Welkom!

Wie ik ben?

Mijn naam is Merel van Berkel, blogger van beroep en dol op het schrijven van teksten. Een van de leukste dingen om te doen vind ik SEO (vindbaarheid) en het schrijven van teksten in een vlotte tone of voice die passen bij jouw bedrijf en doelgroep.

Verder vind ik het belangrijk om snel te kunnen opleveren aan mijn klanten, indien nodig zelfs binnen 24 uur. Of het nu gaat om diepgaande teksten van misschien wel 2.000 woorden of korter en bondig van rond de 500, ik help je graag.

Linkbuilding

Met mijn bedrijf Lotus Writings heb ik inmiddels ruim acht jaar ervaring in de blogwereld, gewerkt voor grote websites als Mamaliefde.nl en Mamsatwork, waar ik de fijne kneepjes van het vak leerde. Naast het schrijven van SEO teksten voor andere websites, diverse bedrijven en tussenpersonen, kan je op Lotus Writings en mijn tweede website Demamagids.nl ook terecht voor het inkopen van advertorialruimte of sponsored content. Hier lees je alles over de huidige tarieven. Stuur vooral een mail o.v.v. samenwerking dan ga ik graag voor je aan de slag!

Lees hier meer over de voorwaarden van een samenwerking met Lotus Writings of De Mamagids.

De laatste blogs op Lotus Writings