Tom-Du kinderkleding

Shoptip | Tom-Du shoplog vol palmbomen en cactussen

Toch een shoplog?

Zoals je maandag misschien hebt kunnen lezen, ben ik eigenlijk niet zo’n voorstander van Shoplogs. En toch kan het weleens handig zijn. Zo ging ik begin dit jaar naar een presentatie van Tom-Du Kinderkleding. We kregen achtergrondinformatie over het merk, ontmoetten de eigenaresse en oprichtster van het bedrijf en hoorden op welke manier Tom-Du precies werk. Ze geven namelijk speciale kledingparty’s aan huis. Aan het eind van het event mochten we zelf ook één of meerdere sets kleding uitzoeken voor onze kinderen en daar maakten we natuurlijk grif gebruik van. De vrolijke kleuren en mooie materialen spraken heel erg aan. Om jullie een impressie te geven van de kleding die ik kocht voor June, Rose en May vandaag dus een shoplog/review.

June: croptop in palmboomstijl

Het roze van deze set staat prachtig bij haar getinte huid en hij lijkt haar op het lijf geschreven. Moest wel ineens wennen dat ons ‘kleine’ meisje ineens groot wordt! De croptop en rok staan haar zo goed. Samen met de roze nagellak is ze hiermee helemaal klaar voor de zomer. Erg leuk vind ik de subtiele lichtroze palmbomen en de rode letters. Deze kleur komt ook terug in het biesje aan de beide zijkanten.

Prijs

  • Top Sanne – € 19,95
  • Rok Sabine (net over de knie) – € 27,95

Rose: vrolijke cactus!

Als eerst viel de kleurencombinatie me op van dit shirt met bijpassend rokje. Lekker fel en uitgesproken, precies zoals haar karakter. De cactus is helemaal van nu en het allerleukst vind ik dat hij zo vrolijk is. Stoer, maar ook heel lief en meisjesachtig. De details zitten vooral in de afwerking: pailletten op de cactusbloemen, glitters en een biesje aan de zijkant van het rokje.

Prijs

  • Top Rikkie – € 19,95
  • Rok Robyn – € 21,95

May: T-shirt met een boodschap

Last but not least: de kleinste van het stel. Voor haar kocht ik dit shirtje. Ik ben helemaal weg van de kleur en met de kleine pofmouwtjes past het helemaal bij haar. Bovendien vind ik de boodschap ook heel mooi. Ze kan nog weleens wat angstig zijn voor nieuwe situaties. Aan ons de taak om daar iets aan te veranderen. Daarom zeggen we tegen haar: You got it girl!

Prijs

  • Top Nathalie – € 19,95

Verzending

We bestelden die dag gelijk de kledingstukken en we ontvingen die binnen een paar weken. In het geval van het setje van Rose duurde het iets langer, maar daarover werd ik keurig bericht met een kaartje. Dit werd binnen veertien dagen nagestuurd.

Tom-Du kinderkleding

De kleding hierboven geven wat mij betreft een goede impressie van de lente- en zomercollectie. Speels, stoer, maar ook zacht. June heeft haar kleding helaas (door het mindere weer) nog niet zo vaak kunnen dragen, maar Rose en May des te meer. En je ziet het er niet aan af. De kwaliteit is echt goed, het materiaal stevig en de naadjes laten niet los na veelvuldig wassen. Bovendien blijven de kleuren mooi. Kortom, je geld echt waard. Ja, ik weet dat ik bijna klink alsof ik aandelen heb in Tom-Du, maar we zijn gewoon echt heel blij met onze aankopen.

Kende jij Tom-Du kinderkleding al? En wat vind je van onze aankopen?

Deze blog bevat gekregen items. Ik geef hierin mijn eerlijke oordeel over de kwaliteit. Als je interesse hebt in een Tom-Du kinderkleding party of meer wil weten over de huidige en komende collectie, kijk dan op de website.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

5 Replies to “Shoptip | Tom-Du shoplog vol palmbomen en cactussen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge