Home » Persoonlijke ontwikkeling » Privé » TV-series Tag | Terug in de tijd naar Heartbreak High en BH90210!

TV-series Tag | Terug in de tijd naar Heartbreak High en BH90210!

Tijd voor een nieuw tag. Dit keer de Tv-series tag, die ik tegenkwam bij Hello Geeky World (oorspronkelijk bedacht door Hanna van LadyBlueBerry). Neem je hem over? Vergeet Hanna dan niet te vermelden 😉

De TV-series Tag Q&A

Wat was de eerste serie die je volgde?

Volgens mij was dat Beverly Hills 90210 met de eerste cast (Brenda, Dylan, Kelly en David). Ik keek het altijd samen met mijn moeder. Vond het ook jammer dat de karakters later in de serie toch minder leuk waren dan in het begin. Dat maakte de serie toch minder leuk om te volgen.

Wat is je favoriete serie ooit?

Met stip op 1 staat This is us. Briljant geschreven en houdt je aandacht vast, van begin tot eind. Ik heb bij iedere aflevering zitten huilen volgens mij, maar ook keihard gelachen. Het verveelde niet, je leeft helemaal mee met alle karakters en blijft achter met een leeg gevoel zodra de serie afgelopen is – dat gevoel. Echt een must-see!

Op de tweede plaats staat Heartbreak High, zonder enige twijfel – jeugdsentiment! Ik wilde zelf ook naar die school en snapte niet waarom het daar zo leuk was en bij ons zo stom haha. Zou leuk zijn als ze hem nog eens uitzenden, volgens mij raak ik dan binnen no time weer verslaafd!

Wat is je favoriete koppel uit een tv-serie?

Rebecca Malone en Jack Pearson sowieso (This is us) en Randall en Beth (ook This is us). De reden daarvoor is dat ze hun ouderschap in de serie invullen zoals wij het ook voor ogen hebben: heel liefdevol. En verder Jess en Nick uit New Girl, die vind ik ook geweldig – al zijn ze vaker niet dan wel samen in de serie. Maar als hopeloze romanticus geniet ik van die opbouwende spanning en geloof er nog altijd in dat ze samen gaan trouwen.

Welke serie(s) volg je op dit moment?

Ro en ik kijken wekelijks Papadag op NPO [inmiddels afgelopen]. Echt een geniale serie die alle facetten van het ouderschap belicht en ook laat zien hoeveel druk er op je relatie komt te liggen nadat je een kind krijgt. Verder staat Jane the Virgin nog steeds op Netflix. Ben nu in seizoen 2 en heb al even niet meer gekeken, maar meer uit tijdgebrek. En we volgen OITNB en New Girl, maar momenteel passief aangezien we moeten wachten op de nieuwe serie. Toch altijd jammer als je moet wachten…

Daarnaast zijn het meer real life soaps, zoals De Bachelor en Utopia, of spelshows (WIDM en Ranking the Stars). Niet echt series dus.

Welke series zou je nog willen zien?

In the club vond ik erg leuk, daarvan hebben we deel 1 gezien. Dat is een Engelse serie over verschillende zwangere vrouwen die met elkaar in contact komen. Je ziet hen praten over de zwangerschap, maar daarbuiten volg je hun levens – die allerminst rooskleurig zijn. Het is dat ik de dvd van deel 2 nogal prijzig vond. Als die iets daalt, overweeg ik zeker om hem te kopen. En This is us seizoen 2 (en 3) zou ik ook graag nog eens zien.

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?

Toch Heartbreak High, denk ik. Ben benieuwd of het anno 2017 nog steeds zo geweldig zou zijn.

Heb je al eens een serie (of enkele afleveringen) herbekeken?

Ja alle series die op RTL5 werden herhaald rond etenstijd. Dus The Nanny, King of Queens, Everybody loves Raymond. En The Fresh Prince of Bel Air heb ik ook ontelbaar vaak gezien. Vind ze nog steeds leuk, al heb ik geen idee of ze nog worden uitgezonden.

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?

Gossip Girl. En eigenlijk niet omdat ik het niet wilde zien, maar gewoon omdat ik geen tijd meer had. Jammer, want ik vond de serie steengoed en ik ben er nog steeds niet achter wie nu precies Gossip Girl is. Hij staat op Netflix geloof ik, dus misschien toch nog maar eens gaan kijken!

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?

Jess uit New Girl. Ik vind haar zo grappig en zo wars van alle opgelegde idealen. Als je het dan hebt over ‘lekker jezelf zijn’ dan valt zij zeker onder die categorie.

Wat is jouw favoriete tv-serie?

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

Afbeelding – Shutterstock

Merel

Merel (39) is eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en zoon Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2015 startte ze een goedlopende lifestyleblog: Lotus Writings voor dertigplussers: boordevol handige tips en nuchtere ervaringsverhalen met humor.

4 gedachten over “TV-series Tag | Terug in de tijd naar Heartbreak High en BH90210!

  1. Wat leuk dat jij ook bent opgegroeid met Beverly Hills 90210 🙂 En This is Us staat nog steeds op mijn to watch lijst, dus daar moet ik maar eens aan gaan beginnen 😉 Dank voor de vermelding!

    1. Haha ja heerlijke serie was dat toen! This is us is echt een enorme aanrader ja, snel doen hoor 🙂 Ben benieuwd wat je er dan van vindt!

  2. Op dit moment ben ik verslaafd aan Koreaans drama. Ik dacht dat ik zelfbeheersing had omdat ik nooit bingewatchte, maar sinds ik Koreaans drama heb ontdekt kan ik het ook niet laten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten