My Nametags: zo raak je niks meer kwijt | Review

Vind je het lastig dat je op school nogal eens een broodtrommel kwijtraakt of de beker van je zoon/dochter? Loop je vaak te zoeken in de gevonden voorwerpen bak? Dat is allemaal niet langer nodig! In deze review van My Nametags stickers vertel ik waarvoor je ze allemaal kan gebruiken en hoe je de spullen van je kind weer bij elkaar houdt.

Hoe voorkom je dat broodtrommels en andere spullen zoekraken op school?

Als je kind naar de basisschool gaat en op verschillende sporten zit, is de kans groot dat er ergens een keer iets kwijtraakt. Nu kan je de naam met (merk)stift schrijven, maar dat is niet altijd duidelijk. Bovendien vervaagt stift op den duur van een broodtrommel of beker, zeker als hij vaak in de vaatwasser gaat. We zochten hier dus naar een goed alternatief.

Toen we van My Nametags (zelfklevende naamlabels) een mailtje kregen of we hun labels wilden testen, besloot ik meteen ja te zeggen. Ik was wel benieuwd. Zouden ze stevig genoeg zijn om onze kinderen, de vaatwasser en veelvuldig gebruik te overleven?

Review My Nametags

In Het Parool worden de labels van My Nametags als beste kwaliteitslabels ter wereld genoemd. Dat is nogal een belofte! We waren daardoor erg benieuwd naar de kwaliteit. Het is hoe dan ook prettig om iets in huis te hebben waardoor je spullen niet meer kwijtraken. Bovendien zie je op de basisschool vaak dat meerdere kinderen dezelfde Frozen- of Carsbeker meenemen. Ook daarbij is het prettig als je niet in de war raakt en elkaars bekers niet pakt.

De naamlabels maken

  1. Ga naar de website en kies een achtergrond uit. Dat kan variëren van hartjes tot streepjes of juist egaal – maar net wat jullie mooi vinden natuurlijk.
  2. Vul de naam van je kindje in en kies een kleur uit
  3. Kies samen een pictogram uit dat je naast de naam plaatst. Dat kan een eenhoorn zijn, een vlinder of juist een auto. Ook hier kan je echt kiezen uit heel veel verschillende opties, waardoor je het altijd persoonlijk maakt.
my nametags gymkleding

Waarvoor gebruik je de naamlabels van My Nametags?

Ze plakken zowel op plastic, textiel als metaal. Daardoor kan je ze vrijwel voor alles gebruiken: sportkleding, broodtrommels, fruitbakjes en bekers, maar ook gymschoenen. En wat dacht je van een etui? Potlodendoos? En bestek/servies voor het kerstdiner op school of de persoonlijke spullen die je meeneemt naar schoolkamp.

Zijn de stickers van My Nametags echt zo goed?

Inmiddels gebruiken we de stickerlabels van My Nametags al ruim twee jaar. Op de broodtrommels en bekers die we al hadden, zitten ze dus minstens even lang. Dat betekent dat ze behoorlijk wat vaatwasserbeurten en uitstapjes hebben overleefd. Ook de naamlabels die in de gymkleding en schoenen zat, bleef al die tijd goed zitten en lieten niet los. Goed om te weten: mocht je ze wel voortijdig verwijderen, dan is het materiaal eronder niet beschadigd.

De stickers zijn stevig, handig in gebruik en aan één velletje heb je de komende jaren echt genoeg. Dus mijn conclusie? De bewering in Het Parool over de labels is niet overdreven. Ze zijn ontzettend goed. Nu heb ik geen vergelijkingsmateriaal met soortgelijke stickers, dus daar kan ik niks over zeggen. Maar hier zijn we in elk geval ontzettend blij mee.

Kende jij MyNametags al? En wat gebruik jij om te voorkomen dat je brooddozen, tassen en bekers kwijtraakt op school?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Dit artikel bevat een gekregen product

Merel

Pedagoog in opleiding Merel (39) is moeder van vijf (Nova* 2020). Dol op zoetigheid en daardoor eeuwig aan de lijn, verdwaalt nog in haar eigen achtertuin en doet op haar eigen manier pogingen de wereld iets mooier te maken. In 2013 studeerde deze historica af op het onderwerp "Pedagogische boeken in de 17e en 18e eeuw". Dat vond ze zo leuk dat ze daarna zelf is gaan bloggen over de opvoeding. Haar leven? Chaos met een gouden randje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven