Home » Bloggen Baart Kunst: samen beter leren bloggen

Bloggen Baart Kunst: samen beter leren bloggen

Onder mijn bedrijf Lotus Writings vallen ook De Mamagids (voor moderne moeders) en Bloggen Baart Kunst. Over dat laatste bedrijfsonderdeel vind je hier meer informatie.

Bloggen Baart Kunst

Toen ik net begon met bloggen had ik geen idee wat ik deed. Nou ja, eerlijk gezegd twee jaar later nog steeds niet. Pas tijdens een blogweekend leerde ik van Linda (van Aken, eigenaresse van Mamaliefde) de beginselen van SEO. Voor het eerst ontdekte ik dat je meer kon doen dan alleen maar ‘stukjes tikken’. Een halfjaar later was ik van 500 naar 5.000 unieke bezoekers per maand gestegen.

Vanaf dat moment verdiepte ik me – af en aan – steeds meer in SEO en bloggen. Hoe kon ik de website nog verder optimaliseren? Welke trucjes werkten wel en wat niet? Ik volgde verschillende online cursussen, las me helemaal scheel en merkte gaandeweg dat het steeds beter ging met mijn website.

Intussen kwamen andere bloggers steeds vaker even langs met een vraag. Ik merkte dat de vraag groeide naar online trainingen en meer informatie, en zo ontstond Bloggen Baart Kunst: een website voor bloggers met alles dat je wil weten over de basis van bloggen, SEO en nog veel meer.

BBK Academie

In de webshop vind je de verschillende online trainingen die ik aanbied, waarbij je je volledig onderdompelt in de wondere wereld van SEO (waarbij je ontdekt dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is als je eerst misschien dacht). Denk aan:

  • De instapcursus: Index of No Index?
  • 11 stappenplan om te ontdekken wat jouw USP’s zijn
  • Hoe je een fantastische titel schrijft die meer lezers trekt
  • Wat de verschillen zijn tussen categorieën en tags, en op welke manier je de juiste vindt voor jouw doelgroep
  • Hoe je cornerstone artikelen voor je kunt laten werken
  • Een uitgebreide handleiding Keyword Research voor beginners

Na aanschaf kan je ze direct in de online leeromgeving van de Academie bekijken.

Workshops en trainingen

Wil je meer weten over bloggen of ontdekken waarom je met een blog je omzet zou kunnen verhogen en wat dit voor jouw bedrijf betekent? Neem dan zeker even contact met me op voor meer informatie.

Opties?

  • Een training of workshop op locatie
  • E-book ‘Basis over bloggen’ voor je personeel (aangepast aan jullie branche)

Blogabonnement

Wil je wel een blog starten, maar gun je jezelf er de tijd niet voor of vind je schrijven maar lastig? Bloggen Baart Kunst biedt ook blogabonnementen aan, waar je tegen een fijn tarief goed leesbare artikelen kunt afnemen voor jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan maandelijks 2-4 artikelen. Ook kan ik je een lijst met mogelijke blogonderwerpen aanbieden.

Meer weten? Mail gerust om te kijken naar de mogelijkheden.

Hartelijke groeten,
Merel

 

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten