treacle moon

Treacle Moon shower mousse | My Coconut Island en Watermelon Splash

Douchen = ontspannen

Je hoort weleens dat mannen (met name vaders) veel tijd doorbrengen op de wc. Vooral omdat ze daar even kunnen ontspannen: filmpjes kijken, app’en met vrienden of iets lezen. Ik heb dat met de douche. Onder de douche ontspruiten de beste ideeën aan mijn brein, krijg ik soms energie, verzin ik nieuwe blogonderwerpen of kan ik mijn hoofd even helemaal leegmaken na een drukke, stressvolle dag. Daarom kies ik mijn doucheproducten vaak uit op geur: ik vind het prettig wanneer ze aansluiten op mijn plannen voor die dag. En als je over geuren praat, zeg ik automatisch Treacle Moon.

Treacle Moon shower foam

Sinds ik het merk leerde kennen, ben ik al fan: vooral dankzij de mooie vormgeving die Treacle Moon gebruikt en hun fantastische teksten. Ik mocht deze maand hun twee nieuwste shower foams testen: My Coconut Island en Watermelon Splash.

My Coconut Island creamy shower mousse

Algemene gegevens

Inhoud: 200 ml.
Geur: subtiel, maar overduidelijk kokos – zo’n geur die je altijd en overal zal doen denken aan zomers, witte stranden en palmbomen
Substantie: in eerste instantie een vrij stevige foam, die al snel verandert in een meer zeepachtige crème. Smeert snel en gemakkelijk uit, voelt zacht en heel verzorgend.
Prijs: € 5,95
Te koop bij: Albert Heijn en Etos

Mijn oordeel

Ik mag dan absoluut geen kokos lusten, ik ben grappig genoeg wel dol op kokosgeur. Daarom vind ik dit echt een must in de badkamer. De heerlijke, romige crème smeert makkelijk uit en verspreid die geur waar ik zo blij van word. Vooral als ik na een drukke dag wil ontspannen, kies ik voor deze foam. Het maakt me een beetje rozig en is daarom perfect vlak voordat je naar bed gaat.

Watermelon Splash creamy shower mousse

Algemene gegevens

Inhoud: 200 ml.
Geur: onmiskenbaar frisse watermeloen
Substantie: gelijk aan My Coconut Island
Prijs: € 5,95
Te koop bij: Albert Heijn en Etos

mijn oordeel

Hoewel ik eigenlijk nooit iets koop waar watermeloen in zit, vind ik dit echt een heel lekker product. Het ruikt namelijk zeker naar watermeloen en die frisse geur maakt me energiek. Bovendien krijg je er zelfs een beetje trek van – althans, ik. In tegenstelling tot My Coconut Island gebruik ik de Watermelon Splash vooral in de ochtend voor het frisse gevoel en de boost die ik met mijn ochtendhumeur wel kan gebruiken.

Zou ik Treacle Moon aanraden?

Als dat niet duidelijk was, dan bij deze: jazeker. Niet alleen voor jezelf, maar ook heel leuk om te geven als cadeau. De verpakkingen zijn net even anders dan reguliere verzorgingsproducten en daardoor leuker om te krijgen. Bovendien kan je volgens mij altijd wel iets vinden dat bij je past. Want naast kokosgeur en die heerlijke watermeloen, kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld Warm Applepie Hugs, The Honeycomb Secret, Sweet BlackBerry Memories, Warm Cinnamon Nights, Iced Strawberry Dream, The Raspberry Kiss, Those Lemonade Days, That Vanilla Moment of One Ginger Morning. Alleen de namen zijn al geweldig, toch?

Treacle Moon ondersteunt BulliesOut

Extra mooi vind ik dat Treacle Moon BulliesOut ondersteunt: een initiatief dat pesten tegengaat met trainingen en workshops. Lees hier meer.

Gebruik jij ook graag de producten van Treacle Moon?
En waar zou jij voor gaan: coconut Island of watermelon splash?

Ik kreeg van Treacle Moon twee shower foams om te testen. Voor meer informatie over samenwerkingen, verwijs ik je naar mijn Disclaimer.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

11 Replies to “Treacle Moon shower mousse | My Coconut Island en Watermelon Splash

  1. Jaaaaaaa heerlijk zijn ze he! Ik ben sowieso al erg gek op foams voor onder de douche maar deze doen daar nog een stapje bovenop. EN die geur! Love it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge