Onbreekbare nagels? Dit is de oplossing!

Tastea Picture Perfect Review – Deze vrij nieuwe blend van Tastea speelt in op de behoefte er verzorgd uit te willen zien. Denk aan een glanzende volle haardos, gladde, stralende huid en mooie lange nagels. In deze review kun je lezen wat het effect is van een paar weken drinken én deel ik de voor- en nafoto’s.

Scheurende nagels

Sinds ik moeder ben, scheuren mijn nagels vrij makkelijk. Of het helemaal samenhangt met een gebrek aan bepaalde vitaminen of gewoon komt doordat ik er gevoeliger voor ben, weet ik niet. Ook mijn haar valt nog steeds redelijk gemakkelijk uit. Daar baal ik van. Niet dat ik nu heel ijdel ben, maar je wil er toch verzorgd uitzien. En tegelijkertijd kon ik er dus niet heel veel aan doen – dacht ik.

Picture Perfect testen

Om een lang verhaal iets korter te maken: zoals je misschien wel weet, ben ik gek op de blends van Tastea. Sowieso omdat ik van thee houd (zeker nu de dagen weer kouder worden), maar ook omdat ze net even anders dan anders zijn. Deze keer mocht ik de Picture Perfect testen: een kruidige, fruitige mix die belooft je haar en nagels een boost te geven. Zou het werken? 

Nu moet ik zeggen dat ik sinds het succes met de Tastea Skintight eigenlijk niet meer twijfel aan de werking van de theesoorten die dit merk op de markt brengt. Toch was ik wel nieuwsgierig, want zou het echt duidelijk effect opleveren? De afgelopen weken heb ik regelmatig de Picture Perfect thee gedronken. In deze blog vertel ik je hoe dat verliep en wat het uiteindelijke effect is op mijn lijf. 

Review Picture Perfect van Tastea

Hoe ruikt de thee? 

Eigenlijk wil ik eerst graag nog iets vertellen over hoe hij eruit ziet: opvallend groen. Anders dan de meeste andere blends van Tastea die ik tot nu toe op heb, bestaat deze vooral uit blaadjes. Ondanks dat komt de fruitige geur je echt tegemoet zodra je het blik opendraait. Lekker fris ook, wat ongetwijfeld te danken is aan het citroengras. 

Hoe smaakt de thee? 

Ik vind hem lekker. Eventjes iets anders dan wat ik normaal drink, dus prettige afwisseling. Vooral het fruitige smaakt goed, zeker op dagen dat het zonnetje lekker schijnt. 

Ingrediënten van Picture Perfect

Groene thee China Sencha, groene thee China Jasmine, citroengras, natuurlijke smaakversterker, framboos, jasmijnblaadjes, China Jasmine Dragon Pearls, passiebloemkruid en bamboebladeren

Elk blik Picture Perfect bevat 125 gram thee. Hiermee kun je ongeveer 50 koppen thee zetten. 

Wat kan Picture Perfect voor je betekenen?

De combinatie van groene- en zwarte thee, maar ook bamboebladeren, citroengras, framboos en passievrucht zorgen ervoor dat je gaat stralen. Van binnen, maar ook van buiten. Verschillende klanten merkten na het drinken van deze thee: 

  • Een verbeterde huidconditie
  • Sterkere nagels
  • Minder haaruitval
  • Minder last van acné

Precies wat ik nodig heb? 

We zijn vaker dan ooit online en persoonlijk vind ik het wel prettig om goed verzorgd voor de dag te komen. In ons drukke gezin is het vaak hollen en vliegen, waardoor ik niet altijd zin en tijd heb om al te lang voor de spiegel te staan. Het is prettig om een product te vinden dat je lijf ondersteunt. Net zoals je dagcrème dat doet bijvoorbeeld. 

Dus voor mij is de Picture Perfect blend heel welkom. Ik hou van gemak, zeker op het gebied van uiterlijk. Niet te veel poespas, gewoon met een vleugje lipgloss en mascara al klaar kunnen zijn. En ik hoop dat te bereiken met deze thee. Dat de basis al goed zit. 

Lees ook: Werkt de Byte-X pen echt tegen nagelbijten?

Worden je haren en nagels echt sterker? 

Van mijn nagels heb ik een voor- en na-foto gemaakt. Op de linker zie je heel duidelijk dat mijn nagels (zeker van mijn wijsvinger) gescheurd zijn. Normaal had ik ze allang afgeknipt, maar voor deze blog wilde ik het duidelijk kunnen laten zien. Die wijsvinger is sowieso altijd wel mijn zwakke plek, dus ik was erg benieuwd of dat kon verbeteren. De rechterfoto is van vandaag (een paar weken later). Overigens ontbreekt de nagel van mijn middelvinger omdat die tijdens een onhandig ongelukje afbrak. Had dus weinig met de thee te maken.

De verschillen na het drinken van Picture Perfect

Voor mij zijn er een aantal verschillen duidelijk: 

  • Mijn nagels zijn een stuk sterker. Ook wanneer je zeg maar van bovenaf duwt, voel je duidelijk verschil. Zelfs mijn wijsvinger dus. Het is echt voor het eerst sinds tijden dat hij boven mijn vinger uitgroeit. Pluspuntje voor de thee! 
  • Ik heb iets minder last van haaruitval dan voorheen. Erg prettig. Als vrouw is je haar toch belangrijk. Nu nog een thee die het aantal grijze haren vermindert haha.
  • Onverwachts merkte er nog een derde effect. Op het moment dat ik begon met drinken was mijn huid vrij onrustig (pukkeltjes en wat vlekkerig). Inmiddels is dat weer helemaal verdwenen en voelt mijn huid lekker glad aan. De perfecte basis voor mijn dagelijkse look dus – waar ik op hoopte.  

Eindoordeel over Picture Perfect

De smaak

Ik vind hem lekker, al laat ik hem liever niet te lang staan. Daar wordt de thee wat bitterder van. Maar dat is denk ik ook een kwestie van smaak; ik drink bijna alleen maar slappe thee. Verder is hij vooral lekker fruitig, fris en tegelijkertijd zacht door de groene thee. Ik wissel hem deze dagen graag af met Chai Dubai, die ik nog steeds heerlijk vind voor de koudere, herfstige dagen (al hebben we er daar nog niet veel van gehad). 

Het effect

Daar ben ik oprecht tevreden over. Verrast ook wel, omdat ik niet dacht dat een thee zo’n verschil zou kunnen opleveren. Ook wat mijn huid betreft dus. Daarnaast vind ik het erg fijn om te zien dat mijn nagels een stuk steviger zijn geworden en minder makkelijk scheuren. 

Heb jij ook weleens last van gescheurde nagels? 
Heb jij nog aanvullende tips, naast het drinken van Picture Perfect? 

Volg Lotus Writings ook op Facebook, Instagram en Pinterest en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

About Merel

Merel (35) is moeder van drie temperamentvolle dochters en zes jaar samen met Ro, haar grote liefde. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten