Glad de zomer in met Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care

Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care

De zomer komt er weer aan en dat betekent: jurkjes! Onlosmakelijk betekent dit voor de meeste moeders dat hun benen regelmatig geschoren gaan worden. Wilkinson Sword brengt een vernieuwde versie van hun Intuition op de markt, waardoor je huid optimale verzorging krijgt: de Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care. Ik testte hem voor je uit en – nog leuker – mag ook twee mesjes weggeven!

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN. DE WINNAAR(S) HEBBEN HUN PRIJS ONTVANGEN.

Scheren

Het fijnste moment na het scheren van mijn benen vind ik altijd dat je voelt hoe babyzacht je huid weer is. Geen stoppeltjes of bultjes, maar gewoon helemaal glad. Daarom begrijp ik ook niet dat sommige vrouwen uit protest tegen de heersende schoonheidsidealen hun haar laten staan. Ik kan er namelijk echt van genieten. Daarna insmeren met een zachte bodylotion en je benen kunnen er weer even tegenaan.

Geen hobby van me!

Wat echter geen hobby van me is? Het scheren zelf. Dat geklooi met scheerschuim, je mesje pakken en ondertussen de helft van het schuim weer afspoelen, dan opnieuw je benen insmeren en tot je grote irritatie zien dat het dikke scheerschuim van daarnet is veranderd in een waterige kliederboel… Bah! Niet dat het me ervan weerhoudt, maar leuk is anders.

De oplossing!

Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care heeft hiervoor de perfecte oplossing: een scheertoestel met ingebouwde scheerzeep. Dat voorkomt dus dat je alles al afspoelt voor je überhaupt begonnen bent. Op de foto hieronder zie je boven de houder en onder het scheermes. Je opent d plastic verpakking en klikt de houder in het mes.

Aan de onderkant van het mes zit een dikke laag scheerzeep. Deze omhult het mesje volledig en gaat direct werken zodra de kop van het scheermes in aanraking komt met water. Zoals je misschien wel kan zien op onderstaande foto heeft de Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care vier mesjes die dicht op elkaar staan.

Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care

Dezelfde dag als ik mijn nieuwe scheermes in ontvangst had genomen, heb ik hem direct getest. En ik ben zeer tevreden:

 • De douchebeurt duurt korter, omdat ik mezelf niet hoef in- en bij te smeren met scheergel.
 • Mijn huid was na het scheren helemaal glad.
 • Mijn benen voelden meteen zacht, omdat de scheerzeep ook verzorgt. Bovendien had ik na afloop geen last van irritatie of bultjes.

Productinformatie

De scheergel bevat Aloë Vera, vitamine E en provitamine B5. Deze verpakking bevat één houder en één scheermes. Je betaalt hiervoor zo’n € 10,00. Je kan een navulling kopen met daarin drie mesjes voor ongeveer € 11,00.

WINACTIE (GESLOTEN)

Wat gebruik jij het liefst om je benen te ontharen?

Volg jij Lotus Writings al op Facebook, Instagram en Pinterest

About Commerciële redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

41 thoughts on “Glad de zomer in met Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care

 1. Nooit meer irrtitatie van je (intieme) zone
  Geen sneetjes,bultjes of schilfers
  Hoef de scheermes van mijn vriend niet meer te lenen 😉
  Geen smeerboel met scheerschuim of weer irritaties daarvan !
  Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk !

 2. Ik doe erg graag mee ik kan dit heel erg goed gebruiken om netjes uit te zien voor bij de sportschool en wanneer ik hempje op straat aan heb en wanneer ik een jurkje aan heb.

 3. Dat klinkt goed en het ziet ook mooi uit!
  Ik ken dit niet en ben er zo benieuwd naar.
  Ook like, share, tag, follow en is hier mijn reactie.
  Graag doe ik meerdere extra kansen……
  Mijn fb. naam: Ike Hassankhan

  Xoxo

 4. Wauw deze verwennerij maakt mij en mijn benen heel erg blij daarom waag ik graag mijn kans en heb ik alle stappen met veel liefde doorlopen nu maar heel hard #Hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen want als ik dit mag winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen 🙂

 5. Deze gaat sowieso mee emigreren naar Australie! Waar je het hele jaar bikiniproof moet zijn 😉 (goh wat vervelend…)

 6. Waar je absoluut gladde benen moet hebben is Italie vind ik. Daarom ga ik graag glad op weg naar Zuid-Italie deze zomer! Dus ik doe graag mee 🙂

 7. nou dit klinkt als over nagedacht. wat een geklooi is scheren altijd bleh. zo niet mijn hobby en ik moet het toch bijhouden aangezien ik zwem. anyway. ik doe graag mee om te proberen!

 8. Scheren is ook geen hobby van mij maar met mijn donkere haar moet ik in de zomer om de dag mijn bikini-lijn en oksels scheren en mijn wenkbrauwen epileren want anders zie ik eruit als Bert van Sesamstraat. Dus dit wil ik heel graag proberen en is altijd welkom

 9. Ik heb zoiets ook wel eens gehad van een ander merk. Ik vond het wel prima werken. Wel jammer dat het op een gegeven moment een beetje goor eruit gaat zien.

 10. Doe heel graag mee om mijn vriendin hier heel blij mee te mogen maken!! Dit zal ze zeker weten kunnen waarderen!

 11. Ik ken dit systeem. Het bestaat al een tijdje toch? Ik heb zoiets meer dan tien jaar geleden al eens gebruikt namelijk. En het werkt inderdaad heel fijn!

 12. Hier ook altijd gedoe met scheerschuim, dit lijkt inderdaad een mooie oplossing. Ik ben er erg nieuwsgierig naar en maak graag een kansje.

 13. Ideaal! Ik doe ook mee. Lijkt mij ideaal om lekker snel klaar te zijn met scheren en ook meteen zacht te zijn. Ik krijg altijd een erg droge huid van het scheren. Hoop dat het beter zal zijn met dit apparaat 🙂

 14. Ik doe graag mee. Ik scheer alleen mijn oksels, maar dat doe ik vaak stiekem met het scheerapparaat van mijn man. Als ik mijn eigen heb, hoeft dat niet meer ; )

  Mijn benen doe ik altijd met een epilady.

 15. Dat klinkt echt super handig zeg! Ik heb heeeel lang geleden wel eens iets van Wilkinson gebruikt maar nu eigenlijk niet meer. Ik doe graag mee!

  1. Ja ze zijn fantastisch, niet dat gedoe met scheerschuim (waar het bij mij vaak misgaat). En lekker zacht voor je benen. Ik zet je erbij 🙂

 16. Ik heb een hekel aan scheren maar als ik geen stoppels wil moet ik elke dag.. wat ik dus niet doe 🙈 Maar wie weet helpt dit haha.. Dus ik doe mee!

  1. Permanent ontharen lijkt me helemaal fijn 😀 Maar deze is echt wel heel fijn. Veel sneller ook, waardoor scheren minder vervelend is – vind ik.

 17. Wat een super fijn idee. Dat vuil scheerschuim ligt dan in je bad en kan je helemaal op ieuw beginnen. Dan moet je nog opletten dat je alles wel ingesmeerd heb en als je even niet oplet kan je halverwege terug de bus met schuim nemen. Wanneer je ze dan wegzet blijft er bij veel bussen nog restjes schuim ontstaan waardoor je dop ook nog eens vol zit. Ik snap je frustraties volledig. Wat ee heerlijkheid moet dit zijn!!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten