam

 1. Super leuk, ik doe graag mee. Echt heel stoer om met mijn zoontje, broer en nichtje erheen te gaan! Wat gaan die dat leuk vinden 🙂 Geweldig!

 2. wauw super actie!
  lijkt me geweldig om met mijn petekind van 9 jaar hene te gaan!
  die is helemaal zot van snelle auoto’s en dan is zit wel het toppunt

 3. Wauw dir zou zo gaaf zijn voor Mn mannen ze hebben d afgelopen tijd veel. Voor mij moeten zorgen dus dit zoudennze echt verdienden

 4. heel gaaf! ik doe graag mee. En dan neem ik mijn beste vriendin en haar dochtertje mee, dan kunnen onze meiden samen genieten van de grote autos!

 5. Wat een super toffe actie! Ik doe mee voor mijn partner. onze zonen en voor mezelf 😀 Mijn oudste zoon wil al zo lang heel erg graag eens naar de monster jam. Hoe cool zou het zijn om hem hier mee te kunnen verrassen!

  1. Ik doe graag mee. Ik heb geen kinderen,maar denk dat ik mijn mannetje zo blij als een kind maak met deze kaartjes 😍

 6. Wauw wat zou dan leuk zijn voor onze kleinzoon Yuano om samen met zijn oom, papa en opa te kunnen gaan. Een echte mannendag!

 7. Ik loot heel graag mee! Mijn zoontje van 7 heeft er meerdere in het klein 😀 Als we zouden winnen zouden we een vriendinnetje van hem meevragen zij is ook helemaal gek van auto’s, kunnen ze samen genieten!

 8. Heel erg gaaf voor mijn neefjes, autosport is een favorite in deze familie dus de monster jams kunnen niet achterblijven!! Ze hebben alle auto’s al als speelgoed, dus deze tante zal ze met trots een dagje uit nemen.

 9. Gaaf zeg! Mijn vriend roept al langer dat hij naar zoiets wil gaan met onze peuter. Mij lijkt het maar niks, maar misschien moet ik het ervaren… Ik maak graag kans!
  Ik heb helaas geen FB.

 10. Ik loot graag mee ! Wij willen heel graag met zn 4 gaan. Mijn kids willen heel graag maar weten niet of ze de hele show kunnen handelen.
  Te veel input te veel prikkels. Je loopt niet zomaar weg als het te veel word. Maar nu de monster trucks weer naar Rotterdam komen is het een “veiliger” gevoel voor de jongens.
  Grave Digger is wel 1 Van hun favorieten!

 11. Ooit in het Gelredome hier van genoten. Nu in de buurt zou het me super gaaf lijken om deze ervaring met mijn zoontje mee te maken. Beide autogek zullen we hier zeker van gaan genieten.

 12. Dit zou mijn zoontje van 5 super kicke vinden. Hij vindt ze onwijs gaaf.
  Hij zou graag met zijn vriend Jayden gaan. De mama’s houden ook wel van een stoer uitje.

 13. Te gek dat dit nu in Nederland is en ook nog in het mooiste stadion van het land! Daar willen wij heen met de jongens!

 14. Ik hoop dat hier iemand heel erg van kan gaan genieten. Stiekem ben ik wel blij dat mijn kinderen niet zo nodig hoeven. Deze schijters vindt ze namelijk vooral best eng
  Marijke onlangs geplaatst…WegpiratenMy Profile

 15. Pssst … *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n dochtertje mee verrassen, dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb 😄

 16. Twee vliegen in een klap mijn twee kleinzoons zijn hier dol plus in hun favorieten stadion. Hoe leuk zou het zijn als oma ze hiermee zou kunnen verrassen. Om met hun taal te spreken VET COOL.

 17. Heel erg leuk ik heb twee kleinzoons die heel graag zouden gaan. Zou het geweldig vinden als ik ze hiermee zou kunnen verrassen

 18. Wat een gave actie!!
  Ik heb twee jongens die echt onwijs graag naar monsterJam zouden willen! Duimenduimenduimen 😀

 19. Onze zoon is groot fan!. Doe graag mee voor hem zodat hij samen met zijn papa en ooms een echt mannen uitje ervan kunnen maken 😍

 20. Dit zou mijn zoontje (en zijn papa) echt helemaal geweldig vinden! Monster Trucks doen het altijd goed, zijn favorieten zijn Grave Digger en Max D. Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge