Vrijheid op vakantie met een fietsendrager

Deze rare tijden van de Coronacrisis brengen behoorlijk wat stress met zich mee. De kinderen zijn ineens hele dagen thuis, en het werk gaat bij de meeste mensen ook gewoon door. ’s Avonds als de kinderen op bed liggen ben je zo moe, dat je het liefst ook direct naar bed zou willen gaan. Herkenbaar? Dan is het eens tijd na te gaan denken over de zomervakantie! Het lijkt nog ver weg, maar het is heerlijk om nu alvast weg te dromen bij het uitzicht. Met een fietsendrager achterklep kun je met het hele gezin op pad met de fiets.

Nederland op de fiets

De kans dat de vakantie in eigen land zal zijn is groot, dus dit is de perfecte kans om Nederland eens iets beter te leren kennen met het hele gezin. En wat is lekkerder dan uitwaaien op de fiets? Even uitwaaien langs de duinen, een frisse neus halen in het bos, of gewoon even helemaal nergens aan denken tijdens een heerlijke fietstocht over de dijken. Om de fietsen van het hele gezin mee te kunnen nemen biedt een fietsendrager de ideale oplossing. Met een fietsendrager op de trekhaak staan je fietsen in een handomdraai klaar om mee genomen te worden. Als je een auto hebt zonder trekhaak is het ook geen probleem. Daarvoor is er onder andere de achterklep fietsendrager, die je heel eenvoudig op de achterklep monteert.

Plan je vakantie

Dus heb je even pauze, zijn je kinderen buiten en is het huiswerk gedaan? Neem dan een momentje voor jezelf, pak een lekker kopje thee of een wijntje, en plan een fietsvakantie in eigen land. Mocht je de tijden nog te onzeker vinden, dan kun je er ook voor kiezen slechts een leuk uitstapje te plannen met een mooie fietsroute. In dat geval hoef je niets te boeken en ligt nog geen enkele datum vast. Plan een trip naar de zee met de fietsen op de fietsendrager, en maak een mooie fietstocht langs het strand. Met een achterklep fietsendrager ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt, mét fietsen! Heerlijk voor jou, en voor het hele gezin.

Heb jij weleens een fietsvakantie overwogen?

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Afbeelding, Mimma Key – Shutterstock

Author: Merel

Merel (38) is zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde, en eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *