lotus writings

Welkom op mijn blog Lotus Writings!

Beste lezer van Lotus Writings,

Graag heet ik je van harte welkom op mijn mamablog. Voor meer informatie over de naam en waarom ik deze koos, verwijs ik je graag naar dit artikel. In augustus 2015 besloot ik op regelmatige basis te gaan schrijven en sindsdien verschijnt dagelijks een blog op mijn website. Bijna negen maanden later ging ik over naar een eigen domeinnaam, omdat ik het idee had dat ik meer kon halen uit Lotus Writings.

Wat kun je verwachten op Lotus Writings?

In eerste instantie was de ondertitel van mijn blog ‘over ouderschap en liefde’. Maar inmiddels is Lotus Writings veel meer dan dat. Hier kun je persoonlijke columns vinden over mijn beleving van het ouderschap – met name in het begin schreef ik veel in deze stijl – maar inmiddels ook informatieve stukken. Bijvoorbeeld over vaccinatie, borstvoeding en schooltypen. Verder laat ik lezers graag kennis maken met andere bloggers, zoals in mijn series In het zonnetje of Lees Mee. Tot slot verschijnen ook triviale artikelen vol weetjes. Een voorbeeld daarvan is het stuk over de feestdagen tussen Pasen en Pinksteren.

Wie zijn we?

Natuurlijk schrijf ik in eerste instantie over mezelf en mijn kijk op alles (Merel, 33 jaar), maar ook over mijn steun en toeverlaat Ro en drie dochters June, Rose en May. Zij zijn mijn dagelijkse inspiratie en laten me nadenken over de manier waarop we ons ouderschap zo goed mogelijk kunnen invullen. Ik schrijf blogs in de hoop mijn lezer te helpen en misschien zelfs te inspireren. Zo heeft mijn blog over de verveelpot al navolging gekregen, hoe leuk is dat?

Ik hoop je in elk geval nog eens terug te zien op mijn blog. Voel je vrij lekker te reageren, ik probeer altijd een korte reactie terug te geven. En mocht je willen meewerken, een idee hebben of eens een gastblog willen schrijven, dan kun je altijd mailen op merel@lotuswritings.nl.

Liefs,
Merel


De foto Welcome is afkomstig van Shutterstock

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge