Home » Vrije tijd » Entertainment » Wie is de mol? » Wie is de mol tag | Over de beste mol aller tijden!

Wie is de mol tag | Over de beste mol aller tijden!

De verschillende vragen van de Wie is de mol tag gaan in op de verschillende seizoenen van Wie is de mol, van toen tot nu (2017). Ik vertel wie ik de beste mol aller tijden vond en wie ik dit jaar verdenk. 

Wie is de mol TAG

Behalve onze wekelijkse nabesprekingen van Wie is de mol 2017, heeft Fleur ook een heuse tag in het leven geroepen. Na de aftrap, afgelopen week, geeft ze nu het stokje aan mij door. Wat was mijn favoriete moment allertijden? En welke mol blijft me voor altijd bij? Daarop geef ik antwoord in deze Wie is de mol tag!

Lees hier Wie is de mol nabespreking, seizoen 2018

Wie is de mol tag Q&A

Blijf je thuis voor Wie is de mol?

Ja, het is het enige programma waarvoor ik dat doe – als het even kan natuurlijk. Sowieso hebben we geen bruisend leven meer op zaterdagavond, maar ik vind Wie is de mol echt wel het kijken waard. En zo niet, dan gaat hij op zondag gelijk op dankzij Uitzending gemist!

Hoelang kijk je al naar Wie is de mol?

Ik moest het even uitzoeken. Zeker niet vanaf het eerste seizoen trouwens, ben pas veel later een echte Molloot geworden. Seizoen 11 was het allereerste seizoen dat ik vanaf het begin tot het eind keek, daarvoor waren het vaak een aantal afleveringen. Dit seizoen was Patrick de Mol en Art de winnaar.

Wie is de beste Mol allertijden?

Patrick vond ik toch wel één van de betere. Tot het einde was ik ervan overtuigd dat het Art moest zijn. Dat kon haast niet anders. Ik was niet de enige, bleek tijdens de ontknoping. Meerdere kandidaten vielen bijna van hun stoel van verbazing. Hij had hun vertrouwen gewonnen, gedroeg zich regelmatig heel fanatiek en Art molde zo overduidelijk in mijn ogen. Maar goed, niets is wat het lijkt…

Edit 2018: Jan heeft Patrick én Dennis van de eerste plek gestoten. De minst verdachte mol door zijn ogenschijnlijke enthousiasme. Hij nam de rest helemaal mee in zijn aanpak, maar uiteindelijk bleek dat allemaal tactiek. Briljant gespeeld, kan niet anders zeggen.

Wat is de beste mollenactie ooit?

Dat weet ik eigenlijk niet. Ik vind het sowieso knap van alle mollen en eigenlijk de hele opzet van het programma dat ze bijna altijd tot het einde de spanning weten vast te houden.

Wie is je favoriete presentator?

Angela Groothuizen vind ik altijd leuk, Pieter-Jan kon op een serieuze manier heel grappig zijn en Art vind ik ook erg leuk presenteren. (Karel van de Graaf presenteerde het programma tijdelijk, maar die heb ik niet meegemaakt)

Welke opdracht is je bijgebleven?

Hoewel ik niet het gehele seizoen heb gevolgd, herinner ik me de nabespreking van het seizoen waarbij Dennis Weening de mol was. Ze moesten op een boot zoeken naar geld. In de laatste aflevering zag je hoe hij de biljetten zo overboord gooide, geniaal natuurlijk! En op IJsland zaten ze in een heel bijzonder pand, waar ooit verschillende staatshoofden hadden vergaderd. De kandidaten en mol moesten met elkaar overleggen hoe ze hun geld zouden inzetten. Ze konden geld winnen of alles kwijtraken. Uiteindelijk verspeelden ze de complete pot!

Welk land vond je de mooiste locatie?

Dominicaanse Republiek (seizoen 16). Schitterend! De lichtblauwe zee, schitterende natuur, maar ook het intrigerende verlaten hotel.

Wat is je favoriete molmoment?

Laatst herhaalden ze nog eens het stukje met Ellie Lust en de etherdiscipline. Hilarisch! Sowieso vond ik haar een fantastische kandidaat. Het seizoen waarin Paulien Cornelisse won was ook genieten. Zij is zo’n grappige vrouw.

Hou je een mollenboekje bij of heb je een andere strategie?

Ik spreek al mijn theorieën door met Ro, die daar op gezette tijden wel zijn vraagtekens bij zet. Ik ben namelijk nogal wisselvallig. Is het voor mij eerst vanzelfsprekend en overduidelijk dat Diederik de mol is, ben ik even later zeker dat alle punten op Sigrid moeten. Echt een strategie zou ik het niet willen noemen, het is vooral een beetje losse flodders schieten richting vrijwel alle kandidaten. En achteraf zeggen: ‘Ah, zie je, ik zei toch dat ik hem/haar verdacht vond?’

Zou je zelf mee willen doen?

Lijkt me fantastisch. En dan het liefst als mol (hoewel ik volgens mij een slechte zou zijn), omdat je dan het hele programma kan blijven meedoen. Aan de andere kant -wat Fleur ook in haar antwoorden zegt- vind ik veel opdrachten best eng. Maar goed, dat maakt het mollen natuurlijk gelijk een stuk makkelijker.

Wie gaat er vanavond naar huis denk je?

Jochem vermoedelijk.

Wie wint dit jaar Wie is de mol?

Ik twijfel tussen Diederik en Jeroen; ik vermoed dat één van hen de mol is en de ander de winnaar. Of in elk geval dat ze allebei heel ver gaan komen. We zijn nog maar net begonnen, dus ik spreid nog even!

Wie is de Mol 2017?

Sterke vermoedens dat het Diederik is. Maar pin me er niet op vast! Mijn verdenkingen kunnen volgende week zomaar anders zijn…

Ik tag hierbij Mirjam van MetMirjam, als je de Wie is de mol tag overneemt, laat je dan een linkje achter? En vergeet Fleur niet te vermelden 🙂

Wie verdenk jij dit seizoen van Wie is de mol?

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

Wie is de mol? Seizoen 2017
Nabespreking Wie is de mol? Aflevering 1
Nabespreking Wie is de mol? Aflevering 2
Nabespreking Wie is de mol? Aflevering 3
Nabespreking Wie is de mol? Aflevering 4
Nabespreking Wie is de mol? Aflevering 5
Nabespreking Wie is de mol? Aflevering 6
Nabespreking Wie is de mol? Aflevering 7
Nabespreking Wie is de mol? Aflevering 8
Nabespreking Wie is de mol? Aflevering 9
Wie is de mol? TAG

Merel

Merel (39) is eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en zoon Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2015 startte ze een goedlopende lifestyleblog: Lotus Writings voor dertigplussers: boordevol handige tips en nuchtere ervaringsverhalen met humor.

14 gedachten over “Wie is de mol tag | Over de beste mol aller tijden!

  1. Ja die actie van Dennis vond ik ook geweldig en om de etherethiek heb ik me ook rot gelachen. Ik dacht ook Jochem naar huis zou gaan 😉

    1. Hilarisch he? Hoe ze daar zaten met die vork..
      Nou inderdaad, alhoewel Yvonne me ook niet verbaast. Ze was duidelijk een kandidaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten