SINTHOP | Winnen bij Lotus Writings: DVD Verschrikkelijke Ikke 3

Hoi! Leuk dat je er bent en mogelijk meedoet aan de Sinterklaashop. Vanaf vandaag regent het prijzen in blogland en jij maakt kans op de mooiste exemplaren als je meehopt. Van L.O.L.-ballen en de Video van Sint tot diverse Sintpakketjes en een Intertoys bon. En bij mij maak je kans op de DVD Verschrikkelijke Ikke 3. Hoe? Lees snel verder, dan vertel ik je alles over de hop en prijzen. 

Sinterklaashop

Een paar keer per jaar organiseert een aantal bloggers een zogenoemde ‘hop’. Dit kan je vergelijken met een soort ketting waarbij je langs verschillende blogs komt die vandaag allemaal een winactie organiseren. Zo heeft blogvriendin Marguerita van Marstyle jullie mogelijk naar mij doorverwezen en kunnen jullie hierna naar Linda en Miranda van Thuisleven. In elke blog vind je namelijk een link naar de volgende deelnemer. Wie weet win je leuke prijzen en dat is – met de dure feestdagen in het vooruitzicht – niet verkeerd, toch?

Met dank aan Yvonne van Kidzblogger.

Over Marstyle

Sinds we begin dit jaar op bloggersweekend naar Zuid-Limburg gingen, spreek ik Marguerita van Marstyle vrijwel dagelijks in de app-groep. Over bloggen, de kinderen en alles dat ons bezig houdt. Ik ken haar als een keiharde werker, doorzetter, sterke vrouw en van haar zakelijke kwaliteiten kan ik nog heel veel leren. Een inspiratie dus! Als je graag op de hoogte blijft van de laatste trends, het nieuwste speelgoed en leukste uitjes, ben je bij Marstyle aan het goede adres. Marguerita schrijft naast persoonlijke blogs ook veel uitgebreide, eerlijke reviews met een heel eigen touch. Aanrader om te gaan volgen als je dat nog niet deed! Bij Marguerita maak je kans op shoptegoed bij Kids with Flair.

Welkom op Lotus Writings

Kom je hier voor het eerst? Dan stel ik me graag even aan je voor! Mijn naam is Merel (33), moeder van dochters June (11), Rose (3) en May (2) en samen met steun en toeverlaat Ro (32). Lotus Writings staat voor eerlijkheid over ouderschap, een vleugje zelfspot, informatie die je nodig hebt en verwondering. Ik hoop je hier vaker terug te zien!

WINACTIE

Verschrikkelijke Ikke 3

Afgelopen jaar mocht ik voor Mamaliefde naar de landelijke première van Verschrikkelijke Ikke 3, samen met June en één van haar beste vriendinnetjes. Wat hebben we gelachen! Ik vooral ook vanwege alle referenties aan de jaren ’80, zij om de geniale humor die leuk is voor jong en oud. Hij staat bij mij daarom in mijn top 3 van favoriete animatiefilms. En daarom ben ik heel blij dat ik maar liefst 2 van jullie heel blij mag maken met een DVD van Verschrikkelijke Ikke 3. Doe je mee?

Voorwaarden winactie

Mijn regels zijn simpel:

 1. Like mijn Facebookpagina
 2. Tag een vriend(in), buurman/vrouw, kennis of familielid onder het bericht die ook graag kans maakt
 3. Optioneel: deel het bericht

Winvierdaagse

Mocht je niet genoeg hebben aan de DVD van Verschrikkelijke Ikke 3, dan raad ik je aan deze week de website goed in de gaten te houden. Deze week maak je namelijk kans op maar liefst 4 prijzen: Video van Sint, een pakketje van Drs Leenarts en het spel Captains of the Golden Age.

HOP! Over Thuisleven.com

Ik verwijs je graag door naar Thuisleven.com, een gezamenlijke blog van Linda en Miranda. Ze richten zich ‘op het leven in-en-om huis’, zoals ze zelf schrijven. Ik lichtte ze laatst ook uit in mijn Lees Mee overzicht met de fantastische sprookjesuitnodigingen. Bij hen maak je vandaag kans op het Frozen Jr. Doolhof! Maar daarnaast houdt Thuisleven een winmaand, dus doe je voordeel voor Pakjesavond! 

Veel succes en veel plezier met de Sinterklaashop!

About Merel

Merel (35) is moeder van drie temperamentvolle dochters en zes jaar samen met Ro, haar grote liefde. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

23 thoughts on “SINTHOP | Winnen bij Lotus Writings: DVD Verschrikkelijke Ikke 3

 1. Leuk zo’n Sinterklaashop.
  Doe voor het eerst mee.
  Mijn kleinkinderen vinden deze dvd van Verschrikkelijke Ikke vast heel leuk.
  Ik zou graag mee willen doen, maar ik heb geen Facebook ( om privéredenen), maar volg op bloglovin.

 2. Oh joepie!
  Die minions zijn echt helemaal te gek!

  Wij hebben een minion-vogelhuisje geknutseld! Ik zal het showen op Facebook! ?

 3. Hoi, heb je ge-liked! Ik zie alleen geen link voor de volgende blog, klopt dat?
  Leuk zo’n blog hop! 2e keer dat ik er nu kennis mee maak.

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten