welke kraan past bij toilet fontein

Welke kraan past het best bij een fontein op het toilet?

Vind je een fontein toilet in de toiletruimte wel zo fraai? Dat is goed voor te stellen. Met een fontein toilet geniet je van tal van voordelen. Zo is het ideaal dat je zelf, maar ook andere mensen, netjes hun handen kunnen wassen na het toiletbezoek. Met dank aan het fonteintoilet ziet je toiletruimte er ook nog eens fraai uit.

Hoe dat komt? Dat is vooral aan de ontwikkelingen in de afgelopen jaren te danken. Lange tijd was een fontein toilet vrij saai en simpel, maar daar is absoluut verandering ingekomen. De fontein toiletten die je tegenwoordig kunt kopen, zijn een lust voor het oog. En vullen de fraaie uitstraling van de toiletruimte perfect aan.

Maar, bij een fontein zou je wel goed naar het soort kraan moeten kijken. Niet elke kraan is namelijk bij een fontein geschikt. Hieronder maak je kennis met enkele kranen die wél bij een fontein passen.

Fontein inclusief kraan kopen

Wil je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken? Dan is de aanschaf van een fontein inclusief kraan een aanrader. Als je voor zo’n set kiest, krijg je zowel het fonteintje als de kraan geleverd. Daarbij passen beide onderdelen uiteraard perfect bij elkaar.

Ga je voor een modern fontein? Dan is het niet zo fraai om een klassieke kraan hier naast te zetten. Als je voor zo’n set kiest, heb je gelukkig een modern geheel. Dát komt de uitstraling van de gehele toilet ruimte ten goede.

Dit geldt niet alleen voor het design, maar ook voor de kleur en het materiaal. Voldoende reden dus om voor zo’n complete set te kiezen.

Fonteinkraan

Er bestaat ook speciale fonteinkranen. Deze kranen zijn speciaal ontwikkeld om bij het fontein toilet te fungeren. Dit blijkt uit de volgende kenmerken:

  • Afmetingen: een fonteinkraan is niet al te groot en past daardoor perfect bij een fontein toilet.
  • Makkelijke bediening: na een toiletbezoek wil je zo snel mogelijk je handen wassen. Met dank aan de makkelijke bediening van de fonteinkraan is dit mogelijk.

Fontein kopen; waar moet je verder op letten?

Bij een fontein kopen moet je niet alleen op de kraan letten, maar ook op tal van andere factoren. Zo moet je goed naar de afwerking kijken, naar de meegeleverde items en naar de plaatsing van het fontein.

Idealiter krijg je bij een fontein alle benodigdheden meegeleverd. Hierbij gaat het om een fonteinkraan, maar ook om een complete bevestigingsset en afvoerbuis. Met dank aan de bevestigingsset maak je het toilet stevig vast aan de muur in de toiletruimte. Met een fontein maak je je toiletruimte in ieder geval helemaal af!

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Author: Merel

Merel (38) is zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde, en eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *