Wat als je moet kiezen tag

Wat als je moet kiezen tag | Waarom ik het liefst op blote voeten loop

Wat als je moet kiezen tag

Ken je dat spelletje waarbij je moet kiezen uit twee onmogelijke opties? Gelukkig is de Wat als je moet kiezen tag een stuk leuker. Je mag ook hier kiezen uit twee dingen, maar dan positief. Lees hieronder mijn antwoorden! 

Wat als je moet kiezen tag

Via deze Wat als je moet kiezen tag, bedacht door Tips voor papa’s, leren jullie mij een beetje beter kennen. De essentie is vrij duidelijk: elke vraag is een ‘wat als je moet kiezen’ vraag. Lees je mee?

Wat als je moet kiezen tag Q&A

Vakantie in buitenland of eigen land?

Vroeger zat ik het liefst in een zonnig oord, maar nu we drie kinderen hebben, kies ik liever voor de laatste optie. Lijkt me vooral veel gedoe om de hele mikmak mee te sjouwen. Laat staan op de bestemming zelf: je komt waarschijnlijk ogen te kort met een peuter en baby die langzamerhand steeds verder gaat in haar ontdekkingsreizen. Waarschijnlijk kost het je achteraf nog een paar weken om daarvan bij te komen. Nee, dan liever in Nederland, thuis of in een bungalow.

Was in de droger of aan een rek?

Heeft beide voordelen. Door je beddengoed buiten te laten hangen, is het ‘s avonds extra fris. Maar t-shirts en hemdjes doe ik veel liever in de droger; scheelt een strijkbeurt. Met drie grootverbruikers van kleding is dat geen overbodige luxe.

Tattoos of piercings?

Inmiddels ben ik vrij beschaafd: de bovenkant van mijn oor en neus zijn gepiercet. Daarnaast draag ik alleen in mijn onderste gaatjes (had er ooit drie) nog oorbellen en staan vlakbij mijn hart twee Japanse tekens getattoeerd: de eerste naam van June met daaronder het teken voor liefde. Ik zou graag meer willen, maar moet nog even sparen.

Bier/wijn of whiskey?

Drink het alledrie even niet. Zolang ik borstvoeding geef, geen alcohol voor mij. Maar ‘s zomers een ijskoud biertje kan heerlijk zijn, net als zoete witte wijn (vooral Estrella vind ik heerlijk). Ook Southern Comfort met 7up (ongetwijfeld vloeken in de kerk van whiskey-drinkers) is echt een aanrader!

Lees ook de This or that Sinterklaas style tag

Schoenen of blote voeten?

Hoewel ik die van een ander niet perse graag zie, loop ik het liefst op blote voeten. Ook heerlijk op het strand in de branding! Doet me ook denken aan de warme grond op vakantie. Dan liepen we weleens op onze blote voeten terug richting het appartementen, je hakken bungelend aan je vingers. Dat gevoel. Heerlijk!

Bungeejumpen of parachutespringen?

Geen van beide, ik heb onwijze hoogtevrees en moet er niet aan denken om die sprong te maken. Indoor skydiven is trouwens wel fantastisch, een aanrader voor iedereen die het vliegtuig niet uitdurft!

Vul jij de Wat als je moet kiezen tag ook in? Vergeet dan niet te linken naar Niels 😉

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Author: Merel

Merel (38) is zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde, en eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

6 Replies to “Wat als je moet kiezen tag | Waarom ik het liefst op blote voeten loop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *