Augustus 2016 | Persoonlijk, best gelezen, gastblogs

Persoonlijke update

Augustus werd hier ook vooral gedomineerd door de vakantie natuurlijk. Hoewel het weer niet best was, hebben we genoten. Af en toe een stuk fietsen en veel in de achtertuin kunnen relaxen. Inmiddels was ik daardoor zo gewend aan al die vrije tijd, dat de eerste schoolweek wat rauw op mijn dak viel. In combinatie met een surpriseparty voor onze oudste (blog volgt binnenkort) werd het een drukke, warrige week. Maar goed, zoals altijd went het vaste ritme weer snel!

Lotus Writings in augustus

Ondanks de zomervakantie beleefde ik een verrassend goede maand. Ten opzichte van mijn allereerste bezoekcijfers zijn deze verdriedubbeld. Ook via Twitter en Instagram is het aantal volgers gegroeid. Erg leuk om te zien! Interessanter is misschien om te zien welke artikelen het best werden gelezen?

  1. Kraambezoek dat je liever nog even uitstelt – hierin schreef ik over de uitzonderlijke bezoekers die je het liefst even buiten de deur houdt. Iemand met een koortslip bijvoorbeeld, of die hetzelfde heeft meegemaakt als jij, maar dan drie keer erger. Of wat te denken van bekenden die de baby zonder toestemming uit de box plukken? Uit jullie reacties bleek veel herkenning!
  2. Wat als een ander stiekem foto’s maakt van je kind? – Dit blog schreef ik naar aanleiding van een tienermeisje in het park dat stiekem foto’s wilde maken van onze peuter. Ze valt met haar blonde krullen ontzettend op, maar dat geeft je geen vrijbrief natuurlijk. Het hele voorval zette me aan het denken: waar ligt de grens?
  3. Een beetje schrijven is geen werk – Onze oudste vond het vervelend dat ik weer de deur uit ging. Mama viert namelijk vooral vakantie en schrijft een beetje, zo dacht ze. Na mijn uitleg nam haar mening een heel andere wending…

Vooral de interactie met lezers vind ik erg leuk. Soms levert het verrassende reacties op die mij ook weer aan het denken zetten.

Gastblogs

Afgelopen maand verschenen ook verschillende gastblogs. Op website4mama kon je lezen dat het moment waarop onze tienerdochter bewust verderop gaat lopen dichterbij is, dan ik kon vermoeden. En voor Dochterlief schreef ik over de dynamiek tussen onze drie meisjes. Hoe was het voor de oudste om binnen twee jaar twee zusjes te krijgen die (soms letterlijk) om aandacht schreeuwen?

Hopelijk zie ik je volgende maand weer! Als je suggesties hebt, je verhaal kwijt wil of graag iets ziet verschijnen, neem dan contact met me op via merel@lotuswritings.nl!
Hoe was augustus voor jou?
Lees de update van juli hier

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten