lotus writings

Van Lotus Writings naar De Mamagids

lotus writings

Beste lezer van Lotus Writings,

Graag heet ik je van harte welkom op mijn mamablog. Voor meer informatie over de naam en waarom ik deze koos, verwijs ik je graag naar dit artikel. In augustus 2015 besloot ik op regelmatige basis te gaan schrijven en sindsdien verschijnt dagelijks een blog op mijn website. Bijna negen maanden later ging ik over naar een eigen website, omdat ik het idee had dat ik meer kon halen uit Lotus Writings.

UPDATE 2020:

Inmiddels is Lotus Writings sinds 20 mei 2020 voor een deel verhuisd naar De Mamagids. Deze website concentreert zich grotendeels op het moederschap, op verbinding tussen vrouwen onderling en natuurlijk lifestyle. Kom je hier ook een kijkje nemen?

Wat kun je verwachten op De Mamagids?

In eerste instantie was de ondertitel van mijn blog ‘over ouderschap en liefde’. Maar Lotus Writings werd veel meer dan dat. Er kwamen persoonlijke columns vinden over mijn beleving van het ouderschap en informatieve stukken. Deze staan inmiddels op De Mamagids. Denk aan een artikel omtrent de voors en tegens van vaccineren, borstvoeding en tips om de juiste basisschool voor je kind te kiezen.

Verder kan je hier van alles vinden over je zwangerschap, bevalling en soms ook gewoon informatieve artikelen over handige weetjes. Denk aan hoe het zit met de feestdagen tussen Pasen en Pinksteren.

Wie zijn we?

Natuurlijk schrijf ik in eerste instantie over mezelf en mijn kijk op alles (Merel, 36 jaar), maar ook over mijn steun en toeverlaat Ro en drie dochters June, Rose en May. Zij zijn mijn dagelijkse inspiratie en laten me nadenken over de manier waarop we ons ouderschap zo goed mogelijk kunnen invullen. Ik schrijf in de hoop mijn lezer te helpen en misschien zelfs te inspireren. Zo heeft mijn artikel over verveling bij kinderen (en met name de verveelpot) al navolging gekregen, hoe leuk is dat?

Ik hoop je in elk geval nog eens terug te zien op De Mamagids. Voel je vrij lekker te reageren, ik probeer altijd een korte reactie terug te geven. En mocht je willen meewerken, een idee hebben of eens een gastblog willen schrijven, dan kun je altijd mailen.

Liefs,
Merel

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!


De foto Welcome is afkomstig van Shutterstock

Author: Merel

Merel (38) is zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde, en eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *