Treacle Moon shower mousse | My Coconut Island en Watermelon Splash

treacle moon

Douchen = ontspannen

Je hoort weleens dat mannen (met name vaders) veel tijd doorbrengen op de wc. Vooral omdat ze daar even kunnen ontspannen: filmpjes kijken, app’en met vrienden of iets lezen. Ik heb dat met de douche. Onder de douche ontspruiten de beste ideeën aan mijn brein, krijg ik soms energie, verzin ik nieuwe blogonderwerpen of kan ik mijn hoofd even helemaal leegmaken na een drukke, stressvolle dag. Daarom kies ik mijn doucheproducten vaak uit op geur: ik vind het prettig wanneer ze aansluiten op mijn plannen voor die dag. En als je over geuren praat, zeg ik automatisch Treacle Moon.

Treacle Moon shower foam

Sinds ik het merk leerde kennen, ben ik al fan: vooral dankzij de mooie vormgeving die Treacle Moon gebruikt en hun fantastische teksten. Ik mocht deze maand hun twee nieuwste shower foams testen: My Coconut Island en Watermelon Splash.

My Coconut Island creamy shower mousse

Algemene gegevens

Inhoud: 200 ml.
Geur: subtiel, maar overduidelijk kokos – zo’n geur die je altijd en overal zal doen denken aan zomers, witte stranden en palmbomen
Substantie: in eerste instantie een vrij stevige foam, die al snel verandert in een meer zeepachtige crème. Smeert snel en gemakkelijk uit, voelt zacht en heel verzorgend.
Prijs: € 5,95
Te koop bij: Albert Heijn en Etos

Mijn oordeel

Ik mag dan absoluut geen kokos lusten, ik ben grappig genoeg wel dol op kokosgeur. Daarom vind ik dit echt een must in de badkamer. De heerlijke, romige crème smeert makkelijk uit en verspreid die geur waar ik zo blij van word. Vooral als ik na een drukke dag wil ontspannen, kies ik voor deze foam. Het maakt me een beetje rozig en is daarom perfect vlak voordat je naar bed gaat.

Watermelon Splash creamy shower mousse

Algemene gegevens

Inhoud: 200 ml.
Geur: onmiskenbaar frisse watermeloen
Substantie: gelijk aan My Coconut Island
Prijs: € 5,95
Te koop bij: Albert Heijn en Etos

mijn oordeel

Hoewel ik eigenlijk nooit iets koop waar watermeloen in zit, vind ik dit echt een heel lekker product. Het ruikt namelijk zeker naar watermeloen en die frisse geur maakt me energiek. Bovendien krijg je er zelfs een beetje trek van – althans, ik. In tegenstelling tot My Coconut Island gebruik ik de Watermelon Splash vooral in de ochtend voor het frisse gevoel en de boost die ik met mijn ochtendhumeur wel kan gebruiken.

Zou ik Treacle Moon aanraden?

Als dat niet duidelijk was, dan bij deze: jazeker. Niet alleen voor jezelf, maar ook heel leuk om te geven als cadeau. De verpakkingen zijn net even anders dan reguliere verzorgingsproducten en daardoor leuker om te krijgen. Bovendien kan je volgens mij altijd wel iets vinden dat bij je past. Want naast kokosgeur en die heerlijke watermeloen, kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld Warm Applepie Hugs, The Honeycomb Secret, Sweet BlackBerry Memories, Warm Cinnamon Nights, Iced Strawberry Dream, The Raspberry Kiss, Those Lemonade Days, That Vanilla Moment of One Ginger Morning. Alleen de namen zijn al geweldig, toch?

Treacle Moon ondersteunt BulliesOut

Extra mooi vind ik dat Treacle Moon BulliesOut ondersteunt: een initiatief dat pesten tegengaat met trainingen en workshops. Lees hier meer.

Gebruik jij ook graag de producten van Treacle Moon?
En waar zou jij voor gaan: coconut Island of watermelon splash?

Volg jij Lotus Writings al op Facebook, Instagram en Pinterest

Ik kreeg van Treacle Moon twee shower foams om te testen. Voor meer informatie over samenwerkingen, verwijs ik je naar mijn Disclaimer.

About Commerciële redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

11 thoughts on “Treacle Moon shower mousse | My Coconut Island en Watermelon Splash

  1. Toevallig, ik krijg ook altijd inspiratie onder de douche! Treacle Moon is echt mijn favoriet. Watermeloen heb ik al eens uitgeprobeerd, ruikt heeerlijk!!

  2. Jaaaaaaa heerlijk zijn ze he! Ik ben sowieso al erg gek op foams voor onder de douche maar deze doen daar nog een stapje bovenop. EN die geur! Love it

  3. Ik vind doucheschuim altijd zo fijn. En Treacle Moon heeft geweldige geuren. Dus ik ga deze ook eens proberen. Wat goed trouwens dat ze zich inzetten tegen pesten. Nog een extra reden om het aan te schaffen.

  4. douche foams ben ik gek op! deze twee lijken me dan ook lekker. jammer dat treaclemoon allemaal volg en ontvolg spelletjes speelt op social media, dat vind ik irritant en geen goede promotie voor het merk

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten