Erop uit | Ga in de voorjaarsvakantie naar het theater

Theater met Van Hoorne

Van Hoorne Entertainment is al bijna vijftien jaar producent van onder andere grote theatershows voor kinderen, evenementen en tv-programma’s. Bijvoorbeeld Woezel & Pip, Brandweerman Sam en Peppa Pig (die we al eerder bezochten in het theater). Om je de zoektocht te besparen zet ik hieronder vast hun leukste shows op een rijtje!

Roodkapje De Musical (4+)

Voor de wat oudere kinderen is er Roodkapje De Musical: het bekende verhaal in een heel nieuw jasje. Maud speelt de rol van Roodkapje.  De vegetarische wolf Gerrit en zijn gemene vrouw Tina zetten hilarische scènes neer die leuk zijn voor jong en oud.

Peppa Pig – De Grote Plons! (2+)

Vorig jaar mochten we naar de première van deze musical. Rose keek haar ogen uit. Niet alleen zag ze op het podium één van haar favoriete tekenfilms tot leven komen, ook mocht ze na afloop met de karakters op de foto. We hebben gelachen om het verhaal, meegedanst en gezongen, konden kleuren en kregen als extraatje een heel mooie foto van ons samen met een levensgrote Peppa. Ideaal voor kleine kinderen!

Brandweerman Sam Live! – Sam redt het circus (2+)

Voor iets meer sensatie ga je naar Brandweerman Sam. De show begint als Norbert weer iets onhandigs doet. Sam moet hem helpen en van de ene gebeurtenis vallen ze in de andere. Ondanks Norberts vermogen steeds weer in de problemen te raken, zorgt Sam er als een echte held voor dat het verhaal goed afloopt. Echt een aanrader: je kan een meet & greet doen met Brandweerman Sam en de kinderen krijgen na afloop een heus diploma.

Theater
De nieuwe kindershow ‘Peppa Big’ van Van Hoorne Entertainment. FOTO LEVIN & PAULA PHOTOGRAPHY VOF

Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos (2+)

Dit verhaal verscheen al eerder in de bioscoop, maar komt nu tot leven op het podium. In de Tovertuin ontmoeten Woezel en Pip hun leukste, maar ondeugende neefje Charlie. Samen met hun vriendjes gaan de hondjes op zoek naar de stelende Sloddervos!

theater

Meer informatie

Alle informatie over de theatervoorstellingen van Van Hoorne vind je hier.

Gaan jullie weleens naar het theater?

De afbeeldingen bij dit blog zijn eigendom van Van Hoorne Entertainment en mogen in geen geval worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge