Het perfecte cadeau voor je man deze feestdagen

perfecte cadeau man feestdagen

Een nieuw overhemd cadeau doen met de feestdagen? Waarom zou je jezelf die berg strijkwerk op de hals halen? Ik geef je 5 redenen om het toch maar te doen! En natuurlijk ook handige tips om de juiste maat te vinden zonder zijn medeweten. 

Nieuw overhemd

Meestal schrijft Ro de reviews van zijn nieuwste overhemden. Dit keer besloot ik het eens te doen. Want hoewel ik geen fan ben van het strijken (lees: ik heb er een bloedhekel aan), vind ik een overhemd wel een fantastisch cadeau. Zeker omdat dat argument over het strijken inmiddels achterhaald is dankzij de exemplaren op Overhemden.com. Waarom?

5 redenen om een overhemd cadeau te doen

Dan weet je in elk geval zeker dat je man er fatsoenlijk bijloopt met Kerst

Nu zijn we hier niet heel erg van het traditionele en ik zou het niet in mijn hoofd halen om Ro te kleden, omdat ik vind dat hij dat zelf niet kan. Maar genoeg mannen (en vrouwen) zweren erbij. Wil je dus niet dat je man zijn veel te oude lievelingssweater vol gaten uit de kast trekt, omdat zijn enige eis is dat kleding lekker hoort te zitten, koop dan een mooi overhemd. Helemaal goed als je er een wit T-shirt bij cadeau doet trouwens. Chic, tijdloos en als je een beetje investeert, zit het perfect.

Is weer eens iets anders dan sokken

Op de één of andere manier zijn de cadeaus die ik voor mannen koop vaak een beetje inspiratieloos. Ik ben niet de enige, bleek uit een kort onderzoekje onder vriendinnen. Sokken staan hoog op de lijst, net als praktische dingen (douchegel en deo). Waarom niet eens een keer iets luxers? Een overhemd dat hem als gegoten zit en misschien nog een etentje toe, wat wil je nog meer?

Omdat mannen er gewoon goed uit zien in een overhemd

Zoals voor vrouwen geldt dat een beetje extra moeite (in de vorm van een nieuwe jurk, kapper en/of make-up) zich uitbetaalt in een zelfverzekerde houding en sterke uitstraling, zo vind ik een goed overhemd ook een upgrade. Misschien heb ik mazzel, want ik vind Ro sowieso aantrekkelijk – ook in zijn joggingbroek. Maar als hij dan beneden komt in een overhemd en bij de kapper is geweest, dan ziet hij er wel op zijn best uit. Waarom zou je jezelf die meest aantrekkelijke man die in hem zit niet cadeau doen? 😉

Met een goed overhemd kan je overal aankomen

Van huwelijk tot chic diner: met een overhemd zit je altijd goed. En wanneer je man, net als Ro, gezegend is met een loeistrakke huid die minstens tien jaar jonger oogt, dan word je met een goed exemplaar vaak ook serieuzer genomen. Dus ook dat kan een argument zijn om hem die ervaring te geven.

Je kan hem meenemen naar het theater

Dit laatste argument zal je waarschijnlijk een beetje vreemd voorkomen. Het is dan ook puur persoonlijk: ik ben dol op het theater. Ro heeft me vorig jaar een bijzonder cadeautje gegeven. Hij zou me meenemen naar de musical, ondanks dat hij er dus totaal niets mee heeft. Het heeft lang geduurd, omdat ik de Lion King al gezien had en ik eigenlijk wel weer zoiets wilde gaan doen. Gelukkig zag ik laatst dat binnenkort On Your Feet in première gaat. Mooie reden dus om weer een nieuw overhemd aan te doen!

Hoe kies je nu het juiste overhemd voor je man?

Je kan dan wel een nieuw hemd cadeau willen doen aan je man, maar hoe maak je nu jezelf wegwijs in de enorme hoeveelheid overhemden die er te koop zijn? Alleen al op Overhemden.com kan je al meer dan 2.500 exemplaren vinden. Gelukkig bieden ze ook oplossingen:

  • Neem contact op via de chat met één van de medewerkers. Zij kunnen je precies adviseren in de juiste aankoop.
  • Bel ze op!
  • Download de app. Dé innovatie op gebied van shoppen; maak het jezelf veel makkelijker doordat je alle overhemden in high resolution kan bekijken. Bovendien kan je betalen op alle mogelijke manieren. Zelfs via Apple Pay en Google Wallet.

Nieuw overhemd van Thomas Maine

Ro heeft laatst weer een mooi lichtblauw overhemd van Thomas Maine aan zijn collectie toegevoegd. Over de pasvorm en tevredenheid hoef ik misschien niet veel te zeggen. Het zou bijna saai worden misschien, maar hij is gewoon weer een blij mens.

Thomas Maine is vrij recent opgericht (2007), maar wist al snel bekendheid te verwerven door de hoogstaande kwaliteit. Ze gebruiken alleen wevingen uit de Italiaanse weverij Monti, dus kwaliteit gegarandeerd! Voor de kenners: alle shirts zijn gemaakt van two-ply katoen.

Wat geef jij je man het liefst cadeau met de feestdagen?

Volg Lotus Writings ook op Facebook, Instagram en Pinterest en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

About Commerciële redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

11 thoughts on “Het perfecte cadeau voor je man deze feestdagen

  1. Ik vind een overhemd ook erg mooi bij mijn man staan. Maar hij vind het wel een beetje vervelend om te strijken. En heb er ook geen zin in 🙁 Maar wel een leuk cadeau om te geven.

  2. haha, het staat inderdaad een stuk beter, mijn moeder geeft ze vaak aan mijn man voor kerst , alleen heeft hij een hekel aan overhemden en draagt het ook echt alleen met de feestdagen

  3. Ik kan er niks mee, want helaas geen man op voorraad ?? Maar vooral dat argument van On Your Feet vind ik een mooie! Veel plezier daar met je knappe vent (in overhemd ?)

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten