Kip cajun wraps: comfort food, maar dan iets gezonder Een van de favoriete gerechten van onze zoon zijn toch wel de kip cajun wraps. Makkelijk,…
Tag: Recept
Spruitjes? Liever niet Eigenlijk had ik van jongs af aan een hekel aan spruitjes, zoals de meeste kinderen. Als jong meisje moest ik er evenveel…
In de week voor Pesach eten Joden alleen producten zonder gist. Vanuit deze traditie ontstond de matse: een ongezuurd platbrood. Inmiddels eten we de (vaak)…
Quesadillas: perfect voor lastige eters Heb je lastige eters in huis? Dan is dit recept perfect voor jullie. De van oorsprong Mexicaanse quesadilla wordt daar…
Waarom we weinig nasi eten Wanneer ik denk aan nasi, dan zie ik een ontplofte keuken voor me en stressvol koken met vier pannen tegelijkertijd….
Papardelle met groene pesto In de eenzame avonden in het ziekenhuis, na Seans geboorte, keek ik vaak uit naar het avondeten. Ik had de ‘mazzel’…
Gevuld naanbrood Iedere woensdag sporten onze middelste dochters op nagenoeg dezelfde tijden. Daardoor voelt die dag vaak als een aaneenschakeling van heen en weer rijden….
Gnocchi alla Sorrentina Mijn nieuwe guilty pleasure is scrollen door allerlei Insta recepten. Je komt echt de lekkerste dingen tegen. Van gevuld naanbrood met kaas…
Met een vader en zoon die dol zijn op pindakaas kan ik natuurlijk niet voorbij gaan aan deze bijzondere dag. De dag van de pindakaas…