Shoptip | Bescherm je kinderen in het zwembad met Sweakers zwemsokken

Weet je nog dat je vroeger ging zwemmen en soms tikkertje wilde spelen? Om de route af te snijden, rende ik weleens langs de kant. Ik hoor het de badmeester nog roepen, zoveel indruk heeft dat gemaakt: ‘Niet rennen in het bad!’ Soms zag je ook weleens iemand onderuit gaan, wat meestal leidde tot een lelijke schaafwond. Met Rose de kleine stuntpiloot voorzag ik al van alles: van open knietjes tot een tand door haar lip. Maar toen zag ik op internet de Sweakers zwemsokken van Ockyz. Dé oplossing voor onhandige meisjes met een neiging tot living on the edge.

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN. DE WINNAAR(S) HEBBEN HUN PRIJS ONTVANGEN.

Veiligheid voorop

Met kleine kinderen is het belangrijk dat ze zich veilig voelen in het zwembad. Daar hoort ook bij dat ze niet onverwachts kunnen uitglijden en in het water terechtkomen. Of lelijk vallen aan de rand. Bedenker Jermaine Moerli vertelt in onderstaande video hoe hij op het idee kwam van de zwemsokken. Ook legt hij uit dat meer dan de helft van de ongelukken rondom zwembaden worden veroorzaakt door uitglijden. Dat zet je toch wel aan het denken over je eigen kindjes. Zeker als ze – zoals die van ons – een flinke portie onhandigheid meekregen bij geboorte.

Roze!

We mochten van Ockyz drie paar Sweakers zwemsokken uitkiezen voor de meisjes. We kozen uiteraard voor de Pink Pump: roze met een bloemetje. Ze hebben dus alle drie dezelfde.

Sweakers zwemsokken

Dessins en anti-slip

De Sweakers zwemsokken zijn verkrijgbaar in drie dessins. Behalve de Pink Pump, die wij uitkozen, is er nog een blauwe variant met rood (blue sport) en turquoise met roze (turquoise sport). Aan de onderzijde van de zwemsok vind je een anti-slippatroon die ervoor zorgt dat je kind stevig op de gladde vloer rondom het zwembad staat. Je kan het qua gevoel een beetje vergelijken met de anti-slipsokken voor baby’s.

Andere voordelen:

  • Ze zitten comfortabel en sluiten niet de gehele voet af. Doordat Sweakers zwemsokken je tenen vrij laten, behoud je optimaal gevoel en balans
  • De sokken zijn antibacterieel (en persoonlijk vind ik het ook wel prettig dat je kinderen niet met hun volledige voeten over de vaak viezige vloer bij de kluisjes hoeven te lopen)
  • Sweakers gaan vier maten mee (in tegenstelling tot waterschoenen)

Maten en prijzen

De zwemsokken kosten – ongeacht de maat – € 19,95 per stuk en zijn verkrijgbaar in de maten 23-26, 27-30, 31-34, 35-38, 39-42 en 43-46.

sweakers zwemsokken

Verzending

Binnen een dag lagen de Sweakers bij ons in huis. Fijn is dat het pakketje gewoon door de brievenbus past en je er dus niet speciaal voor thuis hoeft te blijven. Het product wordt verpakt in een vrolijk doosje met de belangrijkste informatie op een rijtje. Zo mag je de Sweakers bijvoorbeeld alleen in binnenzwembaden dragen. Toch handig om nog even te lezen voor je ze aantrekt!

WINACTIE

Van Ockyz mag ik vier lezers van Lotus Writings blij maken met een waardebon t.w.v. € 10,00. Hiermee krijg je dus 50% korting op een paar Sweakers naar keuze.

Wat moet je hiervoor doen?

  1. Laat onder dit bericht je naam en een geldig e-mailadres achter.
  2. Like de Ockyz pagina op Facebook en (als je dat nog niet deed) die van mij.
  3. Optioneel: tag iemand die graag meedingt naar deze fijne prijs en deel het bericht. Dit is dus geen verplichting!
    Veel succes!

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

11 Replies to “Shoptip | Bescherm je kinderen in het zwembad met Sweakers zwemsokken

  1. Wauw dat zou echt geweldig zijn voor mijn kleine meid en dat zou deze mama echt een stuk veiliger gevoel geven

  2. Ik doe graag mee voor mijn dochter die best wild kan doen in het zwembad. Bezorgd mij wat minder grijze haren met okycz aan haar voeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge