Tastea Chai Dubai | Lekker theetje bladgoud? (Incl. kortingscode!)

Tastea Chai Dubai is een exclusieve blend met bijzondere ingrediënten als bladgoud. Ik mocht een blik proberen en vertel je vandaag of het al goud is dat er blinkt 😉 

Wandelend reclamebord voor Tastea

Misschien heb je mijn succesverhaal van Tastea Skintight wel gelezen? Twee maanden verder en zes kilo lichter kon je geen betere promotie bedenken voor een product. Ik ben net een wandelend reclamebord, omdat ik dankzij de thee net dat zetje in de rug kreeg dat ik zo verschrikkelijk nodig had. En voor wie het wil weten: ja, ik weeg nog steeds zes kilo minder dan toen. Iets waar ik nog elke dag heel blij van word.

Maar goed deze blog draait natuurlijk niet om mij of afvallen. Tastea kwam namelijk een tijdje terug met een wel heel bijzondere nieuwe smaak op de markt: Chai Dubai. En die mocht ik proberen! Mijn nieuwsgierigheid was direct gewekt. Naast dadel, zwarte thee Ceylon en groene munt bevat deze variant ook bladgoud.

Bladgoud

Ik hoop hiermee niemand voor het hoofd te stoten, maar ik vond eetbaar bladgoud een beetje iets voor onze culinair onderlegde medemens. Niet voor deze cultuurbarbaar die het jammer vindt dat de gemiddelde Domino’s pizza niet meer vitaminen en mineralen bevat. Toch kon ik het aanbod niet laten liggen, want ik was heel benieuwd. Hoe vaak krijg je nu zomaar 23 karaats bladgoud in je kopje thee?

Tastea Chai Dubai

De geur

Wanneer ik mijn nieuwe blik ruik ik direct het verschil met Skintight. De geur is voller, uitgesprokener. Ergens meen ik een vleugje van onze tandpasta te herkennen (waar ik tijdens mijn laatste zwangerschap vrij verslaafd aan was) – de groene munt. Het bladgoud valt ook meteen op natuurlijk. Weliswaar is dit een geurloos ingrediënt, maar duidelijk goud. Nieuwsgierig als ik ben, probeer ik het toch ook even vast te pakken. Direct plakt het aan mijn vinger en krijg ik het er nauwelijks nog af, oeps! In elk geval kan ik niet wachten hem te proberen, want de blend lijkt me erg lekker.

De smaak

Ik vind de thee heerlijk vol. Zelf gebruik ik daarom ook niet zo heel veel losse theebladeren, omdat hij dan wat bitter wordt. Maar dit is natuurlijk een kwestie van smaak. De muntsmaak die ik wel rook, proef ik niet zo terug, maar het zoete van de dadel en ietwat bittere van de zwarte thee mengen zich tot een bijzondere smaak. Ik vind hem perfect voor de herfst in elk geval, zeker met een stukje pure chocola (of kruidnootjes).

Hoe lang moet je de thee laten staan?

Persoonlijk ben ik dus niet zo’n fan van het hele bittere. Dus ik doe een schepje thee in de beker, gooi er heet water bij en schenk hem binnen een halve minuut in mijn glas. Dat is erg snel, maar daardoor vind ik de smaak wel het lekkerst. En hij is dan ook gewoon goed gekleurd. Beetje goudachtig glansje zelfs.

Alles dat je moet weten over Tastea Chai Dubai

Ingrediënten

125 gram thee: zwarte thee Ceylon, groene munt, dadel, saffloerbladeren, kardemom, gemalen kardemompoeder en 23K eetbaar bladgoud

Let op: kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soja en lactose
Bij het blik thee krijg je een certificaat van echtheid van het bladgoud

Over Tastea

Alleen de beste blaadjes komen in jouw Tastea thee terecht: het bedrijf koopt namelijk alleen blaadjes in die manueel zijn geplukt en mengt deze met de lekkerste natuurlijke ingrediënten. Chinese kruidengeneeskundigen adviseren daarbij welke combinaties het best uitpakken, om jou te garanderen dat je kopje thee een beleving wordt.

Kortingscode Chai Dubai!

Net als de vorige keren mag ik jou ook weer een fijne korting geven. Dus ben je nu ook zo benieuwd naar deze luxueuze thee en wil je je een sjeik in Dubai wanen? Klik dan snel op de link en koop nu snel je thee mét 10% korting door de volgende code te gebruiken.

LOTUSWRITINGS-DUBAI

Niet geldig op packagedeals. 

Zou jij ook weleens zo’n thee met bladgoud willen uitproberen?

Author: Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

11 Replies to “Tastea Chai Dubai | Lekker theetje bladgoud? (Incl. kortingscode!)

  1. Dit klinkt heerlijk, ik drink sowieso bijna niks anders dan thee de hele dag door dus wat afwisseling vind ik altijd fijn. Chai in de herfst/winter is wel echt een van mijn favorieten dus ik ga zeker een kijkje nemen in de shop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge