wie is de mol aflevering 8

Wie is de mol? 2017 | Nabespreking aflevering 8 – ‘raam taal’

wie is de mol? aflevering 3

Wie is de mol Aflevering 8 (2017)

Elke week praten Ro en ik na over de aflevering van Wie is de mol. Dit blog verschijnt op zondag. Let dus wel op, want dit artikel bevat natuurlijk spoilers. We gaan in op de afvaller en verschillende (vermeende?) hints. Kijk je ook? Dan ben ik heel benieuwd naar jullie bevindingen! Vandaag Wie is de mol Aflevering 8: ‘raam taal’

Meer lezen over Wie is de mol? 2017? Klik dan snel door via deze link voor de samenvattingen en alle afleveringen.

Laat maar!

Merel: ‘Dat is wat ik dacht toen ik deze aflevering had gezien. Ik snap er nu helemaal niets meer van. Is Sanne dan toch de mol, omdat ze maar bleef rondfietsen met de letter M? Of Thomas, omdat hij hoogstwaarschijnlijk die polaroid kwijtmaakte? Diederik en Jochem daarentegen gedroegen zich nu voorbeeldig, hoewel die laatste dus weer in kamer 508 (5+0+8=13=M) zat.

Ro: ‘Het was allemaal één grote aanfluiting. Ook bij Moltalk. Er kwam maar een kwartier op televisie en een kwartier op internet. Ben ik hiervoor snel naar huis gegaan? Dus voor mij voelde het ook als een grote laat maar!’

Merel: ‘Ja… Ik kan er inderdaad niets mee. Behalve zeggen dat Diederik zich nu totaal niet verdacht gedroeg en dat haalt me een klein beetje uit mijn tunnelvisie. Maar wie het dan wel is?’

Eliminatietest

Gegevens:

Jochem stemt vol op Diederik
Sanne stemt vol op Jochem
Thomas en Diederik stemmen vol op Sanne

Ro: ‘Na het gesprek van Jochem en Sanne dacht ik wel heel even dat het ernaar toe ging dat ze toch twee mollen hebben dit jaar. Maar (nog) niet. Opvallend is dat niemand op Thomas zit. Dus als iedereen het mis heeft, dan is het ook niet zo gek dat niemand naar huis gaat.’

Merel: ‘Ik vond dit een heel vreemde situatie. Iemand liegt denk ik voor de camera – naast de mol dus. En dat is dus of het duo Diederik-Thomas, of Jochem-Sanne. Kan bijna niet anders. Alleen wie liegt, weet ik niet goed. Mij lijkt dat Thomas en Diederik eigenlijk op iemand anders zitten of Jochem stiekem op Sanne.’

Volgende week

Ro: ‘Jochem is sowieso door naar de finale en daarbij nog twee kandidaten. Ik heb geen idee wie, ik wacht het maar gewoon af. Mee raden is bijna niet te doen.’

Merel: Ik ga daarin met je mee. Misschien ligt Diederik eruit, omdat in de WIDM app dit beeld verscheen gisteravond. Verklaart nog steeds niet waarom hij en Thomas op Sanne zitten, maar nog steeds in het spel zijn geloof ik. Nou ja, ik wacht ook maar af tot volgende week. Misschien valt alles dan op zijn plek. Of zouden we nog een week moeten wachten?’

Screenshot van Marijke, Mama’s met thee

Heb jij iets verdachts gezien in Wie is de mol Aflevering 8? En op wie ‘zit’ jij?

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap? Kijk dan eens op De Mamagids!

De foto bij dit blog is afkomstig van Shutterstock

Author: Merel

Merel (36) is moeder van drie temperamentvolle dochters en zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

8 Replies to “Wie is de mol? 2017 | Nabespreking aflevering 8 – ‘raam taal’

  1. Ik vind WIDM een geweldig programma, maar ik heb nog nooit geraden wie de mol is. Ik zie al die verborgen hints gewoon niet :-). En vorige jaar weigerde ik te geloven dat het Klaas was, juist omdat het dan weer TE duidelijk was. Volg je het nog?
    En ook dit jaar heb ik weer geen idee. Maar al vanaf het begin geloof ik dat Diederik het niet kan zijn, omdat dat too obvious zou zijn. Ik hoop eigenlijk juist dat hij wint!

    1. Haha ik geloof dat ik met mijn Diederik-tunnelvisie steeds meer in de minderheid ben 😉 Maar ben benieuwd! Kan nog alle kanten op he?

    1. Haha inmiddels begin ik inderdaad te denken dat Thomas zich al wekenlang heel verdacht gedraagt, maar vaak tussen de regels door. Wie weet, zou me niets verbazen als je gelijk hebt!

      En inderdaad, heel gek…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *