sport creations

Sport Creations: T-shirt knappe ouders krijgen dochters/zoons

Deze week bij Lotus Writings een winactie van het bedrijf Sport Creations. Doe mee en maak kans op een T-shirt waarop de tekst ‘Knappe ouders krijgen dochters’ of ‘Knappe ouders krijgen zoons’ staat – afhankelijk van je eigen voorkeur. Doe je mee? Lees dan snel verder en onderaan de voorwaarden voor deze winactie.

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN. DE WINNAAR(S) HEBBEN HUN PRIJS ONTVANGEN.

Knappe ouders krijgen dochters

Net bevallen, kwam één van de verloskundigen uit onze praktijk even buurten. Ze had mij de laatste dagen een aantal keer begeleid tijdens wat paniekmomenten, omdat ik dacht dat ik al begonnen was. Ze was natuurlijk nieuwsgierig naar het resultaat en grappend kwam ze binnen: “Je weet wat ze zeggen, toch? Knappe ouders krijgen dochters!”, refererend aan onze drie meiden. We lachten en ik vond het een heel fijne uitspraak (zeker omdat ik mezelf verre van florissant voelde na de bevalling).

Sport Creations

Een paar dagen nadat we onze anekdote aan goede vrienden vertelden (eigenaar Sport Creations), kregen we deze fantastische shirts van hen:

IMG_20160403_195702

Afzonderlijk van elkaar kregen we zoveel leuke reacties op straat en van andere ouders. Veel mensen wilden weten waar we het vandaan hadden en het leidde tot hele leuke, spontane gesprekken met onbekenden. Los daarvan vond ik het ook gewoon een erg grappig en origineel cadeau natuurlijk.

Wil jij nu ook kans maken op zo’n fantastisch shirt met de tekst
‘Knappe ouders krijgen dochters’?

Schrijf dan in de reacties hieronder, waarom jij hem graag zou willen voor jezelf of je man. De tekst is eventueel aan te passen naar “Knappe ouders krijgen zoons” – net afhankelijk van jouw voorkeur natuurlijk.

Voor degenen die niet winnen, maar hem ook graag zouden willen hebben: wees niet getreurd! Ga naar  www.sportcreations.nl voor meer informatie of stuur een mail met je gegevens naar info@sportcreations.nl. Voor slechts € 12,50 (incl. verzendkosten) is dit shirt al van jou!


Tip: als je een origineel kraamcadeau wil geven, kun je deze (of een andere) tekst bij Sport Creations ook op een rompertje laten drukken. Daarnaast biedt het bedrijf nog veel meer mogelijkheden. Informeren kan op bovenstaand e-mailadres.

Author: Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

4 Replies to “Sport Creations: T-shirt knappe ouders krijgen dochters/zoons

  1. Wat een leuke shirts, en inderdaad ook een heel leuk cadeautje van jullie vrienden. Ik blijf het mooi vinden dat je zo snel met onbekenden aan de praat raat als je erachter komt dat je beide ouders bent; je hebt direct een gespreksonderwerp waar je echt uren over kunt praten hahaha.
    En natuurlijk zou ik het leuk vinden om mee te doen aan de actie 👍🏻

    1. Ik doe je naam in de hoge hoed!

      Maar zeker, grappig dat je inderdaad verder weinig overeenkomsten hoeft te hebben. Kinderen verbinden (meestal althans) echt! Komen soms zelfs mooie vriendschappen uit voort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge