Home » Persoonlijke ontwikkeling » Privé » The Boyfriend Tag | Kent Ro me zo goed als ik dacht?

The Boyfriend Tag | Kent Ro me zo goed als ik dacht?

In The Boyfriend Tag ontdek je hoe goed je vriend je eigenlijk kent. Ro en ik gingen de test aan. Het resultaat…? Nou ja, lees zelf maar!

The Boyfriend Tag

Laatst las ik op MoedersNatuurlijk [website bestaat inmiddels niet meer] The Boyfriend Tag: 23 vragen waarin je als stelletje kan kijken hoe goed je elkaar eigenlijk kent. Anna en haar vriend bleken elkaar heel goed te kennen, maar gaat die vlieger ook op voor Ro en mijzelf? Wie hem heeft bedacht, weet ik trouwens niet dus dat antwoord blijf ik je helaas schuldig. Maar alle 23 antwoorden op The Boyfriend Tag vulde ik wel in. Ik heb zelf het idee dat Ro me heel goed kent, dus ben benieuwd of dat hieronder ook uit zal blijken.

Lees ook: Liefde tonen in het openbaar? Bijna nooit, maar vandaag wel!

The Boyfriend Tag Q&A

Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar?

Merel: Sinds we Netflix afsloten, ben ik verslingerd aan New Girl. Daarvoor eigenlijk alle soorten pulp programma’s. Ik heb niet per se voorkeur: kijk net zo lief Temptation Island als een willekeurige talentenjacht – op Idols na.

Ro: Pulp-tv! Bizar. Voordat ik met haar samenwoonde had ik nooit verwacht dat universitair opgeleide mensen dat soort programma’s kijken en het daadwerkelijk leuk vinden. Ze kijkt liever Barbie en Michael dan een goede documentaire op Discovery of National Geographic.

Jullie zijn uit eten, wat voor dressing doet zij door haar salade?

Merel: Haha, sla?

Ro: Die laat ze staan.

The Boyfriend Tag
Afbeelding – Shutterstock

Wat is haar favoriete film?

Merel: Last Christmas. Maar ook Bridget Jones en Love Actually. Nu ik erover nadenk zijn het dus vooral kerstfilms.

Ro: The Notebook of P.S. I love you. Hoewel die geen gelukkig einde hebben. Nee, bij nader inzien toch gewone standaard romantische komedies die eindigen met een happily ever after.

Noem iets wat ze niet lust:

Merel: Sla in een restaurant dus. En groene groenten zonder sausje.

Ro: Vis.

Kleine aanvulling: ja dat klopt inderdaad, ik lust (op goede kibbeling) na echt geen vis.

Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken?

Merel: Spa Blauw, Fanta of zoete witte wijn.

Ro: Zoete witte wijn, Fanta of water.

Wat is haar schoenmaat?

Merel: 39/40, afhankelijk van het merk

Ro: 39

Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?

Merel: Ik ben sinds Ro’s komst in ons huishouden wel behoorlijk afgekickt van eventuele verzamelingen. Dus ik kan eigenlijk helemaal niets bedenken.

Ro: Alles met emotionele waarde (lacht hardop). Echt… Alles dat ze van iemand anders heeft gekregen, al is het een schoenveter, moet bewaard blijven.

the boyfriend tag
Afbeelding – Shutterstock

Wat is haar favoriete broodje?

Merel: Johnny Cake! En anders wel een puddingbroodje. Of iets met gesmolten kaas en ham.

Ro: Johnny Cake sinds kort.

Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon:

Merel: Pasta met rode saus. Tijdens mijn zwangerschap heb ik dat ook zo vaak mogelijk gedaan.

Ro: Pasta! Lees vooral die blog over hoe je als man je zwangere vrouw kan bijstaan, daar staat het antwoord eigenlijk al in.

Wat is haar favoriete ontbijtje?

Merel: Verse croissants uit de oven met ham, kaas en een beetje mosterd, gezeefde verse sinaasappelsap en misschien een gekookt eitje erbij.

Ro: Met het gezin croissantjes eten met ham en kaas en een beetje mosterd, vers geperste sinaasappels en een gekookt eitje erbij.

Wat is haar favoriete muziek?

Merel: Sowieso muziek uit de 90s en jaren ’00. Maar eigenlijk maakt het me niet zo uit. Van dancehall tot Nederlandstalig en van keiharde rock tot mooie powerballads, ik luister alles. Het is vaak meer de artiest waardoor ik iets niet kan aanhoren (Drake) of gewoon simpelweg omdat het ‘iets’ mist. De tekst is in elk geval niet doorslaggevend: ik zing vaak fonetisch mee of ontdek pas vijftien jaar later wat ze nu eigenlijk zingen.

Ro: Jaren 90. En ik denk ook dat niets dat ooit nog gaat overtreffen. Typisch gevalletje blijven hangen in de tijd 😉 Ik heb veel collega’s die in hun eigen jeugd zijn blijven hangen en mij willen opvoeden op muziekgebied: ‘In mijn tijd maakten ze nog echte muziek, jongen!’ Zo is Merel ook ongeveer.

Wat is haar favoriete sportteam?

Merel: Heb ik eerlijk gezegd niet echt. Ja, ik ben passief voor Feyenoord en het deed me wel wat toen ze kampioen werden afgelopen jaar. Maar om nu te zeggen dat ik warm loop voor een middagje stadion of een shirt in mijn kast heb hangen? Nee dus.

Ro: Dat is een lastige. Dat heb je niet echt, maar omdat in principe je hele familie voor Feyenoord is, ben jij dat ook wel. Maar het is ook weer niet zo dat je je dag laat beïnvloeden door de prestaties of dat je het echt volgt.

The Boyfriend Tag
Afbeelding – Shutterstock

Welke kleur hebben haar ogen?

Merel: Groen

Ro: Groen

Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?

Merel: Een mens mag graag klagen, maar eerlijk gezegd heb je weinig irritante eigenschappen. Het enige dat ik soms lastig vind, is dat jij heel scherp kan herhalen wat ik in discussies heb gezegd tegen je en ik op die momenten geen flauw idee meer heb. En je hebt een ijzersterk geheugen. Ik niet meer.

Ro: Je onderbreken terwijl je aan het praten bent.

Merel: Ah, ja dat klopt inderdaad. Vind ik niet zo leuk, ondanks dat ik het zelf ook weleens bij anderen doe.

Waar is ze geboren?

Merel: Spikecity!

Ro: Spijkenisse

Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?

Merel: Chocola! Of cheesecake met oreo, dat vind ik ook heerlijk. En nou ja, als ik dan toch bezig ben… Mijn zusje bakt de lekkerste appeltaarten.

Ro: Chocoladetaart.

Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?

Merel: Heb je even? Ik ben benieuwd of je ze allemaal weet. Zwemmen, turnen, aerobics, volleybal, streetdance, fitness en zumba.

Ro: Volleybal, streetdance, zwemmen, turnen… Darten en bier drinken? Haha nee ik heb geen idee verder.

Wat is haar lievelings- (computer) game?

Merel: Op de computer vond ik Harry Potter altijd er leuk en ik koester warme herinneringen aan the prince of Persia 😉 Echte spelletjes: Cluedo, Nox en Monopoly.

Ro: Alles dat verslavend is: Patience, Slimste Mens, Wordfeud, CandyCrush, Farmville (waarvoor je zelfs nep-accounts aanmaakte),… (Merel: ik beken, dat klopt inderdaad wel) Bordspellen: Monopoly, Cluedo.

The Boyfriend Tag
Afbeelding– Shutterstock

Wat is haar favoriete kleur?

Merel: zeeblauw en fuchsia

Ro: blauw (welke tint precies weet ik niet, maar één van de zeshonderd)

Wat is haar favoriete kledingstuk?

Merel: een jurk(je). Maar ik geloof niet dat ik echt een favoriet in de kast heb liggen. Nou ja, die zwarte die ik laatst heb gekocht. Wel een hele fijne broek van vroeger, toen ik nog een kilo of tien lichter was. Die ligt nog altijd te wachten tot ik er weer in pas.

Ro: je zwarte jurkje met kant aan de bovenkant

Wat zou ze uren kunnen doen?

Merel: schrijven, lezen en series kijken. Als ik eenmaal ergens aan begin, zit ik in een soort hyperfocus en kan daar dan uren mee doorgaan. Ik merk dan ook niet veel meer van de wereld van me heen.

Ro: bloggen, boek lezen, puzzeltjes maken, op je telefoon bezig zijn en televisie kijken (pulp-tv!)

Wat is een uniek talent dat ze heeft?

Merel: ik kan stemmetjes en accenten imiteren. Dan gooi ik er ineens iets Schots uit. En ik kan teksten uitbeelden tijdens het dansen. Weliswaar niet zo fantastisch als deze man, maar in alle bescheidenheid: ik kom best in de buurt!

Ro: dat je me op de één of andere manier toch altijd wel aan het lachen weet te krijgen met je corny grapjes. Hoe chagrijnig ik ook ben. Weinig mensen kunnen me echt laten lachen, maar jij dus wel.

Na het horen van mijn antwoord: ja, dat dansen en uitbeelden is inderdaad vrij uniek. Ook als je een liedje voor de eerste keer hoort, gooi je er van alles uit.

https://www.youtube.com/watch?v=_ZwcXYZenX0

Hoelang zijn we al samen?

Merel: hier hoef ik gelukkig niet over te twijfelen (zoals bij veel andere vragen). Bijna vier jaar.

Ro: bijna vier jaar, we kennen elkaar dit jaar zeven jaar.

Neem je the Boyfriend tag over? Wil je dan een linkje achterlaten, dan kom ik snel even kijken!

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

Afbeelding – Shutterstock

Merel

Merel (39) is eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en zoon Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2015 startte ze een goedlopende lifestyleblog: Lotus Writings voor dertigplussers: boordevol handige tips en nuchtere ervaringsverhalen met humor.

29 gedachten over “The Boyfriend Tag | Kent Ro me zo goed als ik dacht?

  1. Wat ontzettend leuk!! Lijkt me erg leuk om een keer over te nemen. Al vraag ik me af of we het zonder kibbelen af krijgen door mijn hormonen hahaha

  2. Leuke tag! Veel overeenkomsten in antwoorden gelukkig. 🙂 Ik betwijfel of M zin heeft om de vragen te beantwoorden helaas, zou hem best leuk vinden om over te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten