VTech 2 in 1 Loopwagen

Speelgoed voor dreumesen | VTech 2 in 1 Loopwagen

Weet jij al wat komende december gaat halen voor je kind(eren)? Persoonlijk blijf ik het lastig vinden. Als je te veel haalt, kijken ze naar de helft niet om, maar een juten zak met één cadeautje is ook weer zoiets. Daarom was ik blij toen ik voor het eerst iets zag van de Toet Toet en Zoef Zoef series van Vtech. Je kunt bijvoorbeeld gezamenlijk een groter cadeau aanschaffen en daarop losse aanvullingen geven, al dan niet tijdens de volgende feestdagen. Komende maanden komt het merk met verschillende nieuwe items op de markt. Niet alleen de VTech 2 in 1 Loopwagen (12-36 maanden), ook de Kruip & Leer Babybeer (9-36 maanden) en de Verzorg & Leer Reismand (15-36 maanden).

VTech 2 in 1 Loopwagen

Wij mochten van VTech deze 2 in 1 Loopwagen uittesten en ik kan je vast verklappen dat deze nieuwste aanwinst in de Toet Toet serie een succes is. Voor €49,95 (adviesprijs) heb je hem in huis en je kunt hem daarna zoveel je wil aanvullen met andere items uit beide series (Zoef Zoef en Toet Toet). Zo kwamen onze Kalina Kat en Nellie Nijlpaard ook hierbij gelijk weer van pas!

Wie de Toet Toet Auto’s serie al kent, weet dat Magische Sensors prikkelen tot actie. In de Toet Toet Auto’s – 2 in 1 Loopwagen is het niet anders. De vrolijke bolide herbergt bovendien meer dan 80 gezongen liedjes, geluidjes en melodietjes in de carrosserie. Het onderste deel van de loopwagen is uitklapbaar en kan gekoppeld worden aan overige items van de Toet Toet Auto’s of Zoef Zoef Dieren Speelsets. Zo wordt speelgoed nooit overbodig of saai. Fantasie is grenzeloos, spelen wordt alleen maar leuker!

VTech 2 in 1 Loopwagen

Montage

Een aantal onderdelen werden los geleverd. Zoals altijd nam ik de moeite niet om te zoeken naar een handleiding, maar gelukkig was dit ook helemaal niet nodig. Binnen no time zaten alle onderdelen op de juiste plek en kon er geraced worden. Je krijgt trouwens een los stickervel bijgeleverd voor de lichten, vlammen aan de zijkant en nog wat kleinere stickers onder de zitting. (Kleine tip die ik in de praktijk opdeed: plak ze op wanneer de kinderen het vel niet constant uit je vingers kunnen trekken!)

Ervaring

Heel positief vind ik de brede zitting. De Vtech 2 in 1 Loopwagen is stevig, ‘ligt goed op de weg’ (zoals ze dat noemen) en kan echt tegen een stootje. En dat is maar goed ook met die twee rauwdouwers van ons. Om de ervaring compleet te maken, kun je twee AAA batterijen in de auto stoppen. Mocht je last hebben van misofonie, dan raad ik je dit overigens niet aan: de liedjes herhalen zich vaak. Maar goed, de kinderen vinden het echt fantastisch. Helemaal leuk is het echte racegeluid wanneer je de sleutel omdraait. Verder zit er een subtiele toeter op het stuur en kun je, als gezegd, de auto ombouwen tot racebaan. Leuk extraatje is Rob Raceauto. Enige minpuntje is dat de achterwielen niet helemaal lekker draaien, maar hier merk je tijdens het spelen niets van.

VTech 2 in 1 LoopwagenIs de VTech 2 in 1 Loopwagen een aanrader?

Het zal je niet verbazen na bovenstaande tekst, maar ja, ik vind het absoluut een aanrader. Zeker voor de komende feestdagen ideaal, omdat je de kosten met verschillende familieleden kunt delen en eventueel aanvullende autootjes cadeau kunt doen. Dit speelgoed verveelt bovendien niet snel: we hebben de auto nu bijna twee weken en ze spelen er dagelijks mee (en maken dus ook dagelijks ruzie over wiens auto het is).

Andere nieuwe items van VTech

Als gezegd is er nog de Kruip & Leer Beer: deze schattige pluchen beer nodigt kleintjes uit om zelf te kruipen en stimuleert hun ontwikkeling en motoriek. Je kindje groeit natuurlijk niet alleen fysiek. Ook in hun koppie gaat het snel. Daarom biedt de beer ook uitdaging in de vorm van kleuren, vormen, liedjes, geluiden en zinnetjes. Kortom, genoeg om zich mee te vermaken!

VTech 2 in 1 Loopwagen

Ook leuk is de Verzorg & Leer Reismand. Deze interactieve reismand wordt geleverd met een pluchen kat en dankzij elektronica leert je kindje van alles over katten, vormen, cijfers, kleuren en voorwerpen. Zoals je van VTech gewend bent, is dit speelgoed ook voorzien van melodietjes, geluiden, liedjes en zinnetjes.

VTech 2 in 1 Loopwagen

Hebben jullie thuis iets staan in de Zoef Zoef of Toet Toet serie?


Wij kregen de 2 in 1 Loopwagen thuisgestuurd om te proberen. Op mijn website geef ik mijn eerlijke mening over producten, om jou als lezer te indruk te geven van hoe het product in de praktijk is.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

2 Replies to “Speelgoed voor dreumesen | VTech 2 in 1 Loopwagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge