Welkom op mijn blog Lotus Writings!

lotus writings

Beste lezer van Lotus Writings,

Graag heet ik je van harte welkom op mijn mamablog. Voor meer informatie over de naam en waarom ik deze koos, verwijs ik je graag naar dit artikel. In augustus 2015 besloot ik op regelmatige basis te gaan schrijven en sindsdien verschijnt dagelijks een blog op mijn website. Bijna negen maanden later ging ik over naar een eigen website, omdat ik het idee had dat ik meer kon halen uit Lotus Writings.

Wat kun je verwachten op Lotus Writings?

In eerste instantie was de ondertitel van mijn blog ‘over ouderschap en liefde’. Maar inmiddels is Lotus Writings veel meer dan dat. Hier kun je persoonlijke columns vinden over mijn beleving van het ouderschap – met name in het begin schreef ik veel in deze stijl – maar inmiddels ook informatieve stukken. Bijvoorbeeld over vaccinatie, borstvoeding en schooltypen. Tot slot verschijnen ook triviale artikelen vol weetjes. Een voorbeeld daarvan is het stuk over de feestdagen tussen Pasen en Pinksteren.

Wie zijn we?

Natuurlijk schrijf ik in eerste instantie over mezelf en mijn kijk op alles (Merel, 33 jaar), maar ook over mijn steun en toeverlaat Ro en drie dochters June, Rose en May. Zij zijn mijn dagelijkse inspiratie en laten me nadenken over de manier waarop we ons ouderschap zo goed mogelijk kunnen invullen. Ik schrijf blogs in de hoop mijn lezer te helpen en misschien zelfs te inspireren. Zo heeft mijn blog over de verveelpot al navolging gekregen, hoe leuk is dat?

Ik hoop je in elk geval nog eens terug te zien op mijn blog. Voel je vrij lekker te reageren, ik probeer altijd een korte reactie terug te geven. En mocht je willen meewerken, een idee hebben of eens een gastblog willen schrijven, dan kun je altijd mailen.

Liefs,
Merel

Volg je Lotus Writings al op Facebook, Instagram en Pinterest? Like en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!


De foto Welcome is afkomstig van Shutterstock

About Merel

Merel (35) is moeder van drie temperamentvolle dochters en zes jaar samen met Ro, haar grote liefde. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten